Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Kupaonica Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Kafić Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran
Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Bazen Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pogled Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Predvorje Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Recepcija Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness
Područje IT Park Broj soba: 301
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 674recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (674)
Razvrstati po:
Mark C. Parovi Australia, 10. kolovoza 2015.
you pay for the name

location..comfortable pillows...quiet
7,3
You definatly pay for the name...ive stayed in 3 stars that were much better...bed too soft...made my back ache for days
Prijavi ovu recenziju
Chariya R. Poslovni putnici Thailand, 6. kolovoza 2015.
Good location

Close to shopping center , attentive staff and comfortable room
8,3
Marriott Cebu is located at the great location , waling distance to malls and restaurant
Prijavi ovu recenziju
Donald U. Parovi Canada, 25. svibnja 2015.
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9,3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
Prijavi ovu recenziju
Peter C. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9,3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Chariya R. Poslovni putnici Thailand, 28. travnja 2015.
Good location

Good location , Great service , nice breakfast
9,3
I always stay here every time I go to Cebu because its located in a great location near shopping mall. However the room is a bit old but I think it is okay
Prijavi ovu recenziju
Maria V. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. travnja 2015.
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Prijavi ovu recenziju
Emma S. Parovi Philippines, 1. travnja 2015.
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9,7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Australia, 22. ožujka 2015.
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Prijavi ovu recenziju
Tita L. Parovi United States of America, 20. ožujka 2015.
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Prijavi ovu recenziju
Florence M. Solo putnici Philippines, 18. ožujka 2015.
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu City Marriott Hotel grad Cebu Cebu City Marriott Hotel grad Cebu  - KupaonicaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salonCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Pub/salonCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - KafićCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - SadržajiCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RestoranCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - BazenCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - PogledCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - PredvorjeCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - SadržajiCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - RecepcijaCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessCebu City Marriott Hotel grad Cebu  - Restoran


AS-AGWEB-3A08