ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2792recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2792)
Razvrstati po:
Guan K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Comfort, fast speed for wireless & locatconvenient

Good location, wireless speed fast & clean
8
Satisfy, only a thing that we will feel not so standard about the housekeeping service due to we stay for 5 nights and 2 days we didn't receive the tooth brush set.
Vita W. Parovi Taiwan, 24. kolovoza 2014.
Location is good, but it's noisy with street sound

Location, service
7
Close to MRT, easy to find. Room condition is just okay, quite aged hotel but is considered spacious in HK standard. The only thing is I could hear cars roaring the whole night. In fact, that woke me up in the morning.
Mary J. Parovi Philippines, 21. kolovoza 2014.
Great location

The room has a great view. The internet connection is reliable and relatively fast. The hotel is very ner Yau Ma Tei station.
7,7
We enjoyed our stay since the place is very convenient. The hotel is very ner Yau Ma Tei station. The internet connection is also reliable and relatively fast. The room has a great view as well. The place is near convenient stores and supermarket.
Kian K. Grupe Singapore, 20. kolovoza 2014.
accessible

affordable accessible
10
good
Paulo H. Solo putnici Indonesia, 1. kolovoza 2014.
Small hotel, close to transport

Close to Mtr station, restaurants, clean room
5,7
Clean room and close to Mtr station, so easy to travel around
Lenny T. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2014.
Small room

Cheap, location and good for 1 night.
6,3
I only chose this hotel because of the price and only staying for one night. The room was small and didn't offer much else.
Teoh C. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2014.
Comfortable. Clean and spacious room

Great location. Near to MRT station. Lots of restaurants nearby. Clean and spacious room.
7,7
Great experience. The room is spacious compared to other budget hotels. Will definitely come back again
Stanley W. Solo putnici Hong Kong, 11. srpnja 2014.
basic hotel in a convenient location

location location and location
7
Pleasant and safe
Dorothy L. Solo putnici Singapore, 9. srpnja 2014.
Pleasant

Location.
5,3
It was a fine stay. Just 2 nights. The hotel stink with some weird smell. Towels are all dirty.
Bin J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. srpnja 2014.
Value for money, a definite go-to hotel when in HK

Value for money, room space, location
7,7
I was warned that HK rooms tend to be on the small side, this one is not. It's spacious and comfy. A great value for money. The reception staff were friendly but the other service stuff were a bit unhospitable. It's very near the MTR and bus shuttle to the airport and also near the night market. The food in the vicinity is good especially the nearby Taiwanese restaurant (Fairy Farm I think). I'll recommend it to anyone I know going to HK

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C07