ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Guest House

211 Mango Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Guest House Cebu - Gostinjska soba Cebu Guest House Cebu - Eksterijer hotela Cebu Guest House Cebu - Predvorje Cebu Guest House Cebu - Predvorje Cebu Guest House Cebu - Eksterijer hotela Cebu Guest House Cebu - Trgovine Cebu Guest House Cebu - Eksterijer hotela Cebu Guest House Cebu - Ulaz Cebu Guest House Cebu - Trgovine Cebu Guest House Cebu - Trgovine Cebu Guest House Cebu - Interijer hotela Cebu Guest House Cebu - Trgovine
Područje Grad Cebu Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

6,0

od 209recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
5,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (209)
Razvrstati po:
Razvan M. Parovi Philippines, 20. siječnja 2015.
it's a place you will never want to be

absolutely nothing
2
Ugly experience, it might be well called as the worst of Philippines you can find there. I won't advise anybody to go there.
Pietro R. Solo putnici United States of America, 23. prosinca 2014.
good location, good 4 price stay.

good location, good 4 price stay.
8,3
stay was ok!
Cris E. Solo putnici Philippines, 5. studenog 2014.
Not worth it
4,7
This hostel's quality has disintegrated over the years. I had a terrible stay. Dirty room, filthy and smelly restroom, unfriendly staff.
Lau K. Solo putnici Malaysia, 30. listopada 2014.
Dirty, bad Location, Dark Guest House
2,3
It was worse guest house I stay before. A bad roommate stay with us & the condition of the dorm room was dirty, unclean & uncomfortable. The location was not good, only a fast food restaurant near the guest house. Inconvenient for backpackers to find out the interest. Suggested backpackers do not stay in.
Niclas J. Obitelji sa malom djecom Denmark, 30. listopada 2014.
Okay

Cheap!!!!
6,3
Garrod H. Solo putnici United Kingdom, 19. listopada 2014.
Adequate for the money

Location Price
4
The hotel is okay for the price, I wanted somewhere close to the nightlife, the room was okay but nothing special There was a lot of noise from neighbouring rooms which was a bit disturbing but overall reasonable value,
Levi B. Parovi Norway, 7. listopada 2014.
good hotel

cheap
7,7
Good in aircon and private bathroom
Daniel B. Parovi United Kingdom, 30. rujna 2014.
Ok

What you'd expect from a budget place to stay.
7,3
Michelle R. Poslovni putnici Philippines, 6. rujna 2014.
Cheap accommodation

Near the site
7
Aw S. Poslovni putnici Malaysia, 4. rujna 2014.
Cheap but not so good quality

Good Value, Location is in downtown, Nice Secure
5,7
Its on the downtown site at Mango Ave. (G. Maxilom St.). the prices is very reasonable but for the quality of the room and enviroment, it's not so nice. The lighting on my room is very dark, also there is no warm water in the shower room. Employee are nice and well secured, Its good for backpackers or economic travelling.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Guest House CebuCebu Guest House Cebu - Gostinjska sobaCebu Guest House Cebu - Eksterijer hotelaCebu Guest House Cebu - PredvorjeCebu Guest House Cebu - PredvorjeCebu Guest House Cebu - Eksterijer hotelaCebu Guest House Cebu - TrgovineCebu Guest House Cebu - Eksterijer hotelaCebu Guest House Cebu - UlazCebu Guest House Cebu - TrgovineCebu Guest House Cebu - TrgovineCebu Guest House Cebu - Interijer hotelaCebu Guest House Cebu - Trgovine


AS-AGWEB-3B01