ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Predvorje
Casa Hotel Hong Kong - Predvorje Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Kafić Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6525recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (6525)
Razvrstati po:
Chau G. Solo putnici Singapore, 26. siječnja 2015.
a good stay

location, room and staff
9
the hotel staff was courteous and provided speedy service. the single room was spacious enough and clean. value for money.
Adrian T. Parovi Singapore, 25. siječnja 2015.
Fantastic Location

Good Location, Hot Water, Strong Aircon
6,7
Rooms were small and bathroom even smaller than expected. Cupboards were small too. Given all that, the location was fantastic, near to MTR and all amenities. There was hot water for shower, strong pressure and strong aircon. Was fine with me, but wife didn't enjoy the room much.
Chau G. Grupe Singapore, 25. siječnja 2015.
will come to this hotel again

great location, pleasant staff, clean room
8,7
Had a pleasant stay at the hotel with my friend. The hotel is just 2mins away from Exit C of the Yau Ma Tei MTR station. many eateries in the area, and also walking distance to Mongkok.
Guai L. Poslovni putnici Singapore, 23. siječnja 2015.
Great Location!

Location, Clean, Value for money
8,3
Very good location, will come back again.
Chi H. Poslovni putnici Hong Kong, 23. siječnja 2015.
cheap

cheap
7
cheao
Zice X. Obitelji sa malom djecom China, 22. siječnja 2015.
easy to find this hotel and the location is nice.

location,price,transportation
8
Kokseng O. Poslovni putnici Malaysia, 22. siječnja 2015.
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Wiphusit A. Parovi Thailand, 20. siječnja 2015.
Near subway and market

comfort staff
9
the hotel location is good. Close to subway. Behind hotel is a market. Lots of food!! The hotel overall is ok.
Frederic C. Parovi Indonesia, 20. siječnja 2015.
good place

good, good, good
7,3
Wong Y. Parovi Singapore, 19. siječnja 2015.
review

the location.
4
great, just that the room and toilet is too small

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - KafićCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03