Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo. 4 Maikhao Soi 4, Tambol Maikhao, Amphur Thalang, Mai Khao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Interijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen
Područje Mai Khao Broj soba: 275

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2292recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2292)
Razvrstati po:
Atthapon K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. veljače 2016.
Rooms, Food, Splash Jungle

Food, Splash Jungle, Service
8,7
We had a really great time at Centara Grand West. We book for the room with breakfast included & half board (Free Dinner). Considering the location of the Resort it was the best decision for us. We are vegetarian so it would have been difficult to find food around that area during night time. The staff at the restaurant were really accommodating to our needs. Since there weren't vegetarian options among the buffet at breakfast & dinner, we were able to order vegetarian food for ourselves. Dinner at the Breeze Restaurant was especially delicious. Our room, deluxe suite one bedroom with breakfast & free dinner, was spacious. The room was nice but nothing special that would have exceeded my expectations. The bathroom was alright, could've done with a overhead shower (rain shower)in a separate area than taking bath in the bath tub. The best part about the resort is obviously the Splash Jungle Water Park. All the slides were a lot of fun. They had everything for kids as well as adults. The Waves generating pool was really cool...the water itself was also really cool. The only bad thing we could say about this is that they close too early. They open at 10am and close at 6pm. The resort had other great facilities such as gym, kids club, and lots of activities with the Carpediem Group, but we weren't able to utilize this as much with our short stay. We also wish the gym would be open until later than 10pm. All in all, a great stay, thanks to all the staff for their help. We'd definitely come back to this resort in the future!
Prijavi ovu recenziju
Smadar R. Obitelji sa malom djecom Israel, 1. veljače 2016.
nice for young kids

the water park
6
room was very comfortable but poorly maintained. we had water coming down from the shower ceiling, after calling the guest canter 6 times-each time with a promise that a maintenance worker will be there immediately it was not repaired- as a result during the night the power went down so we woke up in the morning with no air and sweating like pigs. the receptions staff was very kind and we were fairly compensated .food was OK but pricey. to put all that aside the kids enjoyed the water park and lovely swimming pool. mice stay for 2 or 3 night with young kids
Prijavi ovu recenziju
Lu L. Obitelji sa malom djecom China, 29. siječnja 2016.
Good

Good
9
Good
Prijavi ovu recenziju
Huong N. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. siječnja 2016.
Family with 2 young children

Water park, beach
6
We stayed at this resort for 11 nights using Agoda voucher. The first reason we chose it because it was rated 5 star. However, the resort is no where to 5 star standard. Nothing like what we saw from their website apart from the waterpark. The room we checked it was very smelly & they had to change room for us. Rubbish is almost everywhere, flies on food. Staffs not well trained at all, management need to work on this ! On the 5th day, late night there was fire alarm & turned out it was from someone smoking. But the responses & following ups from staffs & management were slow Overall, not up to standard at all in every way, especially in the hotel industry.
Prijavi ovu recenziju
Fabricio F. Obitelji sa malom djecom Brazil, 18. siječnja 2016.
The Hotel became a Russian Camp

the water park for the kids
3,7
The Staff in the reception desk was ok but, the staff in the pool and in the restaurant(Breakfast) was terrible, very confused and the restaurant was extremely dirty, full of flies, not to mention that you have to speak russian there, because english is poor. The room was in bad conditions with the bathroom shower flooding and the toilet bow clogged, it took them 12:00hrs to fix. The electric car that used to take us to the pool and the restaurant was only passing every 30 mins and always full. The quests, most of them russians were very inconvenient,; like every night(always after midnight), there was somebody fighting in the hotel corredor(sometimes couples, sometimes kids or even parents) and there was no hotel security. Any discount in the hotel price is not worth the hassle.
Prijavi ovu recenziju
Prabhu S. Obitelji sa malom djecom Nepal, 8. siječnja 2016.
Under staff in a huge resort ...

Water Park, Beach and After dinner kids program
6
We have to wait for everything such as check in, check out, dinner, .. Breakfast was ok .. Very under staff and unplanned in restaurant ...guests becoming angry for not providing prompt service is very normal..but best part is Water Park and beach which is inside the resort makes the guest very happy...good to go once but expect some delays in service...
Prijavi ovu recenziju
Hoi D. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 5. siječnja 2016.
Nice Staff... Worn out facilities

Nice Front Desk Staff
6,3
Very informative front desk staff in Phuket standard. The resort is very big and location is a bit off the main area. So practically you are stuck in the resort if you don't have any car or bike rental. Nearest 7-11 was a 10 min walk away. The main pool was nice but need more sun loungers. It is connected to the beach which is mostly quiet and occupied by hotel guests due to the location. Overall I would stay there again if I have young children and rented a car. But really the room facilities are quite worn out and needs some maintainence done
Prijavi ovu recenziju
Pitchakorn M. Obitelji sa malom djecom Thailand, 31. prosinca 2015.
Bad bad bad
4,3
Very bad staff, rude! Esp the one at buffet restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Vishal K. Obitelji sa malom djecom India, 30. prosinca 2015.
Very bad service. The food was below average.

Rooms are good .
5,7
Prijavi ovu recenziju
Chong Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. prosinca 2015.
Enjoyable Stay

hotel facilities, staff performance, good value for money
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Interijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - VrtCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Spa centarCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmanCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01