Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Kupaonica Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu - Kafić Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Bazen Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pogled Cebu City Marriott Hotel Cebu - Predvorje Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Recepcija Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dvorana za fitness
Područje Grad Cebu Broj soba: 301
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 659recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (659)
Razvrstati po:
Maria V. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. travnja 2015.
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Michael J. Parovi Australia, 22. ožujka 2015.
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Tita L. Parovi United States of America, 20. ožujka 2015.
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Florence M. Solo putnici Philippines, 18. ožujka 2015.
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Duane B. Parovi United States of America, 8. ožujka 2015.
ok

bed, location,bed
8
ok
Francesca P. Poslovni putnici Philippines, 4. ožujka 2015.
Convenient location altho more of a 4-star hotel.

The location; the bar service staff; the executive lounge.
6,7
Overall good. Staff service was above average. Location is ideal although lobby is noisy.
Rudy P. Poslovni putnici Philippines, 28. veljače 2015.
Room repair without proper advise and coordination

food, security, location
5,7
Worst. Repair was done in an adjacent room, with varnish, giving me and my wife severe headache
Cherry M. Grupe Philippines, 23. veljače 2015.
Nice hotel at the heart of cebu's posh district

The hotel is located adjacent to ayala mall.. Clean surroundings.. Great service with very helpful staff
7,7
The room is quite small and the tub shows sign of old age.. But it's clean and the beds are comfortable. I love the pool but it's also quite small and it's located in front of the bar/lounge so theres little privacy. Overall our stay is great!
Bryan M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. veljače 2015.
Cebu

Breakfast, Pool and Location
9
We love the hotel. It is adjacent to a very fun mall and very near the LDS Temple.
James H. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 18. veljače 2015.
Hotel too too old, room too too small

Great location
5,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu City Marriott Hotel CebuCebu City Marriott Hotel Cebu - KupaonicaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu - KafićCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - BazenCebu City Marriott Hotel Cebu - PogledCebu City Marriott Hotel Cebu - PredvorjeCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RecepcijaCebu City Marriott Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3B06