Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2068recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2068)
Razvrstati po:
Ronalyn S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. svibnja 2016.
Contented of services offered
6,7
I will refer to my friends
Prijavi ovu recenziju
Dora T. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2016.
Comfy coazy Hotel
5,3
Great location, clean, comfortable, food is good. Not many food establishments around the hotel area. Lobby/reception staffs friendly and helpful. Certain housekeeping & room service staffs were awful. They could not speak or understand ENGLISH well. Asked for a bottle opener to open up a COKE bottle. The lady brought a wine bottle corkscrew opener. She actually scolded us for not specifying our request. How specific can you get of a bottle opener?
Prijavi ovu recenziju
Ling W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. svibnja 2016.
Beautiful room
6
Service with a smile - this is what we got here. Rooms are spacious and beautiful. Location wise no problem. Taxis are available at the hotel front and bus stops are just short walks away. Kind of regret we had only one night stay here.
Prijavi ovu recenziju
Theresa S. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2016.
Very satisfied
6
Good value for money. Nice, big and clean rooms. Excellent! Efficient and convenient shuttle service.
Prijavi ovu recenziju
Irene W. Solo putnici Singapore, 30. travnja 2016.
Casa real hotel
5,7
- clean and comfortable - staffs very polite and professional - lacation is near by the port
Prijavi ovu recenziju
Kai P. Solo putnici Taiwan, 24. travnja 2016.
Great!
6
Great!
Prijavi ovu recenziju
Srinivas G. Poslovni putnici India, 16. travnja 2016.
Best
6,7
Best again
Prijavi ovu recenziju
Liezel M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. travnja 2016.
1 OF THE BEST HOTEL IN MACAU
6,7
I really enjoyed my 1 night stay at Casa Real Hotel, staff are very friendly, rooms are clean. I could have stayed longer. For my next visit i will definitely choose Casa Real Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Leong S. Parovi Malaysia, 9. travnja 2016.
Location, Value for money
5,3
Good location, the hotel value for money
Prijavi ovu recenziju
Shangju Y. Solo putnici Taiwan, 2. travnja 2016.
Good
5,3
Close to the Outer Harbour and also have free shuttle bus; room is clean and also freely upgraded in this time.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06