Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Casa Real Hotel Makao - Restoran Casa Real Hotel Makao - Dvorana za fitness Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Bazen Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Pub/salon
Casa Real Hotel Makao - Predvorje Casa Real Hotel Makao - Soba za sastanke Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 381
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1927recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1927)
Razvrstati po:
Geraldine S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. lipnja 2015.
near ferry terminal

big room, near ferry terminal,
5,7
Not much to explore around this hotel.Not convenient to place of interest and shopping. No free shuttle bus to tourist attractions.
Raymod N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. lipnja 2015.
It's clean and staff is helpful

Clean, friendly staff, nice room
9
Perfect, my family like it
Thomas M. Solo putnici Austria, 24. svibnja 2015.
room upgrade for free

distance to ferry terminal, value for money, staff
8
Arrived slightly before 2pm, the check in time, they asked me to wait and offered me free drink coupons for the waiting. After a while they cam and told me the changed the floor as the room is not ready yet. instead of a normal room I got a room with living room - quite nice and much bigger than in previous stays.
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Pleasant Stay

Room, Service and Internet
7,3
Clean room, cheap price and fast internet
Jefferson H. Parovi New Zealand, 4. svibnja 2015.
decent hotel

good location
6,7
Everything would have been perfect had it not been one particular female staff during check out. Despite knowing the fact that I was late for my flight, for some reason her movements were purposely slowed maliciously, and was counting room cards despite there being a huge line. She only made the call to confirm my room was ok when being told by a colleague to do so. I had a taxi waiting for men outside the hotel. Whatever her reasons were for moving slowly, it was extremely unprofessional and I was certain her acts were malicious. This woman needs to be put to the back rather than facing customers and letting the whole place down. Thumbs down
Juwy L. Grupe Singapore, 2. svibnja 2015.
Clean and tidy hotel

Cleanliness, near to ferry terminal and near to some facilities
7
Caprice C. Parovi Malaysia, 5. travnja 2015.
Great hotel

spacious Hotel , Near Ferry Terminal
7
It's a spacious and comfortable hotel however massage and spa service for male only zz ( Probably for other services )
Kok F. Parovi Malaysia, 26. ožujka 2015.
Casa Real Hotel Review

location, good hotel condition, good service
10
Dyah A. Parovi Indonesia, 21. ožujka 2015.
Location and worth for money

Location wise is near to tourist attractions and in town area, only abit far from venetian macau
5
The hotel is easily accessible to the newest tourist districts. You can find the Sands, Macau Fisherman's Wharf, Macau Grand Prix Main Spectator's Stand, or Macau Cultural Centre is just a few steps away. Also near to the ferry terminal, easy for traveler who come by ferry to macau.
Wee L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. ožujka 2015.
Casa Real(ly) Nice

good service, clean rooms and great amenities
8,7
Received complimentary room upgrades and staff were very warm and polite. Taxi stand just outside hotel so it's convenient to get to other parts of Macau. Will stay again as am impressed by the service levels of hotel staff ranging from front of house to housekeeping.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07