ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu - Soba za sastanke Castle Peak Hotel Cebu - Predvorje Castle Peak Hotel Cebu - Restoran Castle Peak Hotel Cebu - Restoran Castle Peak Hotel Cebu - Recepcija Castle Peak Hotel Cebu - Kozmetički salon Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar Castle Peak Hotel Cebu - Bazen
Castle Peak Hotel Cebu - Sadržaji Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Gostinjska soba Castle Peak Hotel Cebu - Spa centar
Područje Grad Cebu Broj soba: 106
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1256recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1256)
Razvrstati po:
Gary J. Parovi United States of America, 14. prosinca 2014.
Room was clean and quiet. nice bed. large bathroom

Cleanliness, location and service.
9,7
I had a great time. I will stay there again when I return to Cebu.
Michael W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 10. prosinca 2014.
Location and ownership

location, staff, value
10
Always a pleasure staying there!
Philipp S. Parovi Philippines, 7. prosinca 2014.
Stacaytion

Value for money, at par amenities with other 3-star hotels, good food
8,7
Kendrick K. Solo putnici Philippines, 7. prosinca 2014.
Castle peak review

Location price and parking
7,3
Good
Leslie A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. prosinca 2014.
Excellent

Good location.very good service.excellent room.
9,7
We enjoyed our stay in this hotel. Very good location near port and ayala mall. Great service,staffs are very accomodating.rates are reasonable.excellent rooms (new renovate).stressfree! Great for relaxation stay with the kids.highly recommended.👍
Jimmy S. Parovi United States of America, 30. studenog 2014.
room service no napkins , & only had banana ketch

clenleness good polite service location
9,3
great just disapionted with room service
Adam Z. Solo putnici Canada, 30. studenog 2014.
Real Hotel

Bathtub, Hot water, Tea in the room
8,7
Very good and reasonably priced
Maria F. Parovi Philippines, 30. studenog 2014.
Reasonable Rates

Reasonable Rate Newly Renovated Rooms Friendly and Professional Staff
9
We have been here four times this year. The accomadation felt 5-star at a 3-star price. The stay was generally comfortable and pleasant. The rooms were clean and well-kept. It's located along the main road so getting a cab is not an issue. There is a bar and a spa located at the pent house if you feel like lounging around and get a drink or two!
Roberto G. Poslovni putnici Philippines, 29. studenog 2014.
Castle Peak Hotel
2,7
very bad
Spencer R. Solo putnici United States of America, 29. studenog 2014.
good hotel i would stay there again

good service friendly staff good food good location
8
I enjoy my stay at this hotel i stayed there 2010 in old wing it was the hotel that time i decide to never stay there again.but after staying in the new wing 2014 the hotel really improve the service is great the staff is the best and friendly people, but the room a little pricey other than that i would surly come back to stay gain.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Castle Peak Hotel CebuCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu - Soba za sastankeCastle Peak Hotel Cebu - PredvorjeCastle Peak Hotel Cebu - RestoranCastle Peak Hotel Cebu - RestoranCastle Peak Hotel Cebu - RecepcijaCastle Peak Hotel Cebu - Kozmetički salonCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - Spa centarCastle Peak Hotel Cebu - BazenCastle Peak Hotel Cebu - SadržajiCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Gostinjska sobaCastle Peak Hotel Cebu - Spa centar


AS-AGWEB-3A07