Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, Sjeverna Pattaya, Pattaya, Tajland 20150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cape Dara Resort Pattaya - Eksterijer hotela Cape Dara Resort Pattaya - Ulaz Cape Dara Resort Pattaya - Predvorje Cape Dara Resort Pattaya - Predvorje Cape Dara Resort Pattaya - Predvorje Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba
Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba Cape Dara Resort Pattaya - Gostinjska soba
Područje Sjeverna Pattaya Broj soba: 264
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 3380recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3380)
Razvrstati po:
Natchapol A. Parovi Thailand, 22. svibnja 2015.
Clean comfy

Clean comfy
8,3
Great
Fahima B. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 20. svibnja 2015.
inconvenient stay

swimming pool, view & view
4,3
Not at all what I expected. The bed wasn't comfortable. Service was horrible. We ordered room service at 10:30pm got served at 11pm and they brought the bill at 12am when we went to sleep. Kept ringing the bell. We asked of we could sign next day but tgey said we have to sign now. Then the curtaind wouldn't shut properly hence by 6am room was full of light. Except for the swimming pool and the view and to some extent the food, overall we had a bad stay.
Patporn S. Parovi Thailand, 19. svibnja 2015.
Very impressive luxuary beach front hotel

Great veiw point swimming pool , delicious food , warm greeting professional service.
10
Very impressive brand new beach front hotel in pattaya beach Warm greeting in front office and quick check in Very good in seaveiw in the room and well decoration Totally lovely and very nice hotel
Kitti P. Parovi Thailand, 19. svibnja 2015.
It's very good location

Location room food
8
Jessadin S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 17. svibnja 2015.
Selfish hotel

Nothing at all
5,7
Very dissappoint in hotel management regarding to not inform in advance about organizing private party which annoy other guests. They just give the letter to inform when we arrive. This is selfish!
Kulsiri K. Poslovni putnici Thailand, 17. svibnja 2015.
Excellent staff and services.

Design, staff and services
9,3
I was there for the weekend with family, the hotel staff was very friendly and helpful. Our room was huge, plus the sea view was fantastic. Overall, It worth every penny I pay and I'd love to go back.
Suwadee W. Parovi Thailand, 17. svibnja 2015.
Impressive hotel

Private, service-mind staffs, big room
10
Travis N. Solo putnici United States of America, 17. svibnja 2015.
Well designed hotel

Location, value, staff
8,7
I found this hotel's reputation to be exactly what i expected. Nice design, sea view, beachfront(clift), and good experience overall.
Chungli H. Parovi Taiwan, 16. svibnja 2015.
Good hotel

size of the room, swimming pool and cleaness
9
Everything is fine for this hotel. Although the location is a bit further away, but the shuttle service is very convenient. The only thing I will need to mention is that I have requested a late check out but was rejected due to overcrowding. I will love to stay here again.
On N. Solo putnici Hong Kong, 15. svibnja 2015.
Nice hotel with good service

1. Convenient shuttle bus 2. Nice swimming pools 3. Nice view and clean room
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - Eksterijer hotelaCape Dara Resort Pattaya - UlazCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - PredvorjeCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - Gostinjska sobaCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - RestoranCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - BazenCape Dara Resort Pattaya - PlažaCape Dara Resort Pattaya - PlažaCape Dara Resort Pattaya - Dvorana za fitnessCape Dara Resort Pattaya - Dječji klubCape Dara Resort Pattaya - Spa centarCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastankeCape Dara Resort Pattaya - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A03