Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK

Flat C1, 15th Floor, Block C, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Recepcija Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Recepcija Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Ulaz Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kupaonica Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kupaonica Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kupaonica Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Kupaonica Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela
Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Eksterijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Eksterijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotela Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Predvorje Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pogled Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Predvorje Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska soba Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska soba Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska soba Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 108

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 725recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (725)
Razvrstati po:
Yufan K. Solo putnici Taiwan, 20. listopada 2015.
Friendly hotel

Guys so friendly
9,3
Guys made me like in hometown,like a homie.(By the way,there has a nice hip-hop store over there.)
Prijavi ovu recenziju
Marilyn P. Parovi Philippines, 15. listopada 2015.
The worst hotel I have ever been

1. Staying in Tsim Sha Tui is ok
3,3
There is nothing good I can tell with this guesthouse I booked in this hostel due to their pictures advertised so nice and clean and yet when we reached to our room, the bath soap has black algae and we feel like we are sleeping in a morgue and yet the man at the reception lead us to our room using a stair without helping us carrying our luggage from 15th floor to 12th floor. I asked a help but the man say they don't offer a help to their guest. Me and and my cousin were female and have to carry the luggage down the stair with all our strength. So disappointed.
Prijavi ovu recenziju
Nichapat B. Grupe Thailand, 1. srpnja 2015.
Convenience but rude staff, overadvertised hotel.

Very convenience and closed to MTR and shopping places.
4,3
It was not pleasant. First when we had checked in, we amended booking to Tripple bed as hotel voucher but we still get twin bed as original booking. They said they never get any amendment and they were really rude when we asked any information, they blamed me why you keep asking us so we stopped asking because they were so scary. Also internet didn't work at all so we asked them to move to smaller room that fits for 2 but we had to stay for 3 but it was better than we could not use internet at all but it was still working sometime. As well as room never clean up at all after 1 night cleaned up but we never ever complainted anything because we just need room for sleeping during the night. We alway left early morning and get back quite late. Room was very small and it is overadvertised so we can move at all in our room. But the best thing is it is very convenience to get to anywhere.
Prijavi ovu recenziju
Charmaine N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. siječnja 2015.
Pleasant place to stay

Good value for money, accessible to bus and MTR stations
6,3
Prijavi ovu recenziju
Reyner R. Solo putnici Indonesia, 2. siječnja 2015.
Value for Money

Location, Price, Near by Public Transport
6
Prijavi ovu recenziju
Alan G. Solo putnici Ireland, 7. prosinca 2014.
Not great

Location
4,3
Very basic room, horrific shower but good location
Prijavi ovu recenziju
Eliza I. Parovi Philippines, 22. rujna 2014.
good and clean

clean
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Davy W. Solo putnici China, 21. rujna 2014.
African operates hotel with no window room offered
2,7
Bad totally
Prijavi ovu recenziju
Arlene J. Grupe Philippines, 30. kolovoza 2014.
ok! :)

location and price
8,7
In the middle of tst and very near the stations. Value for money!
Prijavi ovu recenziju
Farhad P. Solo putnici United Kingdom, 10. srpnja 2014.
first and last time ever

mall and tiny and toilet dirty
2,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong KongCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - RecepcijaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - RecepcijaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - UlazCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KupaonicaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KupaonicaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KupaonicaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KupaonicaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Eksterijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Eksterijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interijer hotelaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - PredvorjeCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - PogledCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - PredvorjeCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska sobaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05