ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Restoran Cebu R Hotel Cebu - Restoran Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Kupaonica Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Apartman
Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Apartman Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 901recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (901)
Razvrstati po:
Lyndell F. Solo putnici Philippines, 17. rujna 2014.
Cebu R Hotel

affordable,clean,accomodating staff
9
satisfied client...
Jim H. Solo putnici United States of America, 12. rujna 2014.
nice stay

breakfast, staff, value
8
Hotel is about the best value for your money in Cebu City. Staff greeted me with a juice, the breakfast was good, and I slept well. Will stay again.
Dimitrios N. Solo putnici Greece, 10. rujna 2014.
nice value for money quiet area

staff nice bed good price
6,7
My stay was satisfactory,quiet room,aircon worked well
Frederick C. Solo putnici United States of America, 6. rujna 2014.
What I think of the Cebu R hotel

Staff Location Very clean
8,7
The only thing I did not like was the lack of someplace to sit outside to smoke
Craig H. Solo putnici Australia, 19. kolovoza 2014.
Great Place

Comfortable , Clean , Friendley
8
I had a great stay in this hotel , very good hotel with helpful staff
Gokulan K. Solo putnici India, 18. kolovoza 2014.
Value for Money,good Staffs, Near capital

Good Staffs,neat Rooms
6,3
Good value for money hotel in Capital. Have to take taxi or by walk we reach Rajah Casino & Mango Avenue. By jeepney we reach mango avenue for 10 peso. Have 7/11 near by.
Rollan R. Poslovni putnici Philippines, 17. kolovoza 2014.
Good experience

Clean, good staff, afforadable
7,3
Very good experience. R hotel will be considered everytime im in cebu
May D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. srpnja 2014.
Good stay

Friendly staffs. Good location.
6,7
Great!
Romulo R. Solo putnici United States of America, 13. srpnja 2014.
comfortable

staff, comfortable beds, cleans sheets
8
Julianne F. Grupe Philippines, 12. srpnja 2014.
Very nice hotel, good breakfast and location

Breakfast, location, customer service
8
Very satisfied, nice customer service, hotel is close to almost everything

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu R Hotel CebuCebu R Hotel Cebu - Eksterijer hotelaCebu R Hotel Cebu - PredvorjeCebu R Hotel Cebu - PredvorjeCebu R Hotel Cebu - PredvorjeCebu R Hotel Cebu - PredvorjeCebu R Hotel Cebu - RestoranCebu R Hotel Cebu - RestoranCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - KupaonicaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - ApartmanCebu R Hotel Cebu - Gostinjska sobaCebu R Hotel Cebu - ApartmanCebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08