ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Kupaonica Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2827recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2827)
Razvrstati po:
Chin T. Parovi Singapore, 16. rujna 2014.
value for money

location, comfort, and friendly.
8,3
Amanda W. Solo putnici United Kingdom, 9. rujna 2014.
Exactly what I wanted

Room sis
8,7
Room size finish and facilities
Guan L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. rujna 2014.
Good location

Good location, spacious room
7
Nice view of the Park, spacious and comfortable, limited choices for breakfast but eateries are all around.
Xue F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. rujna 2014.
Travel with young kid

Location, Friendly stuff and spacious room
6,3
Booked this room coz of the price and good reviews. Indeed very gd location (just opp hotel), spacious, fully equip and wifi signal is strong. Alot of eateries and 7-11 just in front of the hotel. However there is still renovation works so quite noisy. Breakfast in the hotel don't have much selection. Towels have stains. Can get discounted tickets (adults and children)for Disneyland and Ocean Park from the hotel
Juergen C. Solo putnici Germany, 6. rujna 2014.
Short stay until airplane departure

Location, Clealiness, this time good price
8,3
I just stayed there for a couple of hours before airplane departure. This was my fourth stay in this Hotel. Standard Twin Room for under 90 Euro is ok for Hong Kong conditions. In Walking distance you find all what a traveller can think of. Beware of heavy suitcase, MTR access from Nathan Street only with stairs.
Lyvian Y. Parovi Malaysia, 1. rujna 2014.
Good location

Location, comfort room
7,7
Nice and happy
Eeva P. Solo putnici Finland, 31. kolovoza 2014.
Perfect stay

Staff, room, location
9
Very pleasant. Room is just perfectly comfortable, personnel great, location brilliand and everything worked; only elevator was slow. (The other elevator was under renovation.) The breakfast was plentiful, but nothing fantastic, though.
Christine A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. kolovoza 2014.
2nd time to stay in this hotel...

This is near MTR, shops, restaurants, convenience stores, money changers and Temple Street Night Market. Staff are friendly and accommodating. Promo rates are available.
9,7
Great! Since it's my 2nd time to book in this hotel, I'm more familiar with the area now. I like that it is near the MTR station. I also like the view of the trees at King's Park. Staff was very helpful in getting a taxi and giving instructions to the driver re: our destination.
Guan K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Comfort, fast speed for wireless & locatconvenient

Good location, wireless speed fast & clean
8
Satisfy, only a thing that we will feel not so standard about the housekeeping service due to we stay for 5 nights and 2 days we didn't receive the tooth brush set.
Vita W. Parovi Taiwan, 24. kolovoza 2014.
Location is good, but it's noisy with street sound

Location, service
7
Close to MRT, easy to find. Room condition is just okay, quite aged hotel but is considered spacious in HK standard. The only thing is I could hear cars roaring the whole night. In fact, that woke me up in the morning.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3A07