Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu - Predvorje Castle Peak Hotel Cebu - Restoran Castle Peak Hotel Cebu - Restoran Castle Peak Hotel Cebu - Recepcija Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Bazen Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba
Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 106
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1346recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1346)
Razvrstati po:
Marilyn R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. lipnja 2015.
excellent

location,value,service
10
flawless
Roman R. Solo putnici Russia, 23. lipnja 2015.
Great cozy hotel

comfort, coziness, good location
9,3
Everything is just fine. I enjoyed my staying.
Yvonee C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. lipnja 2015.
Met expectations

Newly renovated, comfortable lounging chair, friendly staff
8,3
It was pleasant. Room is small though. Security guard helped to manage the traffic while our car turned into the front of the hotel (located along a busy road).
Nizam N. Parovi Singapore, 16. lipnja 2015.
will be back again

location, prompt room service, cleanliness
9,7
this was my second booking for this hotel. value for money. good room service. near ayala
Peter C. Solo putnici United Kingdom, 14. lipnja 2015.
Friendly Hotel

Rooms/staff/location
8,3
It was a good stay. Will return there for one night on leaving Cebu. Room was clean and nice. Staff very accomodating. Breakfast ok. Ten minutes walking distance to Ayaya centre. Excellent jazz club opposite.
John B. Solo putnici Canada, 9. lipnja 2015.
More for less

Friendly staff punctual, clean rooms flexible non smoking and central location
8,7
Rest quiet comfort and a tub with hot water spa a nice surprise
Jerry S. Parovi United States of America, 30. svibnja 2015.
A Convenient City Hotel

Location, Room comfort, food
2
I needed to go to Cebu to obtain an Exit Permit. The Hotel was good Lots of Taxis, good restaurants in the area and a comfortable room at a good price. The Massage was good and the roof top bar as well.
Sophia D. Parovi Philippines, 28. svibnja 2015.
Unfriendly/Uninformative Front Desk Staff

The restaurant and the rooftop bar are fine
5
Kamsul A. Solo putnici Singapore, 26. svibnja 2015.
The room is always clean , staff is very helpful

Room , staff , location
8
It was always a pleasant one . Staff is always helpful and accommodative , room is nice and perfect location
Daniel T. Poslovni putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
frontdesk personnels are not accomodating

buffet's lechon, can't think of any other
5,3
Mediocre?! 😕

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Peak Hotel CebuCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu - PredvorjeCastle Peak Hotel Cebu - RestoranCastle Peak Hotel Cebu - RestoranCastle Peak Hotel Cebu - RecepcijaCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - BazenCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D05