Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Bazen Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Predvorje Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar
Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centar Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Kupaonica Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotela Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Predvorje Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Restoran Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Sadržaji
Područje otok Mactan Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3026recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3026)
Razvrstati po:
Radcliffe J. Poslovni putnici Philippines, 22. kolovoza 2015.
did not have a chance to use the facilities

swimming pools, rooms and price
7,7
they dont have a gym. i only slept cant say much about facilities.
Prijavi ovu recenziju
Myra L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. kolovoza 2015.
Relaxing Hotel & Spa

Peaceful with its greenery plants and nature, white sands, wonderful spa, tasty foods
8,7
Overall our stay was so relaxing, away from busy city, I like the location, still with plenty green, the koi ponds were so relaxing, the view from the deck at 8th floor was enthralling boasting the city at night. The staff were so accommodating, the guards, bell boys, receptionists, the dining crew at the resto and the deck were all polite, courteous and the owner was so accommodating, Ms Baby was so approachable, Mae, Jen, manilyn and ana of anahata spa were all nice to us. We had a wonderful stay in the hotel, hopefully they can finally finish their renovation soon.
Prijavi ovu recenziju
Masaki O. Solo putnici Japan, 13. kolovoza 2015.
Don’t force me to coment!

This hotel  was very good. But I can't understand why Agoda force me coment in detail.The only thing i want to coment is that this hotel is good.
6,7
Prijavi ovu recenziju
Jeonghyeon K. Parovi South Korea, 9. kolovoza 2015.
I stayed suit room. So it was good

WiFi, Pool, Elevater
9
I stayed suit room. So it was good
Prijavi ovu recenziju
Huan Z. Obitelji sa malom djecom China, 9. kolovoza 2015.
White sands is The best choice to enjoy vancation.

Staff, location, room.
9,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Gilbert T. Parovi Australia, 8. kolovoza 2015.
Pleasant stay at Cebu White Sands

We had an early check out but the hotel and staff went as far as preparing a packed breakfast for us at an early hour of the morning. We love the leafy area round the hotel .
8
Very good but we would like the hotel to fumigate its surrounds due to the mosquitoes
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici Australia, 26. srpnja 2015.
Lovely Room, Little Else To Offer

Room, Room and Room
5,3
Staff lazy, eg, if it was not their job, it wasn't their problem. No one would step up to take responsibility, and pass the buck back to you to solve. Arrogance and aloofness seemed to be the key requirements to work their
Prijavi ovu recenziju
David N. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 18. srpnja 2015.
Very nice

The room was nice, clean, spacious, bright. The food was delicious, The main swimming pool was perfect for the family.
9
Very relaxing and enjoyable. Thanks to the great staff.
Prijavi ovu recenziju
Annaliza R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. srpnja 2015.
Pleasant Stay, value for money...

Clean and comfortable, and good customer service
9,7
we had a pleasant stay at this hotel, staff are very friendly and accomodating...good customer service...Overall satisfied with this hotel and a good value for money....
Prijavi ovu recenziju
Annaliza R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. srpnja 2015.
Pleasant Stay, value for money...

Clean and comfortable, and good customer service
9,7
we had a pleasant stay at this hotel, staff are very friendly and accomodating...good customer service...Overall satisfied with this hotel and a good value for money....
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan Cebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - BazenCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - PredvorjeCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Spa centarCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - KupaonicaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Eksterijer hotelaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - PredvorjeCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - SadržajiCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - KupaonicaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - ApartmanCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - SadržajiCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - RestoranCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - PogledCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - KupaonicaCebu White Sands Resort and Spa otok Mactan  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01