ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitness Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Soba za sastanke Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Sadržaji Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Restoran
Centara Karon Resort Phuket - Pub/salon Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Predvorje Centara Karon Resort Phuket - Apartman Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub
Područje Karon Broj soba: 335

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 262recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (262)
Razvrstati po:
David M. Solo putnici Australia, 4. rujna 2014.
Good value hotel / resort

Pool bar. Clean modern rooms. Very friendly & helpful staff.
8,3
Heather M. Parovi Australia, 27. kolovoza 2014.
Centara karon

Location, premium deluxe club and happy friendly staff
7,7
Our stay was good but would have been much more enjoyable if the beds weren't like slabs, not good for sore backs. Overall hotel was good but the bed was the big let down - fix the beds and we will come back.
Meagan A. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. kolovoza 2014.
Perfect - would go back there very time!

Location, pools, facilities
9
Perfect! Perfect location, great facilities.... For adults and kids. Had a great treatment in the spa! Kids loved the pool, and we loved the swim up bar! Friendly staff- very accomodating!
Mohamed S. Parovi Maldives, 13. kolovoza 2014.
Good hotel overall. We did not dine at the hotel

Bed was very comfortable
8,3
Paul R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 9. kolovoza 2014.
Pleasant Stay, Would Re-reserve

Beach Proximity, Pool water features, In-town but quiet.
9,3
Pleasant stay; my 8 year-old really liked the pool. Everyone seemed to enjoy the accomodations and they seemd well kept up. Staff was very pleasant. Went off property to eat sometimes, but could find plenty to eat on-site too. Breakfast was varied and enjoyed by all, especially the Ratatouille. In-room refrigerator allowed us to buy drinks off-site as we wished. Would stay again. Negative: hamburgers had an off-flavor.
Andrew B. Parovi United Kingdom, 6. kolovoza 2014.
My experience

Food, outside area of the hotel and the hotel service
10
It was a dream.Perfect.
Gareth L. Parovi United Kingdom, 6. kolovoza 2014.
Nice Vacation Hotel

Swimming Pools, Pool Bar and swimming pools
7,7
Nice hotel, check in was nice and easy, room was k faulty fridge was replaced after a couple of reminders . 3 pools to choose from . Breakfast was a pain in main restaurant however poolside was opened up forover flow for brakfast and that eased the issue. All in all a nice place , a little quiet and away from the hustle of patong but taxi service was available. Would go back
Piotr F. Grupe Poland, 6. kolovoza 2014.
Very good hotel

Good food, nice pools, friendly staff
9
Very good and comfortable i wan't back there in future
Azlan S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Awesome

Quality, Nice and Reasonable
9
Awesome. We stayed there for 4 days 3 nights and it was lovely.
Jamil H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Customer handling below PAR

comfortable bed and bath facility
4,7
For a 4 star hotel, the overall service is below expectation. On arrival date and our late checked-in close to 5 pm, not all rooms were ready. The hotel did not have sufficient bellboys. The operator and front desk were not english proficient as we had problem asking for Qiblat (praying direction) . When ckecking out, they claimed that we took their laundry bag and later was found by the roon service staff . Although they apologised, the damaged was done. As a suggestion, Agoda should provide for special request such as Muslim food for breakfast especially .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitnessCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Soba za sastankeCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - SadržajiCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Pub/salonCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - PredvorjeCentara Karon Resort Phuket - ApartmanCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03