Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Leticia Business Inn

Maya Street, Ecoland, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Leticia Business Inn Davao - Eksterijer hotela Casa Leticia Business Inn Davao - Restoran Casa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržaji Casa Leticia Business Inn Davao - Ulaz Casa Leticia Business Inn Davao - Vrt Casa Leticia Business Inn Davao - Restoran Casa Leticia Business Inn Davao - Vrt Casa Leticia Business Inn Davao - Ulaz Casa Leticia Business Inn Davao - Recepcija Casa Leticia Business Inn Davao - Predvorje Casa Leticia Business Inn Davao - Interijer hotela Casa Leticia Business Inn Davao - Interijer hotela Casa Leticia Business Inn Davao - Eksterijer hotela
Casa Leticia Business Inn Davao - Predvorje Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Kupaonica Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba Casa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba
Područje Ecoland Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 161recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (161)
Razvrstati po:
Kelvin J. Grupe Singapore, 27. travnja 2015.
2 nights stay

near ecoland bus terminal, friendly staffs
7,3
Hotel located near the bus terminal. Breakfast was good. The staffs are generally friendly and helpful. Room was a bit dark.
Prijavi ovu recenziju
Ryan C. Grupe Philippines, 15. veljače 2015.
Valentines at Casa

Staff, Food, Cleanliness
8
I enjoyed my stay with friends.
Prijavi ovu recenziju
Takashi H. Solo putnici Japan, 22. siječnja 2015.
Loudly around hotel

Room condition,etc.,
7,7
It was loudly by construction noise.
Prijavi ovu recenziju
Ryan C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
Clean and value for money

Location, cleanliness, great staff
8
Prijavi ovu recenziju
Restituto M. Poslovni putnici Philippines, 2. studenog 2014.
Only Positives about Casa Leticia Business Inn

The staff, the cleanliness, the food
10
Excellent for business travelers on a budget. Have always returned to this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Gregorio C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. lipnja 2014.
It is worth every cent our stay in this Inn.

near the shopping center, clean and friendly hotel staff.
8,3
Our stay in this Inn was great. We experience as if we are just in our home sweet home with friendly and hospitable hotel staff. We feel secured because the security guard on duty was very alert and courteous. Above all the place was conducive for relaxation because it is near several leisure areas and the food and accommodation were likewise okay.
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Parovi Philippines, 6. svibnja 2014.
Nice city hotel

Nice staff, food is okay, nice location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Parovi Philippines, 6. svibnja 2014.
Nice city hotel

food is okay, nice staff, location is good especially for commuters
8,7
Cons: small rooms, its quite busy outside because hotel is near the bus station
Prijavi ovu recenziju
Gina Z. Grupe Philippines, 3. svibnja 2014.
Great but upset on Casa Leticia Inn

friendly staff....convenient for u to take a cab .... no more
5,7
not satisfied
Prijavi ovu recenziju
Gina Z. Poslovni putnici Philippines, 3. svibnja 2014.
great but not in the hotel

friendly staff, fast wifi, easy to lacate
7,3
food quality and service no good, poor linen
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Leticia Business Inn DavaoCasa Leticia Business Inn Davao - Eksterijer hotelaCasa Leticia Business Inn Davao - RestoranCasa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn Davao - Rekreacijski sadržajiCasa Leticia Business Inn Davao - UlazCasa Leticia Business Inn Davao - VrtCasa Leticia Business Inn Davao - RestoranCasa Leticia Business Inn Davao - VrtCasa Leticia Business Inn Davao - UlazCasa Leticia Business Inn Davao - RecepcijaCasa Leticia Business Inn Davao - PredvorjeCasa Leticia Business Inn Davao - Interijer hotelaCasa Leticia Business Inn Davao - Interijer hotelaCasa Leticia Business Inn Davao - Eksterijer hotelaCasa Leticia Business Inn Davao - PredvorjeCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - KupaonicaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska sobaCasa Leticia Business Inn Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02