ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Kupaonica Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salon Cebu City Marriott Hotel Cebu - Kafić Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran Cebu City Marriott Hotel Cebu - Bazen Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pogled Cebu City Marriott Hotel Cebu - Predvorje Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sadržaji Cebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu City Marriott Hotel Cebu - Recepcija Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dvorana za fitness
Područje Grad Cebu Broj soba: 301
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 625recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (625)
Razvrstati po:
Ma E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. prosinca 2014.
Perfect location

Location, staff, good breakfast
8,3
Fook M. Poslovni putnici Singapore, 3. prosinca 2014.
Business trip.

Internet, cleanliness and location.
9,7
Stay here many time. Good for everything's.
Boon K. Poslovni putnici Singapore, 21. studenog 2014.
one of the worst marriott i stayed before

actually only 2. location and hotel staffs
7
Possibly the worst Marriott I stayed. Condition of the furniture in the room was outdated. Water heater and water pressure in the bathroom was inconsistent i.e. sometimes hot, sometimes cold, sometimes big pressure, sometimes weak... springs in the bed was getting soft, made creaky sound as well. Swimming pool is small. Gym was alright though. It was my first visit to Cebu so I requested also for airport pick up (which I had confirmation from hotel) but it never came. Had to tip this guy who came out of nowhere whom showed me where to get a taxi.
Andrew P. Parovi United Kingdom, 12. studenog 2014.
Excellent hotel

Good location, good hotel, great staff
8,7
We stay here every year for three or four nights during our visit to cebu. It's location just a few metres from the main mall with its shops, bars and restaurants makes it an ideal place to stay in town. The staff are always friendly and helpful. The breakfast buffet is a good place to start the day. All in all a nice hotel and well worth considering if you are travelling to cebu City area.
Andrew S. Parovi United Kingdom, 9. studenog 2014.
Marriott and my views ??

Breakfast,staff,location.
6
I have stayed at many Hotels around the world ,this is one i will not be visiting again ?? this Hotel was more expensive than the Radisson blu in Cebu ,which is ridiculous as the Radisson is leagues in front ?? the photos of the swimming pool were very misleading ,which made it look far larger than it actually was ? this is so bad !! the corridors also remind me of an old Motel ,no class at all ? the staff were great but as for the Hotel never again ,tell me also please where do you get the 4 stars from ???? How on earth can this Hotel be more expensive than the Radisson blu ???? The breakfast was ok the room small yet 2 nights over 16000 peso !!! No way was this worth this ,Like i said my friends family and fellow directors will be made aware not to go to the Maverick in Cebu ??
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. studenog 2014.
Thumbs up!

location, pool and acoustic nights, room standard
9
Gregory M. Parovi Canada, 7. studenog 2014.
Good stay

Good price, great friendly helpful staff, nice location
9,7
Excellent time
Lothar R. Solo putnici Germany, 22. listopada 2014.
Good place but expensive

Location, clean rooms, quiet
7,3
It was OK, nothing special, no complaints, but no praises either
Robert G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. listopada 2014.
Great hotel in a shopping mall

big beds, big rooms good staff performance
8,7
Janis A. Poslovni putnici Philippines, 3. listopada 2014.
Pretty good, but not quite 5 star status

wide selection of local fruits at breakfast buffet. Most of the staff were helpful and friendly (can not say it for all of them though); conveniently annexed to ayala center
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu City Marriott Hotel CebuCebu City Marriott Hotel Cebu - KupaonicaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/salonCebu City Marriott Hotel Cebu - KafićCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - RestoranCebu City Marriott Hotel Cebu - BazenCebu City Marriott Hotel Cebu - PogledCebu City Marriott Hotel Cebu - PredvorjeCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - SadržajiCebu City Marriott Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu City Marriott Hotel Cebu - RecepcijaCebu City Marriott Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu City Marriott Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A03