Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Leticia Business Inn

Maya Street, Ecoland, grad Davao , Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Eksterijer hotela Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Restoran Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Ulaz Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Vrt Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Restoran Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Vrt Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Ulaz Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Recepcija Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Predvorje Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Interijer hotela Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Interijer hotela Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Eksterijer hotela
Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Predvorje Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Kupaonica Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba
Područje Ecoland Broj soba: 42

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 165recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (165)
Razvrstati po:
Christine B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. prosinca 2015.
Very happy with the staff

Staff. Food. Price.
9,7
I love how helpful the staff were. Especially the waiters at the dining area.
Prijavi ovu recenziju
Eric V. Grupe Philippines, 31. kolovoza 2015.
Service with a Smile

Friendly restaurant staff, location and food
9
It was an excellent value for money. Though the front desk needs improvement, the restaurant staff Robert in particular more than made up for it. Robert is friendly, attentive and goes the extra mile to please customers. Rooms are nice, location is perfect. Will definitely return.
Prijavi ovu recenziju
Neil H. Solo putnici Australia, 4. kolovoza 2015.
Satisfactory price for what you get.

Staff, proximity to Hospital friendly
6
This hotel was close to the hospital we needed to use for medicals. It was a nice hotel and the staff were helpful and polite.
Prijavi ovu recenziju
Kelvin J. Grupe Singapore, 27. travnja 2015.
2 nights stay

near ecoland bus terminal, friendly staffs
7,3
Hotel located near the bus terminal. Breakfast was good. The staffs are generally friendly and helpful. Room was a bit dark.
Prijavi ovu recenziju
Ryan C. Grupe Philippines, 15. veljače 2015.
Valentines at Casa

Staff, Food, Cleanliness
8
I enjoyed my stay with friends.
Prijavi ovu recenziju
Takashi H. Solo putnici Japan, 22. siječnja 2015.
Loudly around hotel

Room condition,etc.,
7,7
It was loudly by construction noise.
Prijavi ovu recenziju
Ryan C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Clean and value for money

Location, cleanliness, great staff
8
Prijavi ovu recenziju
Restituto M. Poslovni putnici Philippines, 2. studenog 2014.
Only Positives about Casa Leticia Business Inn

The staff, the cleanliness, the food
10
Excellent for business travelers on a budget. Have always returned to this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Gregorio C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. lipnja 2014.
It is worth every cent our stay in this Inn.

near the shopping center, clean and friendly hotel staff.
8,3
Our stay in this Inn was great. We experience as if we are just in our home sweet home with friendly and hospitable hotel staff. We feel secured because the security guard on duty was very alert and courteous. Above all the place was conducive for relaxation because it is near several leisure areas and the food and accommodation were likewise okay.
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Parovi Philippines, 6. svibnja 2014.
Nice city hotel

Nice staff, food is okay, nice location
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Leticia Business Inn grad Davao Casa Leticia Business Inn grad Davao  - Eksterijer hotelaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - RestoranCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn grad Davao  - UlazCasa Leticia Business Inn grad Davao  - VrtCasa Leticia Business Inn grad Davao  - RestoranCasa Leticia Business Inn grad Davao  - VrtCasa Leticia Business Inn grad Davao  - UlazCasa Leticia Business Inn grad Davao  - RecepcijaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - PredvorjeCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Interijer hotelaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Interijer hotelaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Eksterijer hotelaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - PredvorjeCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - KupaonicaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02