Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Guest House

211 Mango Avenue, Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Guest House grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu Guest House grad Cebu  - Predvorje Cebu Guest House grad Cebu  - Predvorje Cebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu Guest House grad Cebu  - Trgovine Cebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu Guest House grad Cebu  - Ulaz Cebu Guest House grad Cebu  - Trgovine Cebu Guest House grad Cebu  - Trgovine Cebu Guest House grad Cebu  - Interijer hotela Cebu Guest House grad Cebu  - Trgovine
Područje Fuente Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

6,0

od 216recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
5,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (216)
Razvrstati po:
Soeren M. Parovi Denmark, 18. srpnja 2015.
I did Travel in 71 countries around the world,
2,3
Very bad, so fare the badest place i ever have seen. Very dirty, no ligths in our room, not friendly personal, overall a place You dont wana stay
Prijavi ovu recenziju
Shunsuke O. Solo putnici Japan, 1. svibnja 2015.
everything is nige

clean low cost friendly
10
i would like to stay again!
Prijavi ovu recenziju
Haidee V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
surprising accomodation
2,7
uncomfortable, will never consider it again
Prijavi ovu recenziju
Razvan M. Parovi Philippines, 20. siječnja 2015.
it's a place you will never want to be

absolutely nothing
2
Ugly experience, it might be well called as the worst of Philippines you can find there. I won't advise anybody to go there.
Prijavi ovu recenziju
Pietro R. Solo putnici United States of America, 23. prosinca 2014.
good location, good 4 price stay.

good location, good 4 price stay.
8,3
stay was ok!
Prijavi ovu recenziju
Cris E. Solo putnici Philippines, 5. studenog 2014.
Not worth it
4,7
This hostel's quality has disintegrated over the years. I had a terrible stay. Dirty room, filthy and smelly restroom, unfriendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Lau K. Solo putnici Malaysia, 30. listopada 2014.
Dirty, bad Location, Dark Guest House
2,3
It was worse guest house I stay before. A bad roommate stay with us & the condition of the dorm room was dirty, unclean & uncomfortable. The location was not good, only a fast food restaurant near the guest house. Inconvenient for backpackers to find out the interest. Suggested backpackers do not stay in.
Prijavi ovu recenziju
Niclas J. Obitelji sa malom djecom Denmark, 30. listopada 2014.
Okay

Cheap!!!!
6,3
Prijavi ovu recenziju
Garrod H. Solo putnici United Kingdom, 19. listopada 2014.
Adequate for the money

Location Price
4
The hotel is okay for the price, I wanted somewhere close to the nightlife, the room was okay but nothing special There was a lot of noise from neighbouring rooms which was a bit disturbing but overall reasonable value,
Prijavi ovu recenziju
Levi B. Parovi Norway, 7. listopada 2014.
good hotel

cheap
7,7
Good in aircon and private bathroom
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Guest House grad Cebu Cebu Guest House grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu Guest House grad Cebu  - PredvorjeCebu Guest House grad Cebu  - PredvorjeCebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu Guest House grad Cebu  - TrgovineCebu Guest House grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu Guest House grad Cebu  - UlazCebu Guest House grad Cebu  - TrgovineCebu Guest House grad Cebu  - TrgovineCebu Guest House grad Cebu  - Interijer hotelaCebu Guest House grad Cebu  - Trgovine


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04