ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centar Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 241
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1831recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1831)
Razvrstati po:
Rene L. Parovi Australia, 23. siječnja 2015.
helpful staff made a difference

locatiion, staff n facilities are fantastic
10
memorable, felt safe and respected by all staff
Regino C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 22. siječnja 2015.
perfect...but...

location, food, staff.
8,3
The hotel was good, location, food,and the room. The only thing that got me worried was the key card to open our room also happens to open the room next to us. What happen was we kind of got confused which room we have and thought that we have the right room. They're excused was, that they must have put wrong program to the key given to us.
Kelsey M. Grupe United States of America, 21. siječnja 2015.
Great location

Breakfast buffet, customer service, location
8,7
Great location in a safe area near Ayala Mall. Lots of eating options near by and even a few laundrymats. The staff were very pleasant and helpful especially when it came to getting around Cebu. Yes the bathrooms are a little outdated but overall I would stay there again.
Marlon S. Solo putnici United States of America, 19. siječnja 2015.
Excellent I recomend to any family and friends

Especially close to Ayala shopping center and to basilica of sonto Nino
9,3
Very good
Ma C. Parovi Philippines, 17. siječnja 2015.
Had a great time

Accessible, Accomodating staff and Clean
8,3
Very nice.
Johannes L. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 16. siječnja 2015.
We had a great stay in this hotel

THE location, THE food, the staff
9
We had a great stay at THE hotel, only problem was that in the restaurant iT was freezing cold, even it was delicious food it was not comfortable
Werner T. Parovi Switzerland, 12. siječnja 2015.
super location

location, food, swimmingpool
9,3
everything very good. near Ayala very good Location, clean swimmingpool. fine food
Elizabeth O. Solo putnici Philippines, 12. siječnja 2015.
Convenient, clean rooms and attentive staff

Location, clean rooms
9,3
Mark O. Solo putnici Ireland, 8. siječnja 2015.
Great staff , great location . Coffee in lobby A1

Coffee , location , staff
8
Wathib J. Solo putnici Australia, 6. siječnja 2015.
good value for money

location, price and nice staff
8,7
Very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centarCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C03