Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 374recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (374)
Razvrstati po:
Maria A. Poslovni putnici Philippines, 5. svibnja 2016.
My room was upgraded
5,3
I called the hotel the moment i rached the airport to confirm if the room i booked is available. The receptionist said it is and so i went straight to the hotel to leave my bags. Unfortunately, i was informed that my room wasnt ready yet in fact no room available yet and was told i have to wait til 2pm to check in. I tild the receptionist what the woman on the phone told me and she heard how inconvenienced i was. So they upgraded my roo to executive.
Prijavi ovu recenziju
Tephanie T. Grupe Philippines, 12. travnja 2016.
Lakwatsa Group
6,7
The Hotel is located just in front of People's Park. Easy to get a ride.
Prijavi ovu recenziju
Robert D. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 17. veljače 2016.
Good location, average room

The hotel is located in the middle of Davao so close to the malls. Taxis are always passing by the front of the hotel and there are good bbq restaurants nearby. Penongs is worth a visit for
7,7
Our stay was overall good. Rooms were tidy. The shower was not too hot though. The staff were all very friendly throughout our stay.
Prijavi ovu recenziju
Jeremy S. Parovi United Kingdom, 9. veljače 2016.
Excellent stay
5,7
Big room, friendly and helpful staff. Stayed for a week and we're very pleased with the whole setup of the hotel. Arriving later for breakfast, the buffet can be a bit sparse at it doesn't get refilled.
Prijavi ovu recenziju
Cherene B. Parovi Philippines, 6. prosinca 2015.
wanderer

comfort, great location, clean
8,3
absolutely great
Prijavi ovu recenziju
Abaigeal Q. Grupe Philippines, 21. studenog 2015.
The stay was short and sweet.

Proximity to restaurants and shopping malls
6
It was okay
Prijavi ovu recenziju
Peter E. Solo putnici Australia, 15. studenog 2015.
function room disaster

close to peoples park good breakfast
6
terribly noisy aircon in the 3 rooms they showed me and what blew me away was my last night they had a party on the top floor. Boom box and bass shaking until 1.30am ..... no sleep that night. what pissed me off was the upraised shoulders and blank stare in response to the noise. I just don't get that the hotel would jeopardise their good will. The whole 5th and possibly 4th floors must have been freaking out. it was a reasonable hotel but stay away from friday to monday or check first if they have a function on, or get a room on the first 2 floors.
Prijavi ovu recenziju
Douglas C. Poslovni putnici United States of America, 3. studenog 2015.
Wonderful

Small, cozy, personal.
8,7
Great staff, great room.
Prijavi ovu recenziju
Hazel R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. kolovoza 2015.
disappointing

spacious
5,7
It was disappointing
Prijavi ovu recenziju
Sophian J. Parovi Singapore, 26. kolovoza 2015.
Nice hotel

It's convenient to go to the shopping district, the room rates were affordable and lastly staff were very hospitable.
7,3
Everything was great except for the air condition inside the room. It was absolutely to hot even when the air con was on full blast. Breakfast should have more freshly baked waffles instead of hard and soggy waffles.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Leticia Boutique Hotel grad Davao Casa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - PredvorjeCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - PredvorjeCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - RestoranCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Soba za sastankeCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - UlazCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - UlazCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04