Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Vrt Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Restoran Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Recepcija Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Vrt Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Vrt
Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/terasa Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska soba Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Vrt Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Sadržaji Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotela Cebu Residencia Lourdes Mactan Island - Vrt
Područje Mactan Island Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 90recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
5,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (90)
Razvrstati po:
Mohamad N. Parovi Philippines, 18. lipnja 2015.
Excellent

Location, Cleanliness, Price
10
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi United States of America, 4. lipnja 2015.
Well Done!

Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
8,3
Great!
Prijavi ovu recenziju
Melissa O. Parovi Philippines, 9. svibnja 2015.
Close to the beaches...far from the city

Clean, friendly staff, and value for money
7,7
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Prijavi ovu recenziju
Randall P. Solo putnici Australia, 20. siječnja 2015.
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Prijavi ovu recenziju
Sangmi Y. Solo putnici South Korea, 1. siječnja 2015.
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Prijavi ovu recenziju
Felix J. Solo putnici Germany, 27. prosinca 2014.
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Prijavi ovu recenziju
Maximin B. Poslovni putnici France, 20. listopada 2014.
Good stay

Location
6
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Prijavi ovu recenziju
Maximin B. Poslovni putnici France, 18. listopada 2014.
Good stay

Location
6
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Prijavi ovu recenziju
Maximin B. Poslovni putnici France, 16. listopada 2014.
Good stay

Location
6
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Prijavi ovu recenziju
Jun A. Solo putnici Philippines, 28. rujna 2014.
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu Residencia Lourdes Mactan IslandCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - RestoranCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - RecepcijaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/terasaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - SadržajiCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - SadržajiCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - SadržajiCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Eksterijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - KupaonicaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - VrtCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Interijer hotelaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - KupaonicaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - SadržajiCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - KartaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Gostinjska sobaCebu Residencia Lourdes Mactan Island - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05