Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Cathedral Parish, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2015recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2015)
Razvrstati po:
Chee K. Parovi Singapore, 11. siječnja 2016.
Cosy, cleanliness n friendly staffs

Food, Strategic location, Customer oriented services
8
Gooood
Prijavi ovu recenziju
Leow K. Poslovni putnici Singapore, 6. siječnja 2016.
Good location hotel

walking distance to the ferry terminal,great chinese restaurant, great casino
8
It is really pleasant. Staff are friendly. We got an upgrade of room. The food at the chinese restaurant is delicious. Just walk across the road is the ferry terminal to hongkong.
Prijavi ovu recenziju
Yong W. Grupe Singapore, 30. prosinca 2015.
Value for money, food inside casino cheap

Cheap food, value for money
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Jian B. Parovi Malaysia, 29. prosinca 2015.
Worth the deal

Cleanliness, staff and location
9
Earlier check-in is possible, the only point to be improved on is to increase the frequency of shuttle bus service to/from the port.
Prijavi ovu recenziju
Wee F. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2015.
Great stay with great exprience

The price, the cleanliness and their service
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 27. prosinca 2015.
nice stay

location, bed, staff
8,7
staff is friendly. nice location.
Prijavi ovu recenziju
Lee F. Parovi Malaysia, 27. prosinca 2015.
ferry terminal to hotel within 5mins only

Heater provided at cold weather better than some five stars hotel without this services, cleaner very helpful kindness,
8
I will recommend to all if you come to relax
Prijavi ovu recenziju
Liang J. Parovi Singapore, 26. prosinca 2015.
Good location

Comfortable, good location and friendly staff
8
The hotel gave a free upgrade to suite. Nice and big with 2 toilets. Various attractions and cafeteria within walking distance.
Prijavi ovu recenziju
Liu L. Grupe Hong Kong, 26. prosinca 2015.
so so, clean but old

clean, comfort, soso
7
not worthy for that price
Prijavi ovu recenziju
Mei Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. prosinca 2015.
3rd Time in Casa Real

Cleanliness, Location and value for money
9,3
My 3rd time in Casa Real, I would say it's still so wonderful. The room is comfy and this time round they gave me a free upgrade of room. They have free shuttle bus to ferry terminal as well, cool! The location is what I like best, there's bus stops nearby to get me to tourist places in short time, I can walk to fisherman wharf as well as free museums. Big rooms with comfy bed and the toiletries were all provided. I will definitely stay in casa real again if I ever travel to macau next time.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05