Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Motor Lodge

6 Don Street, Bowen, Otočje Whitsunday , Australija 4805 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salon Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salon Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Recepcija Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salon Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Vrt Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran
Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Vrt Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Vrt Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Spa centar Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Recepcija Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Restoran
Područje Bowen Broj soba: 32

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 13recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (13)
Razvrstati po:
Annette L. Poslovni putnici Australia, 24. travnja 2015.
Very friendly staff

Really loved the food, staff, and Foxtel movies
8,7
Very friendly staff, great food, comfortable bed. Only negative was the shower was a bit on the scalding side, but a very minor blip on an otherwise great stay :)
Prijavi ovu recenziju
Yicheng S. Parovi Australia, 9. studenog 2014.
Excellent

Location, room comfort and food
10
Excellent. Recommend to all others!
Prijavi ovu recenziju
Arjun T. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. lipnja 2014.
good staff , very good resturant

staff, resturant, hotel
9,3
FANTASTIC
Prijavi ovu recenziju
Jenelle F. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. veljače 2014.
enjoyable

price, staff, food
8,3
Lovely staff and great service. Clean and comfortable rooms. Great family friendly swimming pool. Very quiet.
Prijavi ovu recenziju
Richard J. Parovi United Kingdom, 26. listopada 2013.
Good stop over motel

Friendly owners, centrally located
7,3
We stopped here for the one night on our way down from Townsville to Airlie Beach. A centrally located motel run by extremely friendly welcoming owners.
Prijavi ovu recenziju
Amanda N. Parovi New Zealand, 4. listopada 2013.
Spacious, everything you need

Spacious, value for money, breakfast
8,7
For the price of the room, our stay exceeded our expectations. We only stayed one night as we were passing through on our way to Cairns, but we were delighted with the little touches that carried the castle theme through, from the drawbridge you drive over to the swords and shields in the restaurant. Excellent customer service, and a fantastic breakfast. The room was spacious, as was our car park right outside the front door. Having all rooms on ground level is excellent when you have a lot of luggage. Good sized television, tea and coffee making facilities and the bed was comfortable. Our stay was very nice and we look forward to our next visit.
Prijavi ovu recenziju
Robert O. Parovi Germany, 9. lipnja 2013.
Good location for stopover

friendly staff, nice clean rooms
7,7
Overall it was a nice stopover. The staff was nice and friendly but the place is overpriced!
Prijavi ovu recenziju
Alfred W. Grupe United Kingdom, 17. prosinca 2012.
Good place to stay for holiday travellers

Security, parking, cleanliness of rom.
8,3
Disappointed with wifi connection, otherwise no problems. No restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Penny L. Parovi Australia, 13. studenog 2012.
Lovely hotel with friendly owners.

Great Breakfast and dining area. Very Comfortable and stylish!
9,3
Things went well from the moment we arrived. The owners were kind and friendly. Room was great and the dining area was huge. It had been fitted out with a Theme and the staff were very good. Food Excellent and breakfast was amazing... all in the same price!
Prijavi ovu recenziju
Erick W. Grupe Switzerland, 8. studenog 2012.
nice, quiet and very clean

location, rooms and friendly staff
9,3
I stayed only one night at the Castle Motor Lodge. Tue staff was friendly. The room was nice, quiet and very clean. Breakfast (continental) had a good selection of quality items. I would definitely recommend the motel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday Castle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salonCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salonCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RecepcijaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Pub/salonCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - VrtCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - VrtCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - VrtCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Spa centarCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RecepcijaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - RestoranCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - BazenCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - BazenCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - KupaonicaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Otočje Whitsunday  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02