Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Kafić Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Bazen Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Kafić Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Bazen Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Kafić Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Spa centar Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Bife Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Bife Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Bife
Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran
Područje IT Park Broj soba: 241
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1946recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1946)
Razvrstati po:
Clark B. Solo putnici United States of America, 30. kolovoza 2015.
Great hotel but WiFi is a problem

Well-appointed room; convenient location; excellent staffI
9
I was pleased with all aspects of the Parklane, especially its delightful staff, but the hotel has one problem: WiFi which is super slow, crashes, or requires endless sign-ins. It was tolerable since I was here for leisure, but I would think twice about staying here if I was in Cebu on business.
Prijavi ovu recenziju
Larry S. Poslovni putnici Philippines, 29. kolovoza 2015.
Very good

Hospitality
9
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Matthew E. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2015.
Best place to stay while in Cebu City!!

Location, service and room comfort. Good place to unwind and relax.
9,7
Great!! Good food, good location and great place to stay!!!
Prijavi ovu recenziju
Li Y. Solo putnici China, 22. kolovoza 2015.
Different price from when i booked

Superior room and nice buffet
8,7
Good. But too expensive, especially when i got there, they charged me 800piso more per night even though i've booked from agoda. they told me this is a complusive tax, i don't know whether it is true, but i did not have any choice. Be careful about that!
Prijavi ovu recenziju
Werner T. Parovi Switzerland, 9. kolovoza 2015.
first time back again

location, Gym, food
6,7
after the 5 last overnights at Mandarin Plaza did like to try Parklane again, same Price but no breakfast and rooms not as big as at Mandarin Plaza, rest all fine but as Long as Mandarin Plaza holds the Price will stay there again
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Poslovni putnici Philippines, 9. kolovoza 2015.
Goodnight 's rest

Location location location
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Marvin F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. kolovoza 2015.
Plus here, minus there...

Location, polite staffs, food ok.
7,3
Check-in was bit slow. But it was worth the wait coz we were given free extra bed (mattress so horrible) when the 2 double beds on a non-smoking room we requested wasn't available...thanks to Wella. But, when we're about to order breakfast the following day, noticed that the phone wasn't working. Wasted more than 2hrs trying to fix the issue...and front desk even hesitated to extend our check out time! What a shame after they wasted our time and envaded our privacy due to their technical issues. Also, Filipino Breakfast meal options were misleading (options not presented well)!
Prijavi ovu recenziju
Katherine H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. kolovoza 2015.
i stayed comfortably.

good facilities
8,3
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Eranie M. Grupe Philippines, 4. kolovoza 2015.
good hotel

Location and breakfast
7,7
This hotel is very accessible and near to ayala center cebu, the breakfast is good, room is a bit small for what i am used to and beds are ok
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. kolovoza 2015.
Location, gym and staff

Location, gym, very nice housekeeping staff
9,3
i will stay there again on my next vacation. I like that they have a proper gym, coffee shop offers very nice lunch/dinner buffet selection. Walking distance to the mall and other restaurants
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Parklane International Hotel grad Cebu Cebu Parklane International Hotel grad Cebu  - KafićCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - BazenCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - KafićCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - BazenCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - KafićCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Spa centarCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - BifeCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - BifeCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - BifeCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - RestoranCebu Parklane International Hotel grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05