ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen
Područje Mai Khao Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1599recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1599)
Razvrstati po:
Tzu Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. prosinca 2014.
Great Resort w Waterpark & Beach

Apartment, Waterpark & Beach
9
Fabulous stay with a free upgrade to family residence with bunk beds for the kids. Super fun waterpark n walking on water ball activities n not fogetting the lovely beach with clear water. Food can be better especially the buffet but we enjoyed the Thai dinner on our last night.
Chong H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
Pleasant stay

Pools, Spa and variety of food available in the hotel
8
Check-in was very quick and staff were very helpful and friendly. Room is clean and spacious. Kids enjoyed the hotel as it's very children friendly. Many activities to keep ourselves occupied. Beach is clean and quiet, very peaceful.
Geraldine F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. prosinca 2014.
Great for family getaway!

Breakfast choices are plentiful, front desk staff were very helpful and polite and the room service were prompt
8,3
This is my second time here and this time my brother's family joined us for the first time. We were delighted that the front desk upgraded them so that we could be at the same block. The rooms were spacious and the mattress were very comfortable. The only issue is the king bed had rollers and unfortunately no stopper so it always slide forward when we lean against the back. The housekeeping staff were very accommodating and they turned one of the sofa into a comfortable bed with full set of bed linen for my 9 year old girl. We had one issue with the usage of bathtub. Every time we shower, it would flood the entire bathroom floor and even seeps outside to the kitchen area. Had to trouble housekeeping every time to dry our bathroom and top up towels which they did happily. I was slightly disappointed that room slippers were not provided since this is considered a 5-star hotel although it's stated as given inside the in-room items.
Chan P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
Almost a perfect hotel

Service, activities, water park
7,7
We like most things about this resort for a family with young kids except the noise of airplanes and high price of meals. Staff is top notch and full of kids fun
Romain C. Obitelji sa malom djecom France, 7. prosinca 2014.
Not a 5 star hotel

water park and rooms
4,7
Defunately not a good one. too close to the airport ... listening to the plane noise
Sedhawit S. Solo putnici Thailand, 7. prosinca 2014.
The one who love aeroplane would love here.

good location,nice beach,Near runway
8,3
Chutirat D. Grupe Thailand, 7. prosinca 2014.
very good hotel facilities

very good facilities, many activities, good restaurant
10
Patrick W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. prosinca 2014.
Enjoyable stay

The room, the peaceful environment, spalsh jungle
10
The service is very efficient. The environment is very peaceful. Good for relaxing mind and body.
Kannaset C. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 30. studenog 2014.
Get away

Private, quite, peaceful
7
A hotel with nice villa, if you want to get away from busy noisy town's life, this will be a good place to go. Big private pool villa by the beach.
Yap L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. studenog 2014.
Family oriented and fun place

Fun and Exciting for children, superb getaway with family and love ones. Friendly and sincere hotel staffs.
8,3
It was once again a superb experience I had with my family and the staffs are amazingly friendly. Rooms were clean and comfortable beds they offer. The staffs all remembered my family as we were there in June 2014. Came back because they left a fantastic memories for me and my children.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - VrtCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Spa centarCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmanCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02