ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Motor Lodge

6 Don Street, Bowen, Whitsundays, Australija 4805 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salon Castle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salon Castle Motor Lodge Whitsundays - Recepcija Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salon Castle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska soba Castle Motor Lodge Whitsundays - Vrt Castle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Whitsundays - Vrt
Castle Motor Lodge Whitsundays - Vrt Castle Motor Lodge Whitsundays - Spa centar Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotela Castle Motor Lodge Whitsundays - Recepcija Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Restoran Castle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotela
Područje Bowen Broj soba: 32
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 11recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (11)
Razvrstati po:
Arjun T. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. lipnja 2014.
good staff , very good resturant

staff, resturant, hotel
9,3
FANTASTIC
Jenelle F. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. veljače 2014.
enjoyable

price, staff, food
8,3
Lovely staff and great service. Clean and comfortable rooms. Great family friendly swimming pool. Very quiet.
Richard J. Parovi United Kingdom, 26. listopada 2013.
Good stop over motel

Friendly owners, centrally located
7,3
We stopped here for the one night on our way down from Townsville to Airlie Beach. A centrally located motel run by extremely friendly welcoming owners.
Amanda N. Parovi New Zealand, 4. listopada 2013.
Spacious, everything you need

Spacious, value for money, breakfast
8,7
For the price of the room, our stay exceeded our expectations. We only stayed one night as we were passing through on our way to Cairns, but we were delighted with the little touches that carried the castle theme through, from the drawbridge you drive over to the swords and shields in the restaurant. Excellent customer service, and a fantastic breakfast. The room was spacious, as was our car park right outside the front door. Having all rooms on ground level is excellent when you have a lot of luggage. Good sized television, tea and coffee making facilities and the bed was comfortable. Our stay was very nice and we look forward to our next visit.
Robert O. Parovi Germany, 9. lipnja 2013.
Good location for stopover

friendly staff, nice clean rooms
7,7
Overall it was a nice stopover. The staff was nice and friendly but the place is overpriced!
Alfred W. Grupe United Kingdom, 17. prosinca 2012.
Good place to stay for holiday travellers

Security, parking, cleanliness of rom.
8,3
Disappointed with wifi connection, otherwise no problems. No restaurant.
Penny L. Parovi Australia, 13. studenog 2012.
Lovely hotel with friendly owners.

Great Breakfast and dining area. Very Comfortable and stylish!
9,3
Things went well from the moment we arrived. The owners were kind and friendly. Room was great and the dining area was huge. It had been fitted out with a Theme and the staff were very good. Food Excellent and breakfast was amazing... all in the same price!
Erick W. Grupe Switzerland, 8. studenog 2012.
nice, quiet and very clean

location, rooms and friendly staff
9,3
I stayed only one night at the Castle Motor Lodge. Tue staff was friendly. The room was nice, quiet and very clean. Breakfast (continental) had a good selection of quality items. I would definitely recommend the motel.
Megan H. Grupe Australia, 14. listopada 2012.
Good location lovely rooms

Convenience price
10
Very enjoyable, affordable rooms great location friendly service nice staff
Jonathan C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 29. rujna 2012.
Friendly and warm welcome

comfortable beds and welcoming and friendly reception
6,7
Lovely comfortable beds, everything we needed. Unfortunately we were put off in the morning when a cockroach was crawling in our bed and then another one across the floor!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Motor Lodge WhitsundaysCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salonCastle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salonCastle Motor Lodge Whitsundays - RecepcijaCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - Pub/salonCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - VrtCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - VrtCastle Motor Lodge Whitsundays - VrtCastle Motor Lodge Whitsundays - Spa centarCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - RecepcijaCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - RestoranCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Interijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - BazenCastle Motor Lodge Whitsundays - BazenCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - Eksterijer hotelaCastle Motor Lodge Whitsundays - KupaonicaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska sobaCastle Motor Lodge Whitsundays - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06