Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Bianchi Lodge Hotel

4, Cliff Road, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3509recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3509)
Razvrstati po:
Erfhina E. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2016.
Bravo!
6
Enjoyed the stay, very near to mtr, easy access from airport to the hotel via Bus. The room is very big and comfortable. Staff very friendly.
Shao Y. Solo putnici Hong Kong, 15. svibnja 2016.
nice, nice, nice, recommend!
6,7
very close to MTR station, high quality room, especially the bath room, sufficient restaurant around the hotel
Aprilyanto N. Parovi Indonesia, 15. svibnja 2016.
Good Hotel
6,7
Value for Money
Henry P. Poslovni putnici Singapore, 14. svibnja 2016.
Nice budget hotel
6,3
near MTR line and food places
Peter H. Solo putnici Singapore, 12. svibnja 2016.
Very Good
5
Location is good. Near MRT station..
Diana G. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2016.
nice n confortable
6,7
love it. the room quite big compare to all the hotels in hong kong.. the breakfast quite simple but stil satisfying.. when we check out at 5am , they even prepare us 2 set of breakfast to bring to the airport.. the room is so clean. the location so convenient, a lot of restaurants n also convenient store like 7/11.. so i love it.. near to the train station .. will sure to come again..
Diana G. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2016.
nice. perceft for family
6,7
no coment. love all of it
Wai Y. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2016.
Overall satisfaction
5,3
It comes to my satisfaction at Single Room in overall experience. It would be much better if the bed slightly bigger in a 18sq meter room which looks disproportion.
Tiong A. Parovi Singapore, 4. svibnja 2016.
Excellent Hotel
5,7
Staff are very responsive to request especially from the Housekeeping Dept when we requested for extra pillows and clearing up broken glasses after we broke a drinking glass.
Anastasia N. Obitelji sa malom djecom Russia, 1. svibnja 2016.
Everything was ok
6,7
In general our stay was very good. The only minus was double bed which was more narrow than usual
1 od 1 recenzija
Caritas Bianchi Lodge Hotel Hong KongCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - KupaonicaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Hrana i pićeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - UlazCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - PredvorjeCaritas Bianchi Lodge Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01