ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Predvorje Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar
Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Kupaonica Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Predvorje Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Sadržaji
Područje Otok Mactan Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2836recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2836)
Razvrstati po:
Paul Y. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
Wow worst resort ever
5
Cebu white sand resort is just like an ordibary resort, they cannot compete on the other resorts near and in the local community, we are not intusiatic. Simple not crazy about it.
Yi J. Parovi Malaysia, 13. siječnja 2015.
Comfy bed and comfy breakfast

Attentive staff, great beddings and good breakfast
9
Enjoyed my stay thoroughly. Only one comment is the beach is not so nice.
Donald W. Solo putnici United States of America, 12. siječnja 2015.
The place is nice but construction was going on

It was nice place to go just a little far to go from Cebu
8,3
It was nice
Brian E. Parovi Philippines, 10. siječnja 2015.
Nice room, small beach,need patience for waiting

nice rooms, relatively accessible, and there are shops around.
7,7
Christopher W. Parovi Australia, 6. siječnja 2015.
Nice pool, close to airport

the pool, location to airport, close to guitar makers
8
We stayed here for our last night in the Philippines, it was nice and close to the airport and close to the guitar makers that we wanted to visit before home. The pool is nice and large, there are cool koi ponds everywhere and nice gardens. There was NO WIFI in the rooms as they are renovating, i'd imagine that will be some time so If wifi is important I'd recommend elsewhere. The hotel in general is not as nice as some of those located in central Cebu but if you want to be close to the airport it's good.
Cherry P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. siječnja 2015.
Not so good as I expect

Rooms
6
I am a bit disappointed. The crib of the baby did not have foam. For breaking one cheap cup we have to pay 5USD. The reception attendant was not so nice at all. Even you have the hotel's reservation you cannot avail the free shuttle from airport. Moreover, the taxi they called overcharged the fare from the hotel ti the airport, supposedly it will cost 145 Php but the taxi driver's meter was 250 Php.
Giovani L. Parovi Philippines, 4. siječnja 2015.
Cebu purely authentic beach resort

Staff performances, cleanliness, spa section
9,3
Perfect
Young G. Parovi South Korea, 3. siječnja 2015.
not bad

clean safe and friendly
8
Pascal C. Obitelji sa odraslom djecom France, 31. prosinca 2014.
Excellent location close to the airport

Wonderful organisation for new year's eve celebration
8,7
It's too bad we arrived 2 days late because of tropical storm. We booked online so we couldn't get refund for those 2 nights we didn't spend in this hotel. And I was disappointed the staff couldn't offer a free late check out on our last night. Other than this particular problem, this hotel is great. The beach wasn't as nice as I expected.
Wilson C. Parovi Philippines, 27. prosinca 2014.
resort is very nice

location, space and rooms are good
8,7
it was very good, we are entertained greatly and get some additional discounts

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - PredvorjeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - KupaonicaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - PredvorjeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Sadržaji


AS-AGWEB-3B03