Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotela Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Kupaonica Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 988recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (988)
Razvrstati po:
Stephen D. Solo putnici United States of America, 25. lipnja 2015.
Loved the hotel, hated the traffic getting there

Free use of their PCs, comfortable room, friendly staff
7,3
For a small and affordable boutique hotel, it's probably one of the best in Cebu. But getting there, you have to endure the terrible traffic from the airport which takes about an hour by taxi. Was surprised when I got there and was told my room was upgraded at no extra cost to a larger one with a full-sized bed instead of just a twin. Will definitely try and stay there again if I ever have a reason to return to Cebu.
Warner P. Solo putnici Philippines, 22. lipnja 2015.
No toiletries and old towels
5,7
There are no toothbrush and toothpaste which is important when you stay in the hotels. Towels also are very old that looks like a rug. I noted down that I'm going to checkin early but when I arrived at the hotel, they told me I'm not allowed to do early checkin so I have to wait 7 hrs before I could checkin
Ritchie A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Awesome

Friendly staff, value for money, good location
9,3
Happy and satisfied
Jim R. Parovi United Kingdom, 21. lipnja 2015.
Hotel of choice

Staff, value for money
6,7
I have commented several time times re this property and basically I'm happy to continue using it when I visit Cebu.
Gloria R. Poslovni putnici Philippines, 21. lipnja 2015.
Its was a pleasant stay...

friendly staff, nice location and clean
6,3
we enjoyed our stay. we got upgraded to a nice room with mountain view as your headboard. only drawback is that it is not sound proof.
Gloria R. Solo putnici Philippines, 20. lipnja 2015.
lobby can be too crowded in the morning...

close to my appointment, clean and friendly staff
6
overall it was ok. staff are pleasant and try their best to help. I find the lobby too small and can get too crowded especially in the morning. It is not also the best place to stay or entertain friends.
Herwig D. Parovi Belgium, 16. lipnja 2015.
great hotel

hotel is very clean,comfort bed,its a quiet place.
8,3
i would surtenly go back to this hotel. The breakfast was great. Good location. Great staff. Always a taxi waiting to pick up
Gordon W. Parovi Australia, 10. lipnja 2015.
Value for money!

Size of room, friendly staff, comfort of bed
8
All was satisfactory!
Ma J. Poslovni putnici Philippines, 30. svibnja 2015.
top value for money hotel

The location of the hotel, its facilities and amiable staff made this hotel for me top value hotel. Even the menu has wide variety for customers to choose from
8,3
I feel safe and satisfied staying at Cebu R Hotel. Taxi is accessible and during rush hour the guard assist customers to find one.
Justin C. Parovi United States of America, 22. svibnja 2015.
Affordable Price for a Vacation

Free breakfast, security, A/C.
8
Overall, very good. Staff was very nice. Housekeeping did a good job at making the room look nice after it was messy. Pros: - No power outages during my stay - Security guard/cameras 24/7 - Lunch/Dinner menu has decent food and price - Soft bed - A/C Cons: - Wi-Fi connectivity intermittent with new Apple devices (2008 MacBook Pro was only device stayed connected all the time) - Room service charges each service to room (order your meal then bring it to your room yourself to avoid the charge)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu R Hotel – Capitol CebuCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - KupaonicaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Posao CentarCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RecepcijaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03