ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Caritas Lodge

No. 134 Boundary Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Lodge Hong Kong - Kupaonica Caritas Lodge Hong Kong - Kupaonica Caritas Lodge Hong Kong - Restoran Caritas Lodge Hong Kong - Restoran Caritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Interijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba Caritas Lodge Hong Kong - Recepcija Caritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Soba za sastanke
Caritas Lodge Hong Kong - Okružje Caritas Lodge Hong Kong - Ulaz Caritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotela Caritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 543recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (543)
Razvrstati po:
Chaoqun W. Obitelji sa malom djecom China, 17. kolovoza 2014.
nice

nice
8
nice
Kwong Y. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2014.
excellent hotel

room size, cleanliness, service.
7,7
very good room although location is a bit inconvenient.
Laurie L. Solo putnici United States of America, 15. srpnja 2014.
It was great.

Clean, comfortable, quiet
8,3
Shuk M. Solo putnici Hong Kong, 13. srpnja 2014.
Is good

Neae churck, have breadfast & near town
10
Stephen L. Poslovni putnici Canada, 8. lipnja 2014.
worth to stay

clean, quiet, accessible
7,3
clean, convenient, & comfortable. overall it's good
Susan C. Poslovni putnici Canada, 1. lipnja 2014.
great staff and worth the money

great staff and worth the money
8,7
fine
Charles L. Solo putnici United States of America, 14. svibnja 2014.
Great value

clean, inexpensive, all the necessities with no frills
7,3
Syed R. Solo putnici Singapore, 5. svibnja 2014.
Friendly, Good breakfast, Slightly far from MTR

Friendly staffs, Great breakfast, Cheap
7,7
The staffs were friendly. I like how they serve me when I asked for help. Especially they housekeeping lady. We even had a conversation before I left. Breakfast choice. Even though its not buffet style, what they provide is enough to make you bloated at least for me. They have a lot of choices for the breakfast sets. They have 4 choices to be exact. American set consists of Apple/Orange Juice, Scrambled Eggs or 2x Fried Eggs, Choice of meat (ranging from pork chop, chicken steak, fish fillet, etc), toast and choice of either coffee or tea. Distance. Its quite a walk to the nearest MTR which is Mong Kok East Station. But its easy to navigate once you know the route. Just have to follow the main road. The hotel is located beside Shell petrol station and to get a cab is really easy.
Shun H. Solo putnici Australia, 25. travnja 2014.
Good value

Budget hotel, recently renovated
8
Antonio S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. travnja 2014.
Great Value for money and nice all friendly staff

English speaking and friendly staff especially Miss Glacy
7,7
Everything excellent EXCEPT staff on duty at checkout did not give taxi driver exact A21 Airport bus stop location. That was horrible and very very stressful. This same male staff did it me also last time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Caritas Lodge Hong KongCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Lodge Hong Kong - KupaonicaCaritas Lodge Hong Kong - KupaonicaCaritas Lodge Hong Kong - RestoranCaritas Lodge Hong Kong - RestoranCaritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Interijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaCaritas Lodge Hong Kong - RecepcijaCaritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Soba za sastankeCaritas Lodge Hong Kong - OkružjeCaritas Lodge Hong Kong - UlazCaritas Lodge Hong Kong - Eksterijer hotelaCaritas Lodge Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04