Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Kupaonica Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Kafić Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Bazen Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pogled Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Predvorje Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Recepcija Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Dvorana za fitness
Područje Grad Cebu Broj soba: 301
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 671recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (671)
Razvrstati po:
Donald U. Parovi Canada, 25. svibnja 2015.
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9,3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
Prijavi ovu recenziju
Peter C. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9,3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Chariya R. Poslovni putnici Thailand, 28. travnja 2015.
Good location

Good location , Great service , nice breakfast
9,3
I always stay here every time I go to Cebu because its located in a great location near shopping mall. However the room is a bit old but I think it is okay
Prijavi ovu recenziju
Maria V. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. travnja 2015.
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Prijavi ovu recenziju
Emma S. Parovi Philippines, 1. travnja 2015.
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9,7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Australia, 22. ožujka 2015.
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Prijavi ovu recenziju
Tita L. Parovi United States of America, 20. ožujka 2015.
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Prijavi ovu recenziju
Florence M. Solo putnici Philippines, 18. ožujka 2015.
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Prijavi ovu recenziju
Duane B. Parovi United States of America, 8. ožujka 2015.
ok

bed, location,bed
8
ok
Prijavi ovu recenziju
Francesca P. Poslovni putnici Philippines, 4. ožujka 2015.
Convenient location altho more of a 4-star hotel.

The location; the bar service staff; the executive lounge.
6,7
Overall good. Staff service was above average. Location is ideal although lobby is noisy.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu City Marriott Hotel Cebu CityCebu City Marriott Hotel Cebu City - KupaonicaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu City - KafićCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu City - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu City - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu City - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu City - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu City - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu City - BazenCebu City Marriott Hotel Cebu City - PogledCebu City Marriott Hotel Cebu City - PredvorjeCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu City - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu City - RecepcijaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Dvorana za fitnessCebu City Marriott Hotel Cebu City - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08