Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Recepcija Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Posao Centar Casa Hotel Hong Kong - Ulaz Casa Hotel Hong Kong - Restoran
Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Restoran Casa Hotel Hong Kong - Predvorje Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 6970recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (6970)
Razvrstati po:
Alejandro L. Poslovni putnici Japan, 20. srpnja 2015.
the hotel its old, the wc you dont even can seat t

Casa Hotel
5,7
bad, i dont recommend
Nititharm K. Grupe Thailand, 18. srpnja 2015.
good

good
8
Goh Y. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
What a small small room

Only best are d location.
5,3
The room was small from what size posted, the bathroom way too small for big size people. Lift was small n slow. Wifi not stable and fridge not working.
Samuel A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 12. srpnja 2015.
Ideal location make up for the small room

Location, cleanliness and availability of food stalls
6,3
Wei K. Solo putnici Singapore, 12. srpnja 2015.
Great location and comfortable bed

Location, Location, Location
8,3
Have stayed at Casa before about half a year ago. The location is unbeatable. Right beside the Yau Ma Tei MTR with bus stops just outside the hotel. One of the bus stops have day and night buses to the airport. The room was fine, with beds comfortable providing a good night's sleep. One minor inconvenience was the small toilet with a door that does not close properly. The glass wall was also not opaque enough to provide privacy.
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 11. srpnja 2015.
Good location

Location. Price. Comfort room
7,3
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 11. srpnja 2015.
Location

Good location. Price. Comfort room
7,3
Meena T. Solo putnici Thailand, 4. srpnja 2015.
Good location but very small room

Location, low price, nothing else
4,7
Although I anticipated a small room, but I was still shocked with the room size. There was no particular space for a shower, just in front of the sink bowl and beside the toilet!
Choon P. Solo putnici Singapore, 1. srpnja 2015.
Good budget accommodation in HK

Cleanliness, Easily accessible and near to bus stop and MTR
8,3
Judy N. Solo putnici Indonesia, 27. lipnja 2015.
CITY HOTEL.

LOCATION, SUBWAY, MARKET.
6
CASA Hotel very close to YAU MA TEI station exit C.I booked for single standard room, the room itself was small with window.Bathroom super small 1x1 meter size. Bed is nice, clean linen, soft pillow. However I dont think the housekeeping vacuum the carpet everyday since I found dead Blattaria and it stay for 2 day till I left at the same spot. Staff is stiff, they try to help if you ask for. Elevator need a lot of passion that work slowly.Breakfast buy add on but no worry a lot of food stall around hotel. No mineral water provide and I just have 2 sachet of tea bag for 3 nights stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - RecepcijaCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Posao CentarCasa Hotel Hong Kong - UlazCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - RestoranCasa Hotel Hong Kong - PredvorjeCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCasa Hotel Hong Kong - KupaonicaCasa Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05