ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu R Hotel Cebu - Eksterijer hotela Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Predvorje Cebu R Hotel Cebu - Restoran Cebu R Hotel Cebu - Restoran Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Kupaonica Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Apartman
Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba Cebu R Hotel Cebu - Apartman Cebu R Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 889recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (889)
Razvrstati po:
May D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. srpnja 2014.
Good stay

Friendly staffs. Good location.
6,7
Great!
Romulo R. Solo putnici United States of America, 13. srpnja 2014.
comfortable

staff, comfortable beds, cleans sheets
8
Julianne F. Grupe Philippines, 12. srpnja 2014.
Very nice hotel, good breakfast and location

Breakfast, location, customer service
8
Very satisfied, nice customer service, hotel is close to almost everything
Maree A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. srpnja 2014.
It was ok.

Accessible to shopping malls, near tourist spots, affordable
7
It was pleasant stay at the hotel. Food was OK. Friendly staff.
Sun Y. Poslovni putnici Singapore, 4. srpnja 2014.
good location,efficient staff, great breakfast

location, breakfast and big rooms
8
pleasant; however, wifi services were down for 2 days
Yong W. Solo putnici South Korea, 4. srpnja 2014.
Such a nice place to stay in Cebu

Kind staff, close to mall and other places, cheap
8,7
Very reasonable price with free breakfast. Breakfast was good. Room was also clean with very kind staffs.
Dean G. Solo putnici Australia, 17. lipnja 2014.
It was ok

Good location, good price and friendly staff
5,7
Well room is big and comfortable but they dont have the things I need like toothbrush, toothpaste and bottle of water. All things you need you have to pay and the cost is overpriced. The food is fine but compare to hotel near by they have best one. Coffee is instant coffee and I always pick choco drink as its better. The restaurant are smelly. Its smell like egg. The safety is good. :) awww its not the best of best. They have to improve more.
Philip C. Parovi United Kingdom, 17. lipnja 2014.
Friendly & welcoming hotel in a quiet location.

The room was big & comfortable, well maintained & cleaned. The hotel has very friendly & welcoming staff & its in a nice area & quiet location.
5,7
A lovely room, good value for money. The welcome drink was a nice touch, also the beautifully folded towels in a heart shape on the bed. The staff were really friendly & helpful. Hotel is in a nice area of Cebu & a quiet location a block off the main road. You can easily pick up a taxi near the hotel to go downtown, cost about 100- 200 pesos. We really enjoyed our stay & would be delighted to use this hotel again if we are back in Cebu.
Artemson A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 12. lipnja 2014.
superb

nice,friendly staffs,clean and great service
10
enjoyed our stay at Cebu R Hotel!we will stay the next time we will go for vacation in Cebu.
Klifford M. Grupe Philippines, 31. svibnja 2014.
Great Value for Money

value,location
8
Great value for money stayed there with 4 people, with breakfast

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


AS-AGWEB-3A07