Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Kupaonica Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Bazen Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pogled Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Predvorje Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Recepcija Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran
Područje IT Park Broj soba: 301

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 693recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (693)
Razvrstati po:
Timothy W. Solo putnici United Kingdom, 21. prosinca 2015.
No Longer a Five Star Hotel

Location, staff the bed.
8
The hotel is now looking distinctly tired, my bathroom was very old fashioned with the original bath which had no effective plug for it! The room walls to the corridor are paper thin and one hears everything! The buffet for although of excellent quality is stone cold, overlooked and dry because it hangs around for hours on end, only the food stations in the island and the occasional joint are properly hot and freshly cooked. Other buffets, the Manila Sofitel and the Hsangri LA do it much better. However the staff are fabulous, the pool is good and the location brilliant.
Prijavi ovu recenziju
Pearl P. Poslovni putnici Philippines, 18. prosinca 2015.
nice location

location, staff, cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Solo putnici United States of America, 17. prosinca 2015.
Always Good

Staff Location Room Comfort
8,7
Always a pleasant stay. The staff are professional and friendly, the location is ideal next to Ayala, room service quick and hot, the rooms comfortable and spacious. Will be back!
Prijavi ovu recenziju
Ambrocio K. Poslovni putnici Philippines, 9. prosinca 2015.
Excellent hotel

Location, cleanliness & staff service
10
Comfortable stay in bed he hotel though just 1 day. Just beside Ayala center. Very clean and very nice staff service
Prijavi ovu recenziju
Alan K. Parovi Philippines, 6. prosinca 2015.
Nice hotel with strategic location

Prompt staff services,good fud and location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sharon G. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. studenog 2015.
Good quality 4 star hotel

location, nice room, 2 double beds
7
This is a nice hotel but I would not describe it as 5 stars. There were small things wrong with our room, facilities were just ok and the staff were not very helpful. I was surprised no one even helped us with our bags and I am pregnant travelling with two young kids. I liked that there were 2 great double beds in the room which works well for families. What I didn't like was that there was a band playing and it was very loud and that they rung us saying that there had been a complaint that we were making too much noise when we had just walked into the room! It was hard to feel welcome after that. I get that they should pass on complaints but maybe there is a better way to handle that when they knew we had literally just checked in.
Prijavi ovu recenziju
Ysabel G. Poslovni putnici Philippines, 28. studenog 2015.
Location

Location, security, cleanliness
9,7
Hotel centrally located in Cebu City. Beside Ayala Mall- supermarket, drug store, cinema, high end food and shopping. Hotel was very clean. Lobby shop had amazing jewellry designs to bring home. Taxi was easy to get. Breakfast was a feast! Pool and gym adequate. All in all, I was very happy.
Prijavi ovu recenziju
Debra C. Solo putnici Singapore, 21. studenog 2015.
Friendly staff

Prompt service, good food (breakfast included), responsive and attentive to needs
10
Wonderful experience
Prijavi ovu recenziju
Fook M. Poslovni putnici Singapore, 18. listopada 2015.
Business trip

Location, cleaniness and internet
9
I had been staying in this hotel for many times. However for this trip during my morning breakfast time, as they had many customers in the morning as I am along one person, once I had leave my table to go an take some fruits, immediately my table was cleared (this was very efficient) but they also give away my table to a new customer just within 1 to 2 mins time. - This is not so good.
Prijavi ovu recenziju
Marion C. Parovi Philippines, 13. listopada 2015.
Lenjoying the location

Near the mall. Accessibility to transportation. Food choices on restaurants
9,3
Over all satisfaction
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu City Marriott Hotel grad Cebu Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - KupaonicaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salonCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salonCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - SadržajiCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - BazenCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - PogledCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - PredvorjeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RecepcijaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07