ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazen Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kafić Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centar Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bife
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotela Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 241
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1788recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1788)
Razvrstati po:
Edwin M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. studenog 2014.
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Poslovni putnici United Kingdom, 24. studenog 2014.
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.
Robert P. Poslovni putnici United States of America, 23. studenog 2014.
Best locationin Cebu

Location location location
6,3
Good
Robert P. Poslovni putnici United States of America, 21. studenog 2014.
Best Cebu City Location

Very good location for the price
7,3
Good service but the food was not good
Michael L. Poslovni putnici Philippines, 20. studenog 2014.
Second stay in Parklane

Rooms, Staff and food
7,7
As expected the Parklane still lives up to the quality and standards of a good hotel. Breakfast buffet is still the same though I notice that the food is quite saltier than the last time.
Sheila D. Solo putnici Philippines, 19. studenog 2014.
Very Good

helpful staff, location & spacious rooms
8,3
i had a great time during my stay
Johan G. Solo putnici Belgium, 17. studenog 2014.
has seen better days

location room size wifi
6,3
I had to wait 15 minutes for the room to be done even if I arrived around 5pm. The boutique room was nice and big. However, appliances are kind of old like the hair dryer for example. The swimming pool was small and overcrowded by kids and next to it there is an outdoor function room quite busy and noisy, so not the place to relax during the day. The gym is a bit old and has seen better days. The staff is always nice and the location is perfect too, but next time I will try other options around.
John T. Parovi Canada, 16. studenog 2014.
Great view of HVAC unit for a 4 star hotel

Location location location
7,7
Ok room wasnt what i expected for a corner suite
Ruben J. Poslovni putnici Philippines, 15. studenog 2014.
Best value for money. Excellent location.

Good security, clean and professional staff.
9,7
Excellent. Will definitely come back next time I'm in Cebu.
Katherine G. Solo putnici United States of America, 15. studenog 2014.
Hotel with delight

Good location, friendly staff, value for money
7,3
Pleasant stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - BazenCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - KafićCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Spa centarCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Dvorana za fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - BifeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu Parklane International Hotel Cebu - Interijer hotelaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestoranCebu Parklane International Hotel Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C01