Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand Beach Resort Phuket

683 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Interijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Bazen Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Dječji klub Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Predvorje Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/salon
Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Luksuzni salon Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Restoran Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Soba za sastanke Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Soba za sastanke Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centar Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centar Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centar Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska soba Centara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 830recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (830)
Razvrstati po:
Nithi K. Parovi Thailand, 26. srpnja 2015.
A great escape

Nice pool, great view and private property
8
This is my first time for this hotel. To be honest the hotel is great. Stunning view from my room, nice pool especially the main pool. Unfortunately, there are few points need to be improved. Firstly, the hotel has only fews car park space. Secondly, the breakfast is quite disappointed. I stayed here for 3 days and the breakfast was not varity at all. I had eaten almost the same in every day I spent. Lastly, the security system in the car park is poor. They couldn't reconise my car. At least they should write the customer vehicle registration. On the last day of my staying, there was a singer who stayed in the hotel the security guard just turned the flashlight to my face and acted like I was a criminal. I think it's very rude. The hotel should handle it better than this. But overall I am still satisfised with this hotel. Unfortunately, it will be the first and the last time for me here. Good luck!!
Prijavi ovu recenziju
Svetlana S. Parovi India, 23. srpnja 2015.
Lovely resort & amazing staff

The hotel is very beautiful, right at the beach and equipped with great food and amazing spa
8
We stayed there for 3 nights at the pool suite. The place is wonderful and food was great with international menu. Their spa is amazing. Their pool suites are expensive but lack privacy which is a draw back. The other reservation is connectivity to Patong and it's very expensive to hire taxis (400 bath one way). Also their airport transfer is very expensive. Secondly thier in house tour desk charges double thd usual rates to book any day tours around. Overall the resort is wonderful and serves as a best place for a family holiday.
Prijavi ovu recenziju
Gabriela G. Parovi Brazil, 15. srpnja 2015.
Great service

Location, service and convenience
9,3
Brilliant
Prijavi ovu recenziju
Yves L. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 14. srpnja 2015.
Nice location and great fun with water activities

1- The location: between the beach and a tropical forest. 2- For travellers with kids: the slides, the lazy river and the rock from which you can jump provide hours of fun.
7,7
The one draw we noticed about the hotel is the highly inflated prices for food, drinks, transportation and tours, when compared to the identical items purchased a couple of minutes outside the parameter of the hotel. The gap is such that it does not encourage you to spend more of your dollars on the hotel premises.
Prijavi ovu recenziju
Narin A. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 13. srpnja 2015.
Facility

Good location and close to beach. Good breakfast buffet. Very pleasant staffs.
8,3
Overall was good. The entry way was scary hill.
Prijavi ovu recenziju
Varin S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. srpnja 2015.
Could be perfect without aircon problems

Location , beach , atmosphere
7
Would have been absolutely perfect if Aircon was efficient I knew right away it was not just our room and it was not only our specific case But whole system was under designed to save costs .... Otherwise it could be the best hotel in thailand
Prijavi ovu recenziju
Jackson S. Parovi Hong Kong, 26. lipnja 2015.
Wonderful stay

Great swimming pool
8
Prijavi ovu recenziju
Nurhuda M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. lipnja 2015.
Centara Grand...a lovely place

The room view n service
8,7
It was awesome!!!
Prijavi ovu recenziju
Wong M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
August mummy

My boy love the pool, we love the food and room service is efficient!!
7,3
Overall we are happy staying in this resort and good choice bringing kids here to stay.. Kids fun clubs is awesome with many choices for the kids to entertain themselves!! Hubs, me and my son love it!!!
Prijavi ovu recenziju
Mohammed Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. lipnja 2015.
malfunction spa pool

Staff n service
6,7
Book a room with spa pool for the kids but dirty water came out when using it. Inform hotel, repaired but Siti the same. Not able to change room because no more available room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand Beach Resort Phuket PhuketCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Interijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Dječji klubCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - PredvorjeCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Pub/salonCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Luksuzni salonCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centarCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centarCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Spa centarCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - RestoranCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - BazenCentara Grand Beach Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05