Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Restoran
Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Predvorje Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6988recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (6988)
Razvrstati po:
Ming K. Parovi Malaysia, 28. srpnja 2015.
Best in Location but as usual small rooms

Location, Food, Location
6
its my 3rd time staying here. experiencing my 1st stay here is like i want to curse this hotel because of the very small room for standard room. but when i try it again booking for deluxe room. it is much better and probably worth the price already unlike standard room.
Prijavi ovu recenziju
Lim H. Parovi Malaysia, 26. srpnja 2015.
good location hotel

location, shopping, transport
5,7
good value of money but small room/small toilet
Prijavi ovu recenziju
Lim H. Parovi Malaysia, 26. srpnja 2015.
good location of hotel

location, shopping, transportr
5,7
room ok, but toilet really small
Prijavi ovu recenziju
Juliana L. Grupe Singapore, 26. srpnja 2015.
Small but convenient

Near MRT, Quick service n Lots of eateries outside
7,3
Change room twice. 1st room was aircon not working, 2nd room was aircon dripping then change to 3rd room which is a bigger room that is working. Quick service without attitude problem.
Prijavi ovu recenziju
Shalom O. Solo putnici Israel, 26. srpnja 2015.
Not good hotel
3
Not good too small and the bath room is like in e camping in the forest
Prijavi ovu recenziju
Lim H. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
good value of money

location, shopping, mtr
5,7
this hotel located at happening area, mtr just a step of waling, room size ok, but the toilet really very small
Prijavi ovu recenziju
Alejandro L. Poslovni putnici Japan, 20. srpnja 2015.
the hotel its old, the wc you dont even can seat t

Casa Hotel
5,7
bad, i dont recommend
Prijavi ovu recenziju
Goh Y. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
What a small small room

Only best are d location.
5,3
The room was small from what size posted, the bathroom way too small for big size people. Lift was small n slow. Wifi not stable and fridge not working.
Prijavi ovu recenziju
Nititharm K. Grupe Thailand, 18. srpnja 2015.
good

good
8
Prijavi ovu recenziju
Ming K. Poslovni putnici Malaysia, 13. srpnja 2015.
Best in Location but as usual small rooms

Location , MTR , Location
6,7
Best in Location but as usual small rooms
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08