Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yaumatei, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Mjesto: Yau Ma Tei Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2591recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2591)
Stanley Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. travnja 2014.
good environment to stay

location is easy access to public transport
7,7
Polyvios K. Poslovni putnici Greece, 4. travnja 2014.
Friendly and simple accomodation

Quiet, close to public transport, good value for money
7,3
Elias J. Parovi Philippines, 4. travnja 2014.
It was great

good size room, close to shops, good rate
8
It was generally good except after we checked out and contacted the hotel about some thing that we left behind, we receive no response.
Roy D. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 3. travnja 2014.
Great location and good value for money...

Location, value for money, room size.
9
Stay was excellent. We stayed 5 nights and loved the room. The hotel was well located for getting around the city and to and from the airport. Breakfast was only changed every second day but was filling. This was while they were renovating the restaurant. Some other renos going on but did not inconvienence us. Room was much larger than rooms I have stayed in previously in Hong Kong...same size as we have in Canada. Will stay here again in future.
Chong M. Parovi Singapore, 30. ožujka 2014.
Well located to Shopping

Location, Room Size and Friendly Staff
7,7
CBL is going through renovation, thus some areas can be messy and noisy. Its a centrally located hotel for shopping , smack in the middle of temple street and ladies street, 8 minutes walk from both. The rooms are spacious and functional compared with most other rooms in hong kong. Food availability is abundant. Its a 3 mins walk from Exit C of ymt station. Staff are fluent in English and friendly. I will definately return if im staying in hongkong.
Kuam P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. ožujka 2014.
Located near HK mrt station

Walking distance to MRT station, many eateries around and clean rooms. Not really small room kind with attached bathroom.
8
Everything is ok except the breakfast. Can add more varieties like eggs,sausages & fried noodles. Also can be more flexible in check in earlier if there's available rooms, very helpful for those who took the earlier flights.
Seng C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. ožujka 2014.
Centrally located hotel

close to public transport, convenience and comfortable
7,7
Rosita E. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 27. ožujka 2014.
good

location, size, staff
7,3
Timothy T. Parovi Canada, 26. ožujka 2014.
A disaster!

check in and check out were quick, one staff person was helpful
2,7
I would not call this a hotel. I would call it an old building with a hotel name on it. It was not clean, the bathrooms were not nice, They share the building with a college, so there are so many students coming and going all the time. This makes it difficult to get on the elevator, We were not served breakfast. We were served a continental breakfast which was the worst i have ever seen! Only one of the staff was helpful. I will never stay there again!
Woan S. Parovi Singapore, 25. ožujka 2014.
will probably not consider again

location, counter serice
2,3
We stayed for 5 nights and our bedsheets and comforter cover was not changed at all throughout our stay except for the pillowcase which was changed once.! Bathroom soap was very small and the chambermaid didn't bother to replace when ours was so small to even to be used by one person. When we called the housekeeping they even asked are sure we need it! Breakfast provided was real poor that you should just get away with it even its inclusive in the package. Renovation on next building are still going on in the early morning its hard to continue sleeping. Will not consider going back unless you are really on a shoestring budget.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3B07