ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Casa Real Hotel Makao - Restoran Casa Real Hotel Makao - Dvorana za fitness Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba Casa Real Hotel Makao - Bazen Casa Real Hotel Makao - Kupaonica Casa Real Hotel Makao - Pub/salon
Casa Real Hotel Makao - Predvorje Casa Real Hotel Makao - Soba za sastanke Casa Real Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 381
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1893recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1893)
Razvrstati po:
Wee L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. ožujka 2015.
Casa Real(ly) Nice

good service, clean rooms and great amenities
8,7
Received complimentary room upgrades and staff were very warm and polite. Taxi stand just outside hotel so it's convenient to get to other parts of Macau. Will stay again as am impressed by the service levels of hotel staff ranging from front of house to housekeeping.
Roselin P. Parovi Singapore, 18. ožujka 2015.
Relaxation Trip

big room, clean room and nice casino
6
Good as is very accessible with big and clean room
Patricia K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. ožujka 2015.
The hotel staff unable to comm well with cm

big n comfortable stay
8,7
the hotel staff didn't check whether Cust booked for how many rooms n its stated its upgrade to bigger room n only given 1 room upgrade n the 2nd room it's at different level. The location its not convenient at all.
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 17. ožujka 2015.
value for money

clean, comfort and new
7,7
Chit S. Parovi Malaysia, 16. ožujka 2015.
Clean rooms

Clean rooms, helpful staff, English and mandarin speaking staffs
7
Staff were very helpful on how to get to the places we want to go. Offered advise on public bus, cabs and even free shuttles
Wei H. Poslovni putnici Malaysia, 13. ožujka 2015.
comfort and value for money

clean, comfort and new
7,7
Lisa J. Solo putnici Malaysia, 13. ožujka 2015.
Lovely staff helpful too..

Staff,location,wifi
7,3
We need to say thank you to staff name "Kit" she is very helpful... Teach us how to use bus.
Pratik G. Parovi Hong Kong, 8. ožujka 2015.
Didn't like at all
3
Very bad stay and room was pathetic, smelling like smoke. Staff were not good in English at all and when we order breakfast at room my wife signed the bill and didn't even trust at all and called up in the room and we told them when we check out then we will pay then again they send the bill to us. It's crazy staff.
Ying Y. Grupe Malaysia, 26. veljače 2015.
Good & Convenient

Clean, comfort and staffs are nice
9,3
Clean hotel and equipped with good health club. Location is easy to access bus stop and travel around those famous area. Free Wi-Fi, Friendly Staff.
Leung W. Parovi Hong Kong, 19. veljače 2015.
Nice stay

Value of money, nice room, helpful staff
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Casa Real Hotel MakaoCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiCasa Real Hotel Makao - RestoranCasa Real Hotel Makao - Dvorana za fitnessCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Gostinjska sobaCasa Real Hotel Makao - BazenCasa Real Hotel Makao - KupaonicaCasa Real Hotel Makao - Pub/salonCasa Real Hotel Makao - PredvorjeCasa Real Hotel Makao - Soba za sastankeCasa Real Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08