Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Camper Berlin

Weinmeisterstreet 1, Mitte, Berlin, Njemačka 10178 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Camper Berlin Berlin - Ulaz Casa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Gostinjska soba Casa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salon Casa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salon Casa Camper Berlin Berlin - Gostinjska soba Casa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitness Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Kupaonica Casa Camper Berlin Berlin - Soba za sastanke Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Hrana i piće Casa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotela
Casa Camper Berlin Berlin - Hrana i piće Casa Camper Berlin Berlin - Hrana i piće Casa Camper Berlin Berlin - Hrana i piće Casa Camper Berlin Berlin - Pogled Casa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitness Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Interijer hotela Casa Camper Berlin Berlin - Hrana i piće Casa Camper Berlin Berlin - Gostinjska soba Casa Camper Berlin Berlin - Gostinjska soba Casa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotela
Područje Mitte Broj soba: 51

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,1

od 46recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,7
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,7
Sve recenzije (46)
Razvrstati po:
Tong S. Solo putnici Hong Kong, 2. siječnja 2016.
No fridge

the only problem is no fridge in the room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Yusuf Y. Parovi Turkey, 2. siječnja 2016.
Basic and comfortable

Good room layout for bright bathrooms. Hardwood floored bedroom is therefore a bit darker if you want to use the room and need natural light during the day.
9
Prijavi ovu recenziju
Jonas C. Parovi Denmark, 23. prosinca 2015.
Amazing stay!

huge rooms, free snacks, helpful staff
9
We enjoyed our stay at Casa Camper very much! The concept was very nice, and the free snacks at the top was a very nice touch. Free drinks and snacks is a very nice option when you come home after a long day. The rooms are huge compared to what I normally experience in Europe and they were very clean. The only minus is that Mitte is a little fare away from the actual center, but you still have alexanderplatz so it was okay.
Prijavi ovu recenziju
Daniel B. Solo putnici United States of America, 29. studenog 2015.
Ideal location

24 hour snack bar. Comfy bed. Steps away from metro & tram.
9
Prijavi ovu recenziju
Will D. Poslovni putnici United Kingdom, 8. rujna 2015.
1 nights stay

The room, the style, the shower
9,3
very good, nice large room/suite, amazing shower room.
Prijavi ovu recenziju
Louis C. Solo putnici United States of America, 22. kolovoza 2015.
Nice staff, good food

Location, price, staff
9
Good
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 7. kolovoza 2015.
Super experience with great service

Service, location, value for money
9,7
Prijavi ovu recenziju
Shirley C. Poslovni putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Absolutely pleasant+ best service&food at breakfst

Superb breakfast service, superb breakfast food, excellent 24 hrs of breakfast room.
9,7
Absolutely pleasant, spacious room. The staff at the breakfast room were so very very nice and sweet. And the view and atmosphere is so relaxing, made me want to stay there whole day. The breakfast menu is healthy and rich with different bread, yogurt and fruits. The best breakfast menu in all the hotels I've ever stay, just the right mixture of items.
Prijavi ovu recenziju
Ching Y. Solo putnici Australia, 26. studenog 2014.
It's good!

24 hour food on rooftop floor. Nice and neat hotel
8
It's good but I wish they have harder pillows for my personal preference.
Prijavi ovu recenziju
Cecilia W. Solo putnici Singapore, 18. studenog 2014.
i love my stay in casa camper

location, room, pantry
10
the decor is lovely, very cosy, room was nicely done that it feel very confortable even though not big but complete. Everything worked well. I like the freedom to do anything anytime. The concept of free access to the pantry and snack and coffee is simply a pleasure. Location is great, convenient to get around and surrounded but nice shops! Well thought and special.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Camper Berlin BerlinCasa Camper Berlin Berlin - UlazCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salonCasa Camper Berlin Berlin - Luksuzni salonCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - KupaonicaCasa Camper Berlin Berlin - Soba za sastankeCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - PogledCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Hrana i pićeCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Soba za sastankeCasa Camper Berlin Berlin - Eksterijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Spa centarCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - KupaonicaCasa Camper Berlin Berlin - RestoranCasa Camper Berlin Berlin - Gostinjska sobaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Interijer hotelaCasa Camper Berlin Berlin - Dvorana za fitnessCasa Camper Berlin Berlin - RestoranCasa Camper Berlin Berlin - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05