Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3188recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3188)
Razvrstati po:
Wen-Hua K. Poslovni putnici Taiwan, 1. srpnja 2015.
Good

good location; appropreiate service; and hospitaslity with good hearts
9,3
Kee S. Solo putnici Singapore, 1. srpnja 2015.
Not so bad. Big room

Big rooom, near MTR station. Except aircon noisy a bit
8,7
Ok lah. Only aircon a bit noisy
Marvin A. Parovi Philippines, 1. srpnja 2015.
great place to re-commend

spacious, accessible location, clean
8,3
Relaxing and Comfortable... friendly staff...
Verawaty P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. lipnja 2015.
Clean and spacious room

Clean and spacious room, convenient location, bus to and from the airport stops nearby the hotel
8,3
I had a great stay at Caritas Bianchi. Room was very spacious and clean. Bedding was of a very good standard. However, breakfast was tasteless.
Seow Y. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
value for money

Clean, spacious and location
7,7
Kee S. Poslovni putnici Singapore, 26. lipnja 2015.
Koony

Near MTR station , spacious room. But noisy aircon
8,7
Ok not so bad except the noisy aicon
Conan C. Solo putnici Australia, 21. lipnja 2015.
A pleasant stay

Location, cleanliness and spacious
8,3
Pleasant and convenient
Yeen T. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2015.
Hotel with Comfort Bed and Strategic Location

comfort, location
8
It is strategic location with only 3 mins walk to Yau Ma Tei Station. Great good surroundings such as old style hong kong cafe Mido Restaurant, Yuan Kee. There are bookstores around too. Room is comfort with good size (much larger than usual Hong Kong Standard), so I like the stay very much. Will consider to stay again next time.
Ong H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
good location

big comfortable room,clean,reception staff polite
5,3
One bad issue is that when I checked out I left my room extra key in the room (I am very sure becs I opened the door key to go in to take my luggage to check out and 1 - I always put in the room near the door slot so that my room air conditioner is always on when we go out to keep my room temperature cold when we came back from outside) So without this extra key how I enter the room to take my luggage? So when I check out I pulled the door ones and left the extra key in the room, I am very sure or else how we go into the room without the key. I informed the receiption that I left the extra ones in the room and they called the room service to check but was informed that they cannot find the key and asked me to go back and checked myself but the room already clean up by the room service and I was asked to pay HK$50 for the lost key?
Kathleen Y. Grupe Singapore, 15. lipnja 2015.
value for money hotel at great location

location, room size, price
9,3
Room was spacious (a rarity in Hong Kong hotels) and clean. Location was excellent, near to many food outlets and shopping streets. Hotel staff were friendly and try their best to assist. They may be more fluent in Cantonese and Mandarin, but they are able to converse in English too. I was staying on 15th floor and at the moment there is only 1 lift servicing higher floors. Most times waiting time for lift is alright. Did not eat at hotel hence unable to comment on food/dining.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - RecepcijaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G01