ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Predvorje Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Bazen Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Recepcija Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba
Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 538recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (538)
Razvrstati po:
Sean S. Solo putnici United States of America, 3. listopada 2014.
Not what I was expecting based on the reviews

Price, friendly staff, free water
5,7
A bit let down by the place although it did have balcony rooms and friendly staff. I guess for the price it was not bad but I think castle peak is similar in price with a better location and nicer rooms. My main complaint was the in the wall mouldy aircon, the 2000p required deposit (cash only) and most if all the horrible I mean horrible mattresses. Been traveling 3 weeks and my back felt like hell in the morning.
Patrick I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. rujna 2014.
Cebu Birthday Vacation

Good Location, Friendly Staff, Value for Money
7,3
Alexei J. Poslovni putnici Philippines, 24. lipnja 2014.
Ok for the price

Good food, good staff service, clean room
6,3
Hotel interior and room is ok. Location is just ok, near a busy road providing easy access to public transportation. They have good food at a 3 star hotel price. Nothing much to do in the hotels area. Ok for short term accommodation.
Mary J. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 31. svibnja 2014.
We have a nice stay at the hotel.

good customer service, accessible to shops and transportation
8
Our stay with the hotel was very comfortable and staffs are very helpful and good customer service.
Gary K. Obitelji sa malom djecom Australia, 27. svibnja 2014.
needed maintenance and pool not working one reason

Cebu Grand Hotel
5
not much Was ok but not rebook
Keith B. Parovi Australia, 21. svibnja 2014.
Very comfortable

Service.Location.Price
9
Ma A. Poslovni putnici Philippines, 10. svibnja 2014.
a cozy and homely atmosphere/ambiance.

it is across the catholic church. in my whole 40 years of travel, this is the first time that my hotel had its own prayer room for catholics - saints' statues and the 14 stations of the cross
7,3
Paul S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 11. travnja 2014.
Friendly staff and centrally located hotel

The staff were very friendly and helpful. Rate included breakfast, and complementary newspaper
6,3
Staff performance was very impressive, but a disappointing hotel in itself. Rooms and hotel greatly in need of renovation & refurbishment as it was obviously showing its age. Fixed showers without bath. Roof top pool was very small, and water was dirty. Room bar snacks and drinks over priced. Beds were comfortable. Checked out leaving two cockroaches squashed on the floor.
Kim F. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 5. travnja 2014.
Great staff, awesome location

Breakfast, pool, service
10
No issues. Everything was great. Had a business centre where we could access the internet to print airline tix.
Keith B. Solo putnici United States of America, 13. ožujka 2014.
greta place after my flight

staff,comfort,food
8
My stay was enjoyable and I felt an excellent value for the money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Grand Hotel CebuCebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - PredvorjeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - BazenCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RecepcijaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C04