Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Eksterijer hotela Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Kupaonica Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Apartman Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Apartman Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba
Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Fuente Broj soba: 31

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1049recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1049)
Razvrstati po:
Johnathon S. Solo putnici Australia, 5. veljače 2016.
Great hotel for price tho the beds was bit hard

good friendly staff great food at good prices big rooms tho they upgraded my room for no extra cost
8,3
My stay was good recommend it if you on a budget only thing I could pick on is the bed was bit hard as my back not use to the hard bed but otherwise great hotel for price and staff members was very nice and helpful and friendly
Prijavi ovu recenziju
Kristine R. Parovi Philippines, 18. siječnja 2016.
Not what we expected

The staff are really nice and accommodating and the location is perfect if you're going during Sinulog. It is also easy to get a cab in the area and there are restaurants around the hotel.
5,7
Decided to stay in this hotel last minute because of its location. The rates were quite high because it was Sinulog. I was able to get the "Suite" which I was happy about. When we got there, we were disappointed to see the room (Though the pics in the net didn't look nice either, we thought maybe its not that bad especially because they were rated as a 3-star hotel). The tub was dirty and the shower head was not properly attached so it would always flood the bathroom floor. The water also smelled different. We asked if there was another room availble but the hotel was fully booked. We tried their breakfast the next day and I ordered bangus. Usually, the bangus is served as a whole or half. They served 1/4 of it, actually even smaller than that - maybe 1/8? First time I've seen Bangus served that small. We ended up transferring to another hotel because I couldn't stand the bathroom. It's a good thing their staff were really nice though. I do hope they renovate their rooms & bathrooms so they can really claim that they are a 3-star hotel.
Prijavi ovu recenziju
William M. Parovi United States of America, 11. siječnja 2016.
Awesome 1 day stay.

good locatiuon, affordable, nice staff
8
it was wonderful
Prijavi ovu recenziju
Eugene D. Solo putnici Philippines, 5. siječnja 2016.
Pleasant Stay

Cleanliness, Affordable and Courteous Staff
9,7
Upon check-in, i felt the warmness and politeness of the hotel staff. Very courteous and accommodating. The room was very spacious and clean. The food was okay. The room rate was affordable. Overall, i had a wonderful and pleasant stay at Cebu R Hotel. I will surely be back in this hotel in my future trips to cebu.
Prijavi ovu recenziju
Philip C. Grupe Malaysia, 24. prosinca 2015.
Compact, cheap and convenient

Clean and tidy. Well manner staffs. Nice food just next door to the hotel.
8,3
Walkable distance to city centre. Few brekkie varieties. Well clean and tidy environment. Just the AC a bit noisy. And no hair dryer provided.
Prijavi ovu recenziju
Elizardo R. Poslovni putnici Philippines, 9. prosinca 2015.
stay in Cahgayan Valley

centrally located, accesible to restaurant (max) and friendly staff
6,3
very relaxing, as if your staying in your own home. friendly staff and very occomodating. I will stay again in this place if i get back to Tuguergarao
Prijavi ovu recenziju
Harold F. Solo putnici United States of America, 6. prosinca 2015.
Cebu trip

price, staff, room clean
8,7
Very good, staff very friendly and helpful, room was clean and comfortable. Will plan to stay at this hotel again on future trips to Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Judith S. Grupe Philippines, 4. prosinca 2015.
Short stay

Location, value for money
7,3
Great location. Close to city center
Prijavi ovu recenziju
Elena L. Parovi Philippines, 30. studenog 2015.
Nice place to stay.

Crews are so kind attentive as well
10
Room is quite.safe for ur belongings. And also all the staff are friendly.food is good .and the place it self is just walking distance going some where around.
Prijavi ovu recenziju
Frederick Y. Parovi Philippines, 14. studenog 2015.
Bed bugs galore
3,3
Too many bed bugs....my room wasn't cleaned when i asked to
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu Cebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - KupaonicaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - ApartmanCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - ApartmanCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - RestoranCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - RestoranCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Posao CentarCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - RecepcijaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol grad Cebu  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02