ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salon Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Soba za sastanke Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salon Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centar Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife
Područje Grad Cebu Broj soba: 241
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1733recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1733)
Razvrstati po:
Yassir A. Parovi Saudi Arabia, 15. rujna 2014.
Vare good

All
10
Nice & good hotael
Allan L. Grupe Philippines, 13. rujna 2014.
The ordinary room are small just enough for 2 pers

1) Clean. 2) Friendly staffs. 3) Well lighted hotel.
7,3
Its was a good stay.
Gregory T. Parovi United States of America, 13. rujna 2014.
Unsatisfied first timer

The staff were nice, room was nice, close to the mall
7,7
We did a late check in and by the time my wife and I went down for breakfast, the staff made us wait because our already paid check in didnt say anything about our free breakfast. We also wondered why we didnt get any newspaper so I guess they didnt bother to fully update their system. For a first timer we are very disappointed.
Imad G. Solo putnici Sweden, 9. rujna 2014.
Very Comfortable Bed, Accomodating Staff,

The Hotel Close To The Shopping Area...The Buffet Breakfast Was Good...The WIFI In The Room Is Free And Really Nice...
8
Rooms Are Clean And Smells Nice,Though The Rugs Are A Bit Old, Comfortable,Easy-Acess To Ayala Shopping Center,My Stay Was Great!
Carla S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. rujna 2014.
clean, very near ayala mall, affordable

clean, very near ayala mall, affordable
10
i definitely would love to recommend this hotel. our stay is excellent.
Joanna M. Poslovni putnici Philippines, 31. kolovoza 2014.
Nice hotel,

Room, Restaurant, Coffee Shop
8
We always come back here.
Johnpaul F. Poslovni putnici Guam, 19. kolovoza 2014.
Dont stay here better hotels next door

Hot water
3,7
Don't stay here they staff and management are not good stay across the street at the quest better value for money. The staff and management in this hotel just don't care about their customers I stayed 10days and if I could have left after the first I would have. Wake up calls never got made or if they got made they called 45min late to wake you up. Food was horrible don't pay for the breakfast waste of your money I couldn't even stomach it after the first day.
Johnpaul F. Poslovni putnici Guam, 19. kolovoza 2014.
Don't waste your time or money

Hot Water
2
Not worth it. I spend 10 to 20 days a month in Cebu for work and I can tell you "Do Not" stay in this hotel walk across the street and stay in quest hotel. At the quest cares about their customers and are not lazy!
Joseph R. Parovi United States of America, 17. kolovoza 2014.
parklane

close to mall, restaurants, bars
8
It was OK, food to expensive
Wayne M. Solo putnici Australia, 15. kolovoza 2014.
great place

staff location foodenjabl
9,3
enjoyable with great staff

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salonCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Soba za sastankeCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salonCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centarCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A02