ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vrt Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Restoran Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Recepcija Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vrt Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vrt
Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Balkon/terasa Cebu Residencia Lourdes Cebu - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vrt Cebu Residencia Lourdes Cebu - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vrt
Područje Otok Mactan Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 78recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
5,4
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (78)
Razvrstati po:
Randall P. Solo putnici Australia, 20. siječnja 2015.
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Sangmi Y. Solo putnici South Korea, 1. siječnja 2015.
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Felix J. Solo putnici Germany, 27. prosinca 2014.
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Jun A. Solo putnici Philippines, 28. rujna 2014.
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Robert N. Parovi Australia, 28. kolovoza 2014.
My Cebu Home

personalised service, convient and quiet
8,7
I have stayed here many times. Gloria and her husband recognise my booking and know I prefer room #2 and so room #2 is always prepared for me and my partner. I could point out faults but I overlook any cons because of the many pros. Gloria knows our needs and sees to them. Gloria speaks little English but we communicate without much difficulty. The hotel is home to me in Cebu. Some will complain of the transport situation but because I know the district it is not a problem to me.
Jefi H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. svibnja 2014.
IOur stay was comfortable.

. The hotel is clean, accessible because it is near to the airport and the staff are attentive.
7,3
It was pleasant.
Sit M. Solo putnici Hong Kong, 25. travnja 2014.
No other places to visit around this accommodation

Staffs are nice and helpful
3,7
it's quite difficult to find it. Actually, it is in the local area, not for traveler. Even the taxi driver can't find it as well. The room...is not very nice. It has a big cockroach in my room.
Ronald O. Parovi Norway, 4. ožujka 2014.
Nice, peaceful, friendly

Nice peaceful and friendly staff
7,7
Beautiful place, friendly and helpful staff. No stress and just a few minutes to center of mactan
Suzanne B. Parovi France, 26. veljače 2014.
Lost somewhere

Not easy to find a taxi for the airport
6
Nicole H. Solo putnici Canada, 16. veljače 2014.
Cute little place!

Friendly staff, and a large, clean room
9,3
The room was big with a nice little table, a fridge, and a chest to put clothes in. I felt the area was safe and the staff was very friendly. I will be staying here again if I find myself back in Cebu City.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Residencia Lourdes CebuCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - RestoranCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - RecepcijaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Balkon/terasaCebu Residencia Lourdes Cebu - SadržajiCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - SadržajiCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - SadržajiCebu Residencia Lourdes Cebu - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - KupaonicaCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - VrtCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - KupaonicaCebu Residencia Lourdes Cebu - SadržajiCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - PogledCebu Residencia Lourdes Cebu - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Cebu - Balkon/terasa


AS-AGWEB-3B06