Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Casa Real Hotel Makao - Restoran Casa Real Hotel Makao - Dvorana za fitness Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Bazen Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Pub/salon
Casa Real Hotel Makao - Predvorje Casa Real Hotel Makao - Soba za sastanke Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 381

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1949recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1949)
Razvrstati po:
Wing K. Poslovni putnici Hong Kong, 27. kolovoza 2015.
tidy

tidy
7,3
Prijavi ovu recenziju
Thomas M. Solo putnici Austria, 16. kolovoza 2015.
mi Casa - ni Casa

distance to ferry station, room size, bed
8,3
Prijavi ovu recenziju
Thomas M. Solo putnici Austria, 28. lipnja 2015.
good value for money

free upgrade of room, distance to ferry terminal, staff
9
having stayed at this Hotel before I booked it again. The price compared to other similar places is good. Upon arrival the lady at reception told that they have upgraded my room already. A pleasant surprise. Convenient walking distance to Ferry terminal is another plus. Will book it again next time
Prijavi ovu recenziju
Geraldine S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. lipnja 2015.
near ferry terminal

big room, near ferry terminal,
5,7
Not much to explore around this hotel.Not convenient to place of interest and shopping. No free shuttle bus to tourist attractions.
Prijavi ovu recenziju
Raymod N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. lipnja 2015.
It's clean and staff is helpful

Clean, friendly staff, nice room
9
Perfect, my family like it
Prijavi ovu recenziju
Thomas M. Solo putnici Austria, 24. svibnja 2015.
room upgrade for free

distance to ferry terminal, value for money, staff
8
Arrived slightly before 2pm, the check in time, they asked me to wait and offered me free drink coupons for the waiting. After a while they cam and told me the changed the floor as the room is not ready yet. instead of a normal room I got a room with living room - quite nice and much bigger than in previous stays.
Prijavi ovu recenziju
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Pleasant Stay

Room, Service and Internet
7,3
Clean room, cheap price and fast internet
Prijavi ovu recenziju
Jefferson H. Parovi New Zealand, 4. svibnja 2015.
decent hotel

good location
6,7
Everything would have been perfect had it not been one particular female staff during check out. Despite knowing the fact that I was late for my flight, for some reason her movements were purposely slowed maliciously, and was counting room cards despite there being a huge line. She only made the call to confirm my room was ok when being told by a colleague to do so. I had a taxi waiting for men outside the hotel. Whatever her reasons were for moving slowly, it was extremely unprofessional and I was certain her acts were malicious. This woman needs to be put to the back rather than facing customers and letting the whole place down. Thumbs down
Prijavi ovu recenziju
Juwy L. Grupe Singapore, 2. svibnja 2015.
Clean and tidy hotel

Cleanliness, near to ferry terminal and near to some facilities
7
Prijavi ovu recenziju
Nam K. Poslovni putnici Hong Kong, 30. travnja 2015.
price reasonable hotel

location, price and clean
7
reasonable price for new renovation room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04