Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotela Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Kupaonica Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 974recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (974)
Razvrstati po:
Justin C. Parovi United States of America, 22. svibnja 2015.
Affordable Price for a Vacation

Free breakfast, security, A/C.
8
Overall, very good. Staff was very nice. Housekeeping did a good job at making the room look nice after it was messy. Pros: - No power outages during my stay - Security guard/cameras 24/7 - Lunch/Dinner menu has decent food and price - Soft bed - A/C Cons: - Wi-Fi connectivity intermittent with new Apple devices (2008 MacBook Pro was only device stayed connected all the time) - Room service charges each service to room (order your meal then bring it to your room yourself to avoid the charge)
Paul B. Parovi Philippines, 1. svibnja 2015.
overnight stay at a great hotel

great staff performance, clean and value for money
7,7
The staff there are so accomodating and they find ways to suit your needs.
Xyl B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. travnja 2015.
Will stay again

Location, Staff, Value for money
8,3
it was comfortable and pleasant ... the deluxe room needs to be updated though ... repainting furniture and newer A/C ... the bathroom definitely needs an upgrade on grouting and fixtures ... overall it still is good value for money
Nerriza L. Obitelji sa odraslom djecom United Arab Emirates, 26. travnja 2015.
It was OK.

--
6,7
---
Nerriza L. Obitelji sa odraslom djecom United Arab Emirates, 25. travnja 2015.
OK

---
6,3
---
Jerome J. Solo putnici United Kingdom, 21. travnja 2015.
Comfortable and safe

Staff, food and amenities
8,7
Good... Can't ask for more
Ana G. Solo putnici Italy, 15. travnja 2015.
Good price clean Room

Cleaness price
6,7
Room are basic but for The price is ok , they offer a breakfast Which is not perfect but is good enough to start the day. Location is a little bit out but you can get taxi very easy and cheap. Internet is very bad in the room .
Georgette G. Solo putnici Philippines, 10. travnja 2015.
we'll be back

i like that the neighborhood is quiet and that there is ample parking space. the staff are lovely and attentive and the food is good
8
Mohammad R. Parovi Indonesia, 5. travnja 2015.
Value for Money and Location

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I enjoyed my stay here. I love the breakfast and the staff were very helpful. The location is pretty strategic, near the Osmena Circle. I would come back!
Mohammad R. Parovi Indonesia, 4. travnja 2015.
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I only stayed for one night but then I decided to extend my stay at this hotel. I love the neighborhood and its strategic location.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu R Hotel – Capitol CebuCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - KupaonicaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Posao CentarCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RecepcijaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06