Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Grad Cebu, Cebu City, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu City - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu City - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu City - Predvorje Castle Peak Hotel Cebu City - Restoran Castle Peak Hotel Cebu City - Restoran Castle Peak Hotel Cebu City - Recepcija Castle Peak Hotel Cebu City - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu City - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu City - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu City - Bazen Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba
Castle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 106
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1356recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1356)
Razvrstati po:
Dennis K. Solo putnici Australia, 27. srpnja 2015.
comfort clean good location

comfort clean good location
8
Everything worked, which is a miracle for Cebu. Wifi good, bed comfortable. Room well appointed. Staff were great. Cable tv worked, air con worked, room was clean. small gym, small plunge pool, great view from 9th fl bar.
Prijavi ovu recenziju
Waleed A. Parovi Saudi Arabia, 23. srpnja 2015.
Nice hotel

Clean nice good location
8
Prijavi ovu recenziju
Rachel D. Grupe Philippines, 20. srpnja 2015.
Im happy

Location, staff, price
8,7
Pretty satisfied
Prijavi ovu recenziju
Waleed A. Parovi Saudi Arabia, 18. srpnja 2015.
Nice Hotel

Clean good location helpful
8
Prijavi ovu recenziju
Michael D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. srpnja 2015.
Buffet breakfast is terrible

Nice, helpful feont desk staff
6,7
Generally good. However, buffet breakfast was terrible. Food was a bit salty (e.g. corned beed, fish fillet, etc.). Replenishment of menu took ages. Seems nobody was in charge on the floor. I had to call the staff's attention to have food replenished (which again took ages). It seems we're eating leftovers with those empty casseroles. Food selection was dismal.
Prijavi ovu recenziju
Waleed A. Parovi Saudi Arabia, 16. srpnja 2015.
Good hotel

Clean budget agood location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Michael B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 12. srpnja 2015.
3 stars 2 cocroaches

location, elevator, taxi
4,3
We stayed in the old wing damp and moldy smelling same as bed and sheets. the food was okay but My wife ordered the buffet $250.p I was not hungry and had 1 cup of coffee $92.50p .The weekend Lechon buffett was a big attraction but you better get there early because when the Lechon is gone too bad, it does not get more food for the same price and there is no order in the buffett its everybody for theirselves. The staff was ok but the men are just a little too arrogant and don't allow the ladies much chance to assist in a crowded lobby
Prijavi ovu recenziju
Bobbie D. Parovi United States of America, 7. srpnja 2015.
Good for the money.

Location Price Valet Parking
7
I had a pleasant stay. The service in the hotel restaurant was not good. Took almost 1 hour to get a simple chicken and rice dish prepared and We were the only people in the place.
Prijavi ovu recenziju
Marilyn R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. lipnja 2015.
excellent

location,value,service
10
flawless
Prijavi ovu recenziju
Roman R. Solo putnici Russia, 23. lipnja 2015.
Great cozy hotel

comfort, coziness, good location
9,3
Everything is just fine. I enjoyed my staying.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu City - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu City - PredvorjeCastle Peak Hotel Cebu City - RestoranCastle Peak Hotel Cebu City - RestoranCastle Peak Hotel Cebu City - RecepcijaCastle Peak Hotel Cebu City - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu City - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu City - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu City - BazenCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07