Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvorana Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Grand Hotel Cebu - Predvorje Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Restoran Cebu Grand Hotel Cebu - Bazen Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Apartman Cebu Grand Hotel Cebu - Recepcija Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba
Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness
Mjesto: Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 527recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (527)
Paul S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 11. travnja 2014.
Friendly staff and centrally located hotel

The staff were very friendly and helpful. Rate included breakfast, and complementary newspaper
6,3
Staff performance was very impressive, but a disappointing hotel in itself. Rooms and hotel greatly in need of renovation & refurbishment as it was obviously showing its age. Fixed showers without bath. Roof top pool was very small, and water was dirty. Room bar snacks and drinks over priced. Beds were comfortable. Checked out leaving two cockroaches squashed on the floor.
Kim F. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 5. travnja 2014.
Great staff, awesome location

Breakfast, pool, service
10
No issues. Everything was great. Had a business centre where we could access the internet to print airline tix.
Keith B. Solo putnici United States of America, 13. ožujka 2014.
greta place after my flight

staff,comfort,food
8
My stay was enjoyable and I felt an excellent value for the money
Carl L. Parovi United States of America, 20. siječnja 2014.
Value for money

Room size cleanliness and no language barrier (English )
9
Fast checking, close to transportation, and clean big rooms with a wide variety breakfast for hotel thirds size
Trufferson C. Grupe Philippines, 20. siječnja 2014.
Definitely going back!

1)very friendly and accommodating staff 2)rooms were big, clean, and very comfortable 3) good location(easy access to most of the places to go to)
9,3
The only thing I can recommend is to improve their breakfast choices and to have wifi at the rooms, but that's just really knitpicking because for the amount we paid we feel it was well worth our money and we will definitely be going back again!
Ingo O. Solo putnici Germany, 20. siječnja 2014.
Comfortable stay

close to airport, price and facilities
8,3
Only stayed over night due to early flight, but overall a good hotel to stay especially if you traveling
Jaime R. Poslovni putnici Philippines, 18. siječnja 2014.
Great stay, nice buffet breakfast

Room size, buffet breakfast, rates
6,7
A little bit not easy to find but just along the national road. Need to ask around before I managed to find the hotel.
James M. Parovi Australia, 18. siječnja 2014.
Cheap and friendly

Ok hotel, noisey area
7,7
Had to take this place as all else was taken for Sinulog. Ok Hotel. Clean rooms and friendly staff
John K. Solo putnici United Kingdom, 6. siječnja 2014.
clean room, great staff

friendly and attentive staff, shopping malls 5 minute taxi ride,
8,7
hotel could do with being refurbished, limited breakfast,
Lorene N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. prosinca 2013.
a perfect stepping stone to great cebu getaways.

location price and helpful staff
7,3
Comfortable, convenient and great value for money. However the timing of the movement in and out of the hotel is critical because ofthe famous cebu traffic jam crawl just outside the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Grand Hotel CebuCebu Grand Hotel Cebu - Plesna dvoranaCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Grand Hotel Cebu - PredvorjeCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - RestoranCebu Grand Hotel Cebu - BazenCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - ApartmanCebu Grand Hotel Cebu - RecepcijaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Grand Hotel Cebu - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C03