Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Predvorje Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Predvorje Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restoran Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Soba za sastanke Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Ulaz Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Ulaz Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 344recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (344)
Razvrstati po:
Julie B. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Clean and Comfy Hotel

good food, clean room, nice staff
7,7
I like the room. It is clean and the towels are nee. Food is reasonable and taste good. I will be back in this hotel.
Predelma T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. lipnja 2015.
good

accomodating staff, good food and good location
7,7
Comfortable
Francisco J. Parovi Philippines, 30. svibnja 2015.
Great location reasonable price

Location price room size
9
Comfortable and convenient. The hotel itself is old but the rooms are fairly new. Some nice restaurants nearby.
Anacleta G. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 21. svibnja 2015.
Ok for overnight sleep only

Small rooms, clean that's all
5,3
Ok but the take out breakfast is bad I do not think I can recommend this hotel to my friends
Marita A. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
Great location, staff and food

friendly and helpful staff, good hotel restaurant, location
10
Staff was very helpful and friendly. An older member of our party needed medicine for his diabetes and the staff volunteered to go out and buy it for him. The beds were very comfortable and the rooms were very clean. The location is great. The hotel is in the downtown area, and its right beside Tsuru, which is a really great Japanese restaurant.
Darren M. Grupe Ireland, 27. travnja 2015.
good location

location, value for money and rooms
8
Good value hotel and good location
Darren M. Solo putnici Ireland, 25. travnja 2015.
location

location, cost, rooms
7,7
Very good and good base
Franz O. Parovi Canada, 15. travnja 2015.
nice location

location, price, clean
7,3
The hotel faces People's Park in the centre of Davao which is ok place to walk around in the evening . Breakfast was very basic so I also didn't try the food in their restaurant. Very nice Japanese restaurant next door. The wifi was bad, sometimes only worked in the lobby, not in my room. Hotel is clean, fairly cheap, ok for a few nights.
Lou M. Poslovni putnici Philippines, 19. ožujka 2015.
the presidential suite..

1. Location 2. Big Room 3. The Arowana
10
My stay at the presidential suite was very comfy and relaxing at the same time made me feel like a vip, the room was great and the amenities as well plus the big arowana fish on the head board of the bed which is also in between the shower room. I will definitely stay again in this hotel when I go back to Davao City.
Yasir A. Parovi Philippines, 14. ožujka 2015.
Value for Money Hotel

Food, location, staff
10
Great stay! I would like to come back there and stay for more nights. Location is great and accessible to almost every places of interest in the city. If you were to visit Davao and looking for a place to stay but affordable, don't go anywhere else but stay in this hotel. Staffs are great and buffet breakfast is as good as the breakfast in a 5 star hotel. Although parking is not as big as other hotel but you can find somewhere around the area to park your car or ask for assistance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - PredvorjeCasa Leticia Boutique Hotel Davao - PredvorjeCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestoranCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Soba za sastankeCasa Leticia Boutique Hotel Davao - UlazCasa Leticia Boutique Hotel Davao - UlazCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03