ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen
Područje Mai Khao Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1850recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1850)
Razvrstati po:
Ratpawee P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. travnja 2015.
Private pool villas so good

I lived in private pool villas with child, the villas very good but a bit hard to find the room they have very small number on the sign. Children can playing splash jungle all the day.
8
Have fun but not varities for breakfast. Staff helpfull everything. The villas very private, peachfull and beautiful screnary.
Norayuza Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. travnja 2015.
Best place for holiday with kids.

1.Hotel value for money 2. Kids enjoy with the Water Park & kids room.. 3.Rest and relax
7
Superb.. I'm definitely will come again .. Travel with kids n so many thgs u can do here with kids ... While parents can enjoy, rest & relax.. Tq
Norlina S. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 20. travnja 2015.
Wow

Swimming pool in the villa , wifi , clean
7,7
I love it but they dont serve halal food n no halal food near by thank god we rent a car so we have to drive out from the hotel area ...
Ming Y. Parovi United Kingdom, 20. travnja 2015.
good resort

pool, quite, value
8,7
Great to spend the day in the water park with free entry by staying. Great quite beach, enjoyed a great day there
Usa P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 18. travnja 2015.
Good destination for family

Location, price, splash jungle
9,3
Very very good
Thitima P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. travnja 2015.
Location

Near phuket airport, nice water park, good service
6,3
Room not clean
Thitima P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. travnja 2015.
Good location

Location, good service
8
Good for spend time with my family
Gianluca S. Obitelji sa malom djecom Italy, 16. travnja 2015.
Nice located hotel near airport

location, water park, price
6,7
pleasant stay for seven nights with beach not so crowded and nice water park
Emily M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. travnja 2015.
Great for water park, but can't cope with crowds

Access to water park, kids club, buffet dinner
5,7
I booked this for the access to the Water Park, which was good. However, it was during the Thai Songkran holiday and the hotel could not cope with the numbers. Queuing for a table at breakfast, then there weren't even enough glasses to have a drink of juice. Every day. This became tiresome. Resort is very spread out too. Needs more swimming pools. Would only go back to go to water park again. The rest was nothing special.
Pui S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 8. travnja 2015.
Centara Grand West Sands Resort & Villas
5
Hotel room are so dirty and the window has figures print. Toilet doesn't wash properly and still have a left hairs there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - VrtCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Spa centarCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmanCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04