Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan, Ubud, Bali, Indonezija 80571

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 663recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (663)
Razvrstati po:
Amanda H. Solo putnici United States of America, 9. svibnja 2016.
Get what you pay for
5,7
Room was small and clean but smelled musty and moldy. Safe didn't work. Air Con was weak despite being turned on high. Breakfast was standard but eggs were undercooked. Excellent water pressure and hot water in the shower. Location was good as it was quiet and a decent walk away from the busiest part of ubud. stayed for one night but if staying longer would have requested a different room because of the musty smell and weak air con.
Prijavi ovu recenziju
Léa G. Parovi Australia, 17. travnja 2016.
Very good
6,7
Very good accomodation
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Grupe Philippines, 26. ožujka 2016.
Feels like you're home!
6,3
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Prijavi ovu recenziju
Zhang P. Parovi China, 26. ožujka 2016.
good!
5,3
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Prijavi ovu recenziju
Shu J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. ožujka 2016.
Not bad
4,7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Maria J. Grupe Chile, 1. veljače 2016.
Love the enviroment, all the staff was very kind

Staff, pool, rooms, food
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Johan V. Poslovni putnici Netherlands, 18. siječnja 2016.
Good hotel for a cheap price
5,7
Just very satisfied about the hotel and it s price
Prijavi ovu recenziju
Karen C. Parovi United Kingdom, 15. siječnja 2016.
Nice pool but does need an update

pool, shuttle bus, staff
6
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Prijavi ovu recenziju
Morgan S. Solo putnici Canada, 14. siječnja 2016.
Great Value

Pool, price, friendly staff, nice breakfast
8,3
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Prijavi ovu recenziju
Joanna S. Solo putnici United States of America, 9. siječnja 2016.
Your Home away from Home

Comfortable, Location, Great Value
8,7
I thought I'd try a different place so I went next door to Agung Raka- terrible mistake! Wish I'd stayed at Casa Ganesha. Much more value at Casa Ganesha! Friendlier staff, better room. Great breakfast if you love me pancakes ;)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa BaliCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PredvorjeCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestoranCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestoranCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestoranCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - OkružjeCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Rekreacijski sadržajiCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - BazenCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - BazenCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - BazenCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Interijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - SadržajiCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - SadržajiCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Balkon/terasaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RecepcijaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - VrtCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - KupaonicaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestoranCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Eksterijer hotelaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestoranCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - VrtCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - KupaonicaCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03