Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Mabolo, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Peak Hotel grad Cebu  - Bazen Castle Peak Hotel grad Cebu  - Recepcija Castle Peak Hotel grad Cebu  - Pogled Castle Peak Hotel grad Cebu  - Kafić Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Castle Peak Hotel grad Cebu  - Pogled Castle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centar Castle Peak Hotel grad Cebu  - Bazen Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Castle Peak Hotel grad Cebu  - Pogled Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Castle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji Castle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji Castle Peak Hotel grad Cebu  - Predvorje Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Castle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji
Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Castle Peak Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Castle Peak Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Castle Peak Hotel grad Cebu  - Restoran Castle Peak Hotel grad Cebu  - Recepcija Castle Peak Hotel grad Cebu  - Kozmetički salon Castle Peak Hotel grad Cebu  - Hrana i piće Castle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centar Castle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centar Castle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centar Castle Peak Hotel grad Cebu  - Bazen Castle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Mabolo Broj soba: 106

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1445recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1445)
Razvrstati po:
Teodosio A. Poslovni putnici Philippines, 2. veljače 2016.
Overnight stay

Location, price, cleanliness
7,7
Had a problem with nu booking. I am used to booking under agoda and my credit card will be charged accordingly. This time when i checked in , i was informed that the reservation wasbunder booking.com andbit was only a room guarantee. It was a hassle dor me bexause i was not sure about this arrangement. I had to call and verify with my credit card who could pnly cpnfirm a floating status. It was only the following morning that the hotel sales pepple were able to show me a verifacation cahrge slip from my card.. I wven had to wait for the sales people to come in at 830 and clarification was done at 9am. Was aupposed to leave earlier. It was such a hasslee on my/ guest's part. More so, i thought i was only going to pay 1,400pesos because of the siacount but I ended up paying the regular rate of around 1750. This will make me think teice or thrice beforw o book again with agoda. I was being directed to another boooking site without prior warning. I hope this matter will be resoved soon. I have been a long time member of agoda and never have i experienced this confision.
Prijavi ovu recenziju
Cheryl L. Grupe Singapore, 28. prosinca 2015.
convenient location, easy access to malls

location, polite staff, free newspaper
8
pleasant, easy to hail a taxi to malls and restaurants nearby. walking distance to go-kart.
Prijavi ovu recenziju
Joseph T. Parovi Philippines, 22. prosinca 2015.
My short stay in Castle Peak

The location - near to the malls, churches, fastfood outlets; easy to get taxi ride; good hotel staff
8
The water drip problem coming from the upper edges of the bath tub then to the toilet floor - i experienced this twice ; clogged or low water pressure coming from bidet spray; i can sensed that the room is previously occupied by a smoker even though its a non smoking room; foreign hotel guests unable to discipline their kids from running & shouting/ playing within the hallway in the middle of the night. ; hard & rough towels
Prijavi ovu recenziju
Thomas U. Solo putnici Australia, 22. prosinca 2015.
TOM

location, price , friendly staff
7
Prijavi ovu recenziju
Emeliana V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. prosinca 2015.
Good

Near the city
7
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Ted C. Parovi Philippines, 18. prosinca 2015.
Castle Peak Review

Cleanliness, very courteous and polite staff.
8,7
The place is impressively clean and staff are courteous. I get more than what I expect. Be staying again in that place if ever I visit Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Teodosio A. Poslovni putnici Philippines, 15. prosinca 2015.
first option hotel in the area

accessibility, cleanliness, affordable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Fethi O. Parovi United Kingdom, 4. prosinca 2015.
Excellent hotel

Room size just right, powerful shower, comfortable bed.
9
All very good except for the breakfast, give it a miss.
Prijavi ovu recenziju
Pamie L. Solo putnici Philippines, 2. prosinca 2015.
Clean and comfortable

Food, staff and cleanliness
9,3
Definetely a recommended hotel to stay in cebu city.. Location is safe.. The rooms are clean and comfortable, facilities are great and staff are friendly, accomodating and very professional..highly recommended!
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Solo putnici Philippines, 2. prosinca 2015.
some of new room do not have windows.

location /staff/room
6,7
GOOD
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Peak Hotel grad Cebu Castle Peak Hotel grad Cebu  - BazenCastle Peak Hotel grad Cebu  - RecepcijaCastle Peak Hotel grad Cebu  - PogledCastle Peak Hotel grad Cebu  - KafićCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - PogledCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - BazenCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - PogledCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiCastle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiCastle Peak Hotel grad Cebu  - PredvorjeCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCastle Peak Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCastle Peak Hotel grad Cebu  - RestoranCastle Peak Hotel grad Cebu  - RecepcijaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Kozmetički salonCastle Peak Hotel grad Cebu  - Hrana i pićeCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - BazenCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Kozmetički salonCastle Peak Hotel grad Cebu  - Kozmetički salonCastle Peak Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - PredvorjeCastle Peak Hotel grad Cebu  - PredvorjeCastle Peak Hotel grad Cebu  - Pub/salonCastle Peak Hotel grad Cebu  - Kozmetički salonCastle Peak Hotel grad Cebu  - PredvorjeCastle Peak Hotel grad Cebu  - BazenCastle Peak Hotel grad Cebu  - Spa centarCastle Peak Hotel grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01