Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel

94 Juana Osmena Street, Fuente, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Predvorje Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Predvorje Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Restoran Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Restoran Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Kupaonica Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Kupaonica
Područje Fuente Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 178recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (178)
Razvrstati po:
Stephanie L. Grupe Philippines, 8. kolovoza 2015.
Overall, it was a pleasant stay BUT

The staff were courteous and accommodating, convenient location and the COOKIES!
9
Overall, as I said it was a pleasant stay but the sheets and towels could be better laundered. Water pressure in the shower is rather weak and the faucet was leaking.
Prijavi ovu recenziju
Grace S. Grupe Philippines, 25. lipnja 2015.
an old house converted to a hotel

i dont know what to write since i dont feel comfortable with the hotel
5,3
It was not as what we expected to be like a four star hotel. We feel uncomfortable.
Prijavi ovu recenziju
James P. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
A charming little hotel

location, food and price
7,3
Everything was okey except for NO house phone or intercom.
Prijavi ovu recenziju
Suzzette C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. listopada 2014.
Fun in Cebu

1. Breakfast menu selections
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ivo G. Poslovni putnici Italy, 22. listopada 2014.
Very disappointed
6
Badly lit room, the window was facing the kitchen rubbish tip, the toilet was old and smelly and there was little water pressure. In the shower. Ah...and there were mosquitos in the room. I will never go back there.
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Parovi United Kingdom, 3. listopada 2014.
Fantastic place to stay

Staff, food, room
10
I really enjoyed my stay here. I extended for an extra week. The staff were very friendly and the room was great with a comfortable bed.
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Parovi United Kingdom, 29. rujna 2014.
Fantastic hotel, great staff and food

Staff, food, nice room
10
Very enjoyable hotel. Wonderful friendly staff. Nice rooms, affordable nice food.
Prijavi ovu recenziju
Francis F. Solo putnici India, 8. kolovoza 2014.
Great bed and breakfast

Great location,
9,3
I am a regular guest at the Casa Escano and love it for its rustic charm. It's a small yet charming sanctuary from the world outside, the staff are very friendly and helpful, and the food is great. Definitely one of the best of its kind in Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Barry P. Solo putnici United Kingdom, 20. lipnja 2014.
Very clean hotel with attentive friendly staff

A very clean budget hotel Very helpful and friendly staff Good well cooked and presented food
6,3
friendly helpful Staff and nice food a comftable bed.. Made my stay a very pleasant one
Prijavi ovu recenziju
Khoa B. Parovi Netherlands, 15. svibnja 2014.
Nice and cosy hotel

Clean, friendster staff, good location
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu Casa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - PredvorjeCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - PredvorjeCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - RestoranCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - RestoranCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - KupaonicaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCasa Escano Bed & Breakfast Hotel grad Cebu  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01