ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotela Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Plaža
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restoran Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazen
Područje Mai Khao Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1522recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1522)
Razvrstati po:
Merlisa L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. listopada 2014.
Very good for families

kids club, splash jungle, beach
7,3
very good. the resort has 2 pools (that i know of). connected to Mai Khao beach, with trees and swings, volleyball net, futsal net, big swimming pool with bar. splash jungle is always enjoyable. very goos stay, nice rooms, nice pillows!!
Tawal C. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 22. listopada 2014.
Expected a bit more.

Spacious room. Great pool. Attentive staff.
8,7
Firstly Agoda doesn't mention that booking through the website doesn't include entrance to the waterpark. You have to pay extra to get in (which isn't that great actually). The rooms/buildings are very spread out so you have to use the shuttle service which they don't have enough of. And the breakfast area isn't big enough to accommodate all the guests. But the staff is super nice and try their best to make up for the shortcomings. The pool is great and no one uses it because everyone goes too the waterpark.
Alan W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. listopada 2014.
to expensive

waterworld,staff,layout
7
i thought 90 bht for a bottle of water dear as you can buy same water for 15 bht elsewhere, for what is is hotel is very expensive
Nikhil T. Obitelji sa malom djecom India, 18. listopada 2014.
Our best ever vacation

Room, Water Park, Beach
9,7
We had our best ever vacation and Centara had a big role to play. The room was spacious with a nice kitchenette. We cooked food mostly in the room. The water park is a good value for money and a nice place for children and the child within. The beach is nicely maintained and amongst the cleanest. Highly recommended!
Trevor M. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. listopada 2014.
Great resort to relax.

The excellent rooms and comfortable beds, the waterpark great for kids and adults alike, the staff were extremely helpful
8,3
Loved it, probably the best we've stayed in and we've been to Phuket 15 times. Only downfall is it so far away from everything, so transport can be expensive. The resort has a free bus to Patong daily which needs to be booked and travel time is approx 1 hour each way. But the pools, gardens and the water park make for a nice time in a great resort. We had done our shopping before we got there, but there's always one last shop to do when you have children😄 recommend highly
Andrew S. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. listopada 2014.
good

waterslides for kids accomodation beach
8
great
Erin D. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. listopada 2014.
not very happy

the villa we had was so nice friendly staff
7
the place was beautiful the villa was so nice but out side needed matances the pool lights didn't work also walking on the deck it broke under me the wood underneight broke witch caused my leg to go through it bruseing and sctaching me from my ankel to my thigh staff where very appogetic offred us free lunch was a little anyoed when they charged us for our drink witch was only two smoothies wasnt like we orded up because it was for free witch it turned out not to be
Kittaxay V. Obitelji sa malom djecom Laos, 28. rujna 2014.
Taxi to town too expensive its not very far

Warter park,pool,breakfast
8
Agoda
Chan E. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. rujna 2014.
great place for travelling with kids

great food and service , free entry to waterpark
9,3
Tawatchai Y. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. rujna 2014.
fun water park, difficult to go to breakfast room

fun water park, good service, fair food
6,3
wait too long for the transfers withing the resort area

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - VrtCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dvorana za fitnessCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dječji klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazenCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlažaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PredvorjeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Eksterijer hotelaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Spa centarCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmanCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestoranCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska sobaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport i aktivnostiCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Luksuzni salonCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08