ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Predvorje
Casa Hotel Hong Kong - Predvorje Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6593recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (6593)
Razvrstati po:
Anicha R. Poslovni putnici Netherlands, 24. veljače 2015.
Not that great

Location
6,7
For the price we paid I would've at least expected a decent bathroom, there is none. There's a toilet and a sink, with a shower head in between the two. The space is about 1x1m! And it's sort of like a wet room. You can't even turn around in that space and taking a shower leaves the whole bathroom and toilet wet! It's truly horrible
Pham T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 24. veljače 2015.
Very bad sound isolation between rooms.

Location
3
Bad sleep at night
Ye H. Solo putnici Singapore, 17. veljače 2015.
Good location with clean and comfortable room

Room size, location, cleanliness
9
My stay at Casa Hotel was fantastic. The reception operates 24 hours as such I was able to check in and out at wee hours. The staff are friendly and was able to help me in any way I have required. Room is of a good size and is maintained at a high level of cleanliness. There was a couple of days that I slept in and the cleaners were not able to clean my room, but they left a form for me to fill up the time I would like them to do the cleaning. For the location and cleanliness, it is definitely worth the price to stay there. Would definitely return to stay there for my next trip there!
Pak Y. Poslovni putnici Hong Kong, 14. veljače 2015.
good

good
6
Low H. Poslovni putnici Malaysia, 11. veljače 2015.
good location but the room toilet is too small.

good location near to MTR. Bathroom and toilet is 2 in 1, too small and basin don't have hot water supply. Others thing was ok
7
Sujay R. Poslovni putnici India, 10. veljače 2015.
There were some shortfalls in the room amenities.

location
5
Average
Pochang C. Solo putnici Taiwan, 9. veljače 2015.
the smallest room I ever lived

location, clean, location
6,7
the smallest room I ever lived in my life
Waraporn C. Solo putnici Thailand, 8. veljače 2015.
Good, Comfort and very near MTR Yau Ma Tei Station

Good, Comfort and very near MTR
8
Michelle D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. veljače 2015.
Convenience 100%

near MTR, just a few steps from Temple Street, food stalls everywhere
8,3
It has been a great experience as it is situated very near the MTR and so traveling is so easy considering we have 3 senior citizens with us.
Kangjie L. Solo putnici China, 7. veljače 2015.
Luckily I Only Stayed One Night

the price, the location, the bed
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A04