Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3231recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3231)
Razvrstati po:
Freda T. Grupe Malaysia, 15. kolovoza 2015.
Best value for money

Location, cleanliness, and spacious
7,7
It is a comfortable place to stay with the spacious room space compared to other hotels which are rated as 5-star in Mongkok district. This hotel has a good location if you would like to travel to mongkok as it is within walking distance from Yau Ma Tei. I'm surely will recommend to all my friends to choose this hotel if they go hong kong.
Prijavi ovu recenziju
Chui K. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. kolovoza 2015.
Quite and Clean

The service personnel is friendly, the position is convenient and the room is very big in Hong Kong.
8
Quite and clean is what I was impressed my last 3 trips. But this time I found it is very nosiy even at night and in the early morning. We always heard huge Bang noise of opening and closing doors even at 12:00 at night or 6:00 in the morning. Furthermore, the closing door BANG! is continuing seems same people keep opening and closing the doors heavily. We felt those people are from China. This makes us can't sleep very well.
Prijavi ovu recenziju
Lai P. Parovi Singapore, 15. kolovoza 2015.
Hotel Feedback

Location, Service and Clean Rooms
7,7
Pleasant Stay
Prijavi ovu recenziju
Boon K. Grupe Singapore, 11. kolovoza 2015.
Hong Kong Trip

The location
4
The location of the hotel is very convenient, is near to Yau Ma Tei MTR station exit 3. As for the room is consider spacious for hotel in Hong Kong. However, I feel that improvement is needed for the cleanliness of the room. We realized that there are few strands of hairs on the towel rack. There is also a patch of brown stain on one of the towel. The bed is consider comfortable. Yet, the pillows are too soft so it became totally flat when you lay on it. So not recommended for travelers who doesn't like pillows that are too soft. Another thing to note is that the shower area will start flooding if we turn the pressure of shower tap too high. Not sure if there is clogging or is just that the water is meant to flow so slowly down the drain. I hope that the hotel can do something about it as it might flood if the hotel guest shower for too long.
Prijavi ovu recenziju
Lee P. Parovi Singapore, 10. kolovoza 2015.
Conveniently located, simple, tidy and efficient

location quiet efficient
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Bodin H. Grupe Thailand, 2. kolovoza 2015.
Great Location

Location, Room size, Friendly Staff
9
Prijavi ovu recenziju
Bodin H. Grupe Thailand, 2. kolovoza 2015.
Great location, friendly staff

Location, room size and friendly staff
9
Prijavi ovu recenziju
Jun K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. srpnja 2015.
Good location

Location, value for money
6
Good location near Yau Ma Tei. 5 minute walk from MTR and Temple Street. No need to worry about food as there are cafes around the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Sisi S. Solo putnici China, 26. srpnja 2015.
Convenient and comfortable

The place is clean and comfortable. Metro was beside the hotel so it is convenient. Really enjoy staying there!
8,3
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Juergen C. Parovi Germany, 21. srpnja 2015.
not the first not the last stay

Location, location, location
6,3
Not an overwhelming accomodation but you get everything you need, breakfast you have better outside. In walking distance markets, shopping streets, good Chinese restaurants, tea houses, Nathan road just 100 m down the hill, MTR 300 m.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - RecepcijaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06