ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Predvorje Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Bazen Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Recepcija Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba
Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 551recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (551)
Razvrstati po:
재윤 한. Parovi South Korea, 21. veljače 2015.
at the first, water was not offering well..

location
4,3
Bad... Sorry
Barbara A. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
can be better

accessible, near to shops, needs improvement
6
Justin L. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
Poor rooms

Location
5
Ugly ugly rooms. Bad beds. Dirty flooring
William L. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
good location on escario, set back from main road

good location, good breakfast, quiet hotel
8
it was ok, rooms were quiet since hotel was set back from the main road, although this makes it tiring to walk back home to every night. Hotel was also quite gloomy since the floors seemed abandoned. The pool and gym areas were very dark, so we didn't even try to go to them anymore. Breakfast was good, since it was buffet and had some local food items as well as the usual favorites. Staff was friendly as can be expected with almost all Philippine hotels.
Maribel E. Solo putnici Philippines, 17. siječnja 2015.
Good food,good service

accessible, good food, close to the church
7,7
It was fine.if you feel hungry u can easy go out to any 24hrs fastfood chain nearby,buffet breakfast was good, good costumer service, i think the hotel needs some improvement like the cleanliness specially the hallways.
Franziska B. Solo putnici Switzerland, 10. siječnja 2015.
Very accommodating personnel

location, service, balconies
8
It was a pleasant stay and the personnel was very accommodating and eager to help. The only disappointment was breakfast because all 4 cooked dishes on the breakfast menu were cold. When we ordered fried eggs, the first serving was cold as well, only when we asked for freshly cooked eggs they brought hot ones. They push for bookings for airport transfer at PhP 650.-/car but we took a taxi and paid ony PhP 250.-
Michael K. Solo putnici Germany, 22. prosinca 2014.
should be renovated ...

location, staff, thats it
5,3
had his best days decades ago. should be renovated!
Dirk D. Parovi Belgium, 16. prosinca 2014.
Good hotel

Friendly clean breakfast
9
Nice hotel was there for the third time
Sean S. Solo putnici United States of America, 3. listopada 2014.
Not what I was expecting based on the reviews

Price, friendly staff, free water
5,7
A bit let down by the place although it did have balcony rooms and friendly staff. I guess for the price it was not bad but I think castle peak is similar in price with a better location and nicer rooms. My main complaint was the in the wall mouldy aircon, the 2000p required deposit (cash only) and most if all the horrible I mean horrible mattresses. Been traveling 3 weeks and my back felt like hell in the morning.
Patrick I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. rujna 2014.
Cebu Birthday Vacation

Good Location, Friendly Staff, Value for Money
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Grand Hotel CebuCebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - PredvorjeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - BazenCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RecepcijaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B08