Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Camper Berlin

Weinmeisterstreet 1, Mitte, Berlin, Njemačka 10178

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 52recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,7
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,8
Sve recenzije (52)
Razvrstati po:
Benoit D. Parovi Belgium, 24. travnja 2016.
Good place, nice people
5,7
We slept really well and felt super relaxed in this hotel, right in the center of Berlin. Breakfast could be improved, but it is already very fresh and nicely served.
Prijavi ovu recenziju
Konstantinos Z. Obitelji sa malom djecom Greece, 28. ožujka 2016.
Completely satisfied

Room, staff, snacks.
10
The room was very nice and functional. The staff was helpful and efficient in a case of emergency. The 24/7 complimentary snack service was very convenient especially for travelers with small children. We were satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Izumi N. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 16. ožujka 2016.
Simple Pleasure

Good service, location, and ambiance. Breakfast can be better on quality of bread and other stuff but it was not that bad.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Keld M. Parovi Monaco, 12. ožujka 2016.
Best in Berlin..lounge is super idea
6,3
Stayed in many of the 5 stars in Berlin.. This is way better Super size rooms - had a suite so plenty of room The lounge is great for snacks,drinks and for meetings... Next time in Berlin we know where to book!
Prijavi ovu recenziju
Yusuf Y. Parovi Turkey, 2. siječnja 2016.
Basic and comfortable

Good room layout for bright bathrooms. Hardwood floored bedroom is therefore a bit darker if you want to use the room and need natural light during the day.
9
Prijavi ovu recenziju
Tong S. Solo putnici Hong Kong, 2. siječnja 2016.
No fridge

the only problem is no fridge in the room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jonas C. Parovi Denmark, 23. prosinca 2015.
Amazing stay!

huge rooms, free snacks, helpful staff
9
We enjoyed our stay at Casa Camper very much! The concept was very nice, and the free snacks at the top was a very nice touch. Free drinks and snacks is a very nice option when you come home after a long day. The rooms are huge compared to what I normally experience in Europe and they were very clean. The only minus is that Mitte is a little fare away from the actual center, but you still have alexanderplatz so it was okay.
Prijavi ovu recenziju
Daniel B. Solo putnici United States of America, 29. studenog 2015.
Ideal location

24 hour snack bar. Comfy bed. Steps away from metro & tram.
9
Prijavi ovu recenziju
Will D. Poslovni putnici United Kingdom, 8. rujna 2015.
1 nights stay

The room, the style, the shower
9,3
very good, nice large room/suite, amazing shower room.
Prijavi ovu recenziju
Louis C. Solo putnici United States of America, 22. kolovoza 2015.
Nice staff, good food

Location, price, staff
9
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Camper Berlin BerlinCasa Camper Berlin Berlin - UlazCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salonCasa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salonCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - KupaonicaCasa Camper Berlin Berlin - Soba za sastankeCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - PogledCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Soba za sastankeCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Spa centarCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - KupaonicaCasa Camper Berlin Berlin - RestoranCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - RestoranCasa Camper Berlin Berlin - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07