ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Plaža Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hrana i piće Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar
Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Pogled Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Interijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Sadržaji Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Interijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar
Područje Otok Mactan Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2727recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2727)
Razvrstati po:
Eunjoo K. Solo putnici South Korea, 22. rujna 2014.
good memory in this hostel!

friendly staff, clean rooms, beautiful swim pool
9,7
Rooms are really clean and comfortable. and we can swim seeing beautiful view.
Tan M. Parovi Malaysia, 21. rujna 2014.
Nice spa

very nice spa room, very gentle and good service from the staff.very nice room.
7,7
Water pressure need to improve
Mylene L. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2014.
Its okay

Nice room
6
Albert A. Parovi Philippines, 13. rujna 2014.
Satisfying overnight stay

Food, location, and accomodatiing staffs
8
Our stay in the resort was above average. We had an overnight stay in the hotel and were given a room with two standard-size bed instead of one queen-size bed and a balcony - it was okay, but the washroom isn't that good as the water leaks from the shower area and the phone line in our room was not working so we had to come down to call maintenance to clean the excess water. Breakfast buffet wasn't bad, too. They serve more food than their dinner buffet. Location was great; 3min walk to a grocery store and 15min drive to nearest mall (Gaisano Grand Mall). Overall, it was a great stay, despite of small issues, we still consider staying in this hotel.
Svein T. Solo putnici Norway, 11. rujna 2014.
Great place for relaxation

Pool, food, relaxation
9,3
Great place to stay. No need to say more.....
Christian C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
vacation with my 2 kids

pool was great, restaurant staff was fast and the room occupied by my parents can be connected
6
Overall our stay was good, the kids enjoyed their swim in the pool but there was ongoing construction on their new building, the beach is very bad and i dont advice to swim it worst of it all fumes coming out from their old jetsky makes me wanna vomit..
Zhao Z. Parovi Australia, 4. rujna 2014.
Nice resort, poor beach/ocean view

Affordable, big rooms, good staff
8,3
Everything was quite reasonable for the price, decent pool. However the private beach was very lacking. Small and dirty looking.
Richard Q. Parovi United States of America, 1. rujna 2014.
A nice getaway

Location, staff performance, well maintained
8,7
This is a nice resort that is isolate, but, a 5 minute walk gives you many options for restaurants, and grocery stores. It is a 15 minute taxi ride to the Grand Mall.
Joshua B. Parovi United States of America, 31. kolovoza 2014.
Great hotel

Beautiful landscaping and pools, great restaurants nearby and polite/helpful staff.
8,7
We enjoyed just staying around the hotel. The couples massage/spa was great! Maribago grill, an Itialian pizza place and grocery story are great restaurants just a few minutes walk from the hotel.
Adelfa A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Bonding

clean,beautiful, and accomidating
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - PlažaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Hrana i pićeCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestoranCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - PogledCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Interijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SadržajiCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Interijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Interijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BazenCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa centar


AS-AGWEB-3C02