ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen
Područje Mai Khao Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1763recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1763)
Razvrstati po:
Paul J. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. ožujka 2015.
Wife got Food poisening

Kids activities, Swimming, Entertainment for kids
9
Tan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. ožujka 2015.
Great place for family with kids

Kids club,beach,villa
7
Relaxing place
Shirley S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. ožujka 2015.
Good hotel for families with children

facilties ( a lot of entertaintment for the kids) ,good location from airport, buggy service
7
I find that room condition isn't good. The water from shower leaks all the way until outside bathroom because the floor was all the same level. We were upgraded to a studio with a separate living room. There's only one door handle from one side of the room. Our son accidently closed the door between bedroom and living room, then we couldn't get out from our bedroom because there's no door handle to open the door. Very dangerous. After this incident, we checked all the doors in our suite and all have one side door handle.
Gan T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. ožujka 2015.
Need Improvement

Water Park, Big Swimming pool and near the beach
7,3
I have booked 2 rooms and stayed for 3 days in your Hotel. My Kids loves the Water Park and the swimming pools. Other than that, we found out many issues that you need to improve (if you want resale business or better reviews). We have some bad experiences to share the room’s main door cant be locked (should be auto locked after we close it) and we have to try to open and close the doors many times before we can confirm the door is locked. It happen to both rooms. The pools are open from 7 am to 7 pm, but your staff only come to wash the pool after 8am, which is after the pool opened. Why don't you wash it before 7am? Your transport service (buggy service) is very limited and we have to walk quite far, at one time no body pick the phone when we need the service. we have a miscommunication during your “introduction session” with your person in charge. During the briefing, we thought that we entitle for a free breakfast. We went to the restaurant for the breakfast on the next day. The waiter told us that our rooms are not in his list but he only told us after we have taken the food and drinks. Anyway,we continue having the breakfast after we were told that we can request for rebates. Sadly, at the time we Check Out, your management cant even consider any rebate to our breakfast, not even 5%. I think you have to introduce the breakfast coupon, so that the guest wont get confuse. Even though your staff can speak little bit of English language, we still cannot fully understand what she try to say
Jacqueline L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. ožujka 2015.
Great facilities for the young

Splash jungle, nice beach, dining options
8
Great place to stay if u'd like an all-in-one location to entertain little ones. The splash jungle is definitely what makes the resort unique, it's well designed and has something for all ages. Kids can also be entertained at the kids club, the beach and the pool. there was a variety of dining options too. The resort is very big, so we had to move around with the buggy. Only qualm is sometimes the buggy took quite a while to come and would be crowded at peak hours. But generally, it was a great stay and we would come back again.
Sharlia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. ožujka 2015.
Not too bad staycation

Staff friendliness
5,3
Slightly above average but the cleanliness of the room needs to be improve on
Mohamad A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. ožujka 2015.
value for money family with kids

waterpark for kids, sea swim with life guard
8
excellent and strongly recommend
Samrat M. Obitelji sa malom djecom India, 13. ožujka 2015.
Superb resort for families with young kids...

Lots of activities for kids, water theme park, close to beach
9,3
Excellent place to stay if you want to relax and let your kids enjoy...the resort had everything...water park, kids zone, kids activities, beach, wonderful food...would definitely stay there next time for a longer duration
Zheng C. Parovi Cambodia, 10. ožujka 2015.
value of money

rooms; size and stay
5,7
Ismail I. Poslovni putnici Singapore, 9. ožujka 2015.
A GOOD GET AWAY

CLEANLINESS , FACILITIES AND STAFF ARE FRIENDLY
8
I enjoy staying even though it was just a 1 night stay for business but I will return back with my family

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - VrtCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Spa centarCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmanCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07