Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2056recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2056)
Razvrstati po:
Kai P. Solo putnici Taiwan, 24. travnja 2016.
Great!
6
Great!
Prijavi ovu recenziju
Srinivas G. Poslovni putnici India, 16. travnja 2016.
Best
6,7
Best again
Prijavi ovu recenziju
Liezel M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. travnja 2016.
1 OF THE BEST HOTEL IN MACAU
6,7
I really enjoyed my 1 night stay at Casa Real Hotel, staff are very friendly, rooms are clean. I could have stayed longer. For my next visit i will definitely choose Casa Real Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Leong S. Parovi Malaysia, 9. travnja 2016.
Location, Value for money
5,3
Good location, the hotel value for money
Prijavi ovu recenziju
Shangju Y. Solo putnici Taiwan, 2. travnja 2016.
Good
5,3
Close to the Outer Harbour and also have free shuttle bus; room is clean and also freely upgraded in this time.
Prijavi ovu recenziju
Thien T. Solo putnici United States of America, 30. ožujka 2016.
best room and bed. real king bed. right next to fe
6,7
real value, awesome price. high end hotel
Prijavi ovu recenziju
Alzandy T. Grupe Taiwan, 28. ožujka 2016.
Great hotel for first time visitors of Macau
6,3
I really liked the location of this hotel since it was very close to Sands Casino, Macau Fisherman's Warf, and the HK Ferry terminal. I pretty much saved up on Transportation costs since when you go to the HK Ferry, you can take the free casino shuttles anywhere and also Sands Macau shuttles you to Venetian in Taipa where you can walk around. It is also like only a 15-20 minute walk to the Central area where Grand Lisboa, Senado square are close by. The rooms are huge! If you love to exercise through walking and sightseeing at the same time, then this is your best hotel of choice. Truly the best value for the price you are paying.
Prijavi ovu recenziju
Su H. Parovi China, 28. ožujka 2016.
Nice hotel worth to stay here again
5,7
Nice and clean hotel, staffs are helpful and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Angela W. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2016.
value for money, location, clean and quiet

as above
9,7
excellent. comfortable and convenient, value for money.
Prijavi ovu recenziju
Haw P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. ožujka 2016.
Convenient location, friendly staff
5,7
We arrived here by their shuttle bus from the Gongbei-Macau port terminal. We booked 2 units 3 bedroom but it's not on same floor, anyway it's just a floor ahead. The reception counter and bell boys are very helpful and friendly. Shall recommend to friend who wish to visit Macau.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01