Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Restoran
Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Predvorje Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6936recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (6936)
Razvrstati po:
Choon P. Solo putnici Singapore, 1. srpnja 2015.
Good budget accommodation in HK

Cleanliness, Easily accessible and near to bus stop and MTR
8,3
Kar C. Solo putnici Singapore, 27. lipnja 2015.
comfortable

good location
6,7
good location
Judy N. Solo putnici Indonesia, 27. lipnja 2015.
CITY HOTEL.

LOCATION, SUBWAY, MARKET.
6
CASA Hotel very close to YAU MA TEI station exit C.I booked for single standard room, the room itself was small with window.Bathroom super small 1x1 meter size. Bed is nice, clean linen, soft pillow. However I dont think the housekeeping vacuum the carpet everyday since I found dead Blattaria and it stay for 2 day till I left at the same spot. Staff is stiff, they try to help if you ask for. Elevator need a lot of passion that work slowly.Breakfast buy add on but no worry a lot of food stall around hotel. No mineral water provide and I just have 2 sachet of tea bag for 3 nights stay.
Yayoi K. Solo putnici Japan, 25. lipnja 2015.
best location

clean, good location, convenient
7,7
Joel P. Parovi Philippines, 23. lipnja 2015.
nice location

location, location, location
8,3
it was great
Oon P. Grupe Malaysia, 21. lipnja 2015.
The room was clean n tidy staff was very helpful

The location was convenient
7,7
Overall is fine n good
Wendy L. Poslovni putnici Malaysia, 21. lipnja 2015.
Excellent Location but super small bathroom & lift

Excellent location, Friendly staff & Convenience
6
I've been in HK for few times with different hotel. Expected small room;however, the bathroom & lift for Casa Hotel is really small. Due to small lift, long waited to get up/down to/from your room. Undeniable, very good location near to MRT. Due to the hotel situated at Nathan Road, it's pretty convenience to get any shop that you're looking for (eg. 7-11 is just next door). Overall rated as 3 star; just to ensure you pay for 3 star facilities. Else it is not worth.
Wenjuan L. Obitelji sa malom djecom China, 21. lipnja 2015.
Great location

Location, room service, and receiption staff
7,3
Great location, staff friendly.
Pat F. Solo putnici United States of America, 19. lipnja 2015.
Location, location, location

Location, cost & cleanliness
7,7
The best thing about Casa is its location. It's literally less than 10 seconds walk from the Yau Ma Tei MTR Station. My room was very small, but clean. However, for the price I paid, can't really complain. Overall, I liked Casa.
Joel P. Parovi Philippines, 18. lipnja 2015.
good location

location, location, location
8,3
it was satisfactory

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C01