ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centar Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 241
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1803recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1803)
Razvrstati po:
Joseph R. Parovi United States of America, 16. prosinca 2014.
Cebu

Clean, close to mall, staff
8
Ok. Restaurant food is bad and prices too high.
Maricris D. Poslovni putnici United States of America, 13. prosinca 2014.
value for money

location, price, value for money
6,7
checking out took too long and we were in a hurry, only 1 girl manning at 7am and the line was so long
James T. Solo putnici United States of America, 10. prosinca 2014.
was ok, the room carpet was dirty should install

location, staff, price
8,7
ok
Riemke D. Parovi Netherlands, 7. prosinca 2014.
Behindhand maintainance

Friendly staff, perfect location.
6,7
Stay was fine! Pricewise I expected some more maintainance: the bath/shower was leaking and there were spots of mould. The safe didn't work due to a broken electricity. We had to stay another night due to a typhoon, but they wanted to charge us twice as much as the normal rates. But the room was OK and the staff was helpful, especially the guards.
Chang H. Parovi Taiwan, 7. prosinca 2014.
good hotel

location, wifi speed , kindly clerk
10
Edwin M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. studenog 2014.
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Poslovni putnici United Kingdom, 24. studenog 2014.
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.
Robert I. Poslovni putnici United Kingdom, 23. studenog 2014.
Thank You!

housekeeping staff honesty, comfortable beds, location
9
A big THANK YOU to Joel, your Housekeeping staff, who chased me down the corridor with my mobile phone that I left behind in the room as I was checking out.
Robert P. Poslovni putnici United States of America, 23. studenog 2014.
Best locationin Cebu

Location location location
6,3
Good
Robert P. Poslovni putnici United States of America, 21. studenog 2014.
Best Cebu City Location

Very good location for the price
7,3
Good service but the food was not good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centarCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C04