Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, Sjeverna Pattaya, Pattaya, Tajland 20150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 4166recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (4166)
Razvrstati po:
Urs K. Solo putnici United States of America, 9. veljače 2016.
Cape Dara a Dissappointment

The Pool
6
The Rooms are constructed and furnished rather cheaply! Certainly not 5-Stars maybe 3 the most. I have traveled the world over and stayed in many 5 Star Hotels. Cape Dara does not come close. In addition, breakfast featured many items, however most of the food is tasteless and second grade. In my Room, which was a Terrace Category, the furniture was falling apart and the carpet full of stains.
Prijavi ovu recenziju
Yi H. Parovi Taiwan, 3. veljače 2016.
It's a very pretty and comfortable place

Swimming pool, nice view, good breakfast
9
It's my best choice in Pattaya, if I will come to Pattaya agin I will live here again!!!!
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Parovi Philippines, 1. veljače 2016.
AWESOME STAY AT CAPE DARA

PRIVACY AND VALUE FOR MONEY
10
AWESOME STAY, COMING BACK AGAIN WHEN I VISIT BANGKOK PATTAYA
Prijavi ovu recenziju
Siwinee B. Parovi Thailand, 31. siječnja 2016.
Nice hotel , beautiful view

Nice place and good service
10
Nice hotel , clean room and good service
Prijavi ovu recenziju
Yusuf H. Parovi Bahrain, 30. siječnja 2016.
Cape Dara resort is best choice we ever made,

Rooms and furniture quality, food selection and choices, staff performance and cooperation
10
It was a great stay myself and my wife had a fantastic time throughout
Prijavi ovu recenziju
Prisons J. Parovi Thailand, 27. siječnja 2016.
Very good

Room
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Cheung C. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2016.
Grand design, Nice view and great breakfast

the room are clean, nice swimming pool and great breakfast
9,3
The shuttle bus services are very good, and we have enjoyed a great and delicious breakfast with many varity of food !!
Prijavi ovu recenziju
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. siječnja 2016.
Good hotel to stay

Free upgrade to a deluxe room. Spacious. Comfortable
8,7
Friendly staff gave me free upgrade to a Deluxe Room. A 120 degree Bath Room. Spacious Room with sea view. However, walking to the beach is impossible. Rely on the Shuttle Bus would be a must. There are only 4 shuttles a day. If you only go to the Dolphine (the Round about) it is on demand. (any time you may ask). Anyway, it's worth for money
Prijavi ovu recenziju
Lee T. Parovi Malaysia, 16. siječnja 2016.
I enjoy staying

Location, Clean, Near seaside, Room with sea view
9,7
Excellent, will come back this hotel again
Prijavi ovu recenziju
Lau C. Parovi Hong Kong, 15. siječnja 2016.
Nice hotel and nice swimming pool

A little bit far but the hotel is very nice. Can see the sea view from the room. Also, the swimming pool is very nice.
9
This is our second time stayed in this hotel. We have a memorable stay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - Eksterijer hotelaCape Dara Resort Pattaya - UlazCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - PlažaCape Dara Resort Pattaya - PlažaCape Dara Resort Pattaya - Dvorana za fitnessCape Dara Resort Pattaya - Dječji klubCape Dara Resort Pattaya - Spa centarCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08