ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotela Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Kupaonica Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartman Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 968recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (968)
Razvrstati po:
Jerome J. Solo putnici United Kingdom, 21. travnja 2015.
Comfortable and safe

Staff, food and amenities
8,7
Good... Can't ask for more
Ana G. Solo putnici Italy, 15. travnja 2015.
Good price clean Room

Cleaness price
6,7
Room are basic but for The price is ok , they offer a breakfast Which is not perfect but is good enough to start the day. Location is a little bit out but you can get taxi very easy and cheap. Internet is very bad in the room .
Georgette G. Solo putnici Philippines, 10. travnja 2015.
we'll be back

i like that the neighborhood is quiet and that there is ample parking space. the staff are lovely and attentive and the food is good
8
Mohammad R. Parovi Indonesia, 5. travnja 2015.
Value for Money and Location

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I enjoyed my stay here. I love the breakfast and the staff were very helpful. The location is pretty strategic, near the Osmena Circle. I would come back!
Mohammad R. Parovi Indonesia, 4. travnja 2015.
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I only stayed for one night but then I decided to extend my stay at this hotel. I love the neighborhood and its strategic location.
Mohammad R. Parovi Indonesia, 3. travnja 2015.
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
The longer I stay here, the more convenient I felt--like home. Simply love the day-to-day activities around the hotel.
Jeffrey M. Solo putnici Malaysia, 29. ožujka 2015.
Nice budget hotel

Friendly and helpful staffs and clean spacious rooms
7,3
it was an enjoyable short stay
Carlo D. Solo putnici Philippines, 24. ožujka 2015.
Value for money!

Budget Friendly. Friendly staff. Value for money.
6,7
Jim R. Parovi United Kingdom, 5. ožujka 2015.
Hotel of choice

Staff, food, service
7,7
This is my hotel of choice in Cebu, I stay 2 or 3 times each year and usually stay 2 or even 3 times during each visit as Cebu is a convenient base. The only minor problem being some taxi drivers don't know it's location.
Michelle G. Parovi Philippines, 22. veljače 2015.
We had a very nice stay in Csbu R Hotel.

Perfect location. Cleanliness of the room, accommodating staff,
9
When we go back to Cebu, we'll stay here again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu R Hotel – Capitol CebuCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - KupaonicaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmanCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestoranCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Posao CentarCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - RecepcijaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotelaCebu R Hotel – Capitol Cebu - PredvorjeCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03