Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitness Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Soba za sastanke Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Sadržaji Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Pub/salon
Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Predvorje Centara Karon Resort Phuket - Apartman Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Restoran
Područje Karon Broj soba: 335

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 357recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (357)
Razvrstati po:
Fredrick Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. lipnja 2015.
Pleasant and relaxing stay with 5 star service

Customer service, hotel cleanliness and price affordability
9,7
It was a pleasant stay with excellent customer service that go beyond the call of duty. The staff went the extra mile to write a card for my son and gave him color pencils after seeing that my son loves drawing.Apart from that the room was clean and comfortable. So overall it was a nice stay and pleasant holiday.
Prijavi ovu recenziju
Abhishek C. Obitelji sa malom djecom India, 13. lipnja 2015.
Awsome pool and kids play area

Swimming pool, location, cleanliness.
10
The stay was good although the hotel is a bit pricey in terms of food and in room service. The good part is that other restaurants are available outside where you can enjoy real thai cousine. The swimming pools are amazing .
Prijavi ovu recenziju
Yan H. Parovi China, 3. lipnja 2015.
Good

everything good
10
Verygood
Prijavi ovu recenziju
Venkatesh K. Obitelji sa malom djecom India, 2. lipnja 2015.
Fantastic Stay at Centara Karon Resort

1) Activities for Children by Carpedium, 2) Three beautiful Swimming Pools 3) The great Breakfast
2
The stay at the Centara Grand Resort was fantastic and memorable. My too kids just enjoyed every moment of their stay there. The swimming pools were excellent which kept the kids busy the whole day. Buffet Breakfast was great with lot of varieties, the staff were very kind and helpful and served each customer with great care.
Prijavi ovu recenziju
Justine S. Parovi South Africa, 8. svibnja 2015.
Very large resort, lots of choice and entertainmen

Pools, location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Adeline C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. ožujka 2015.
Nice family holiday

Pools, kids club and friendly staff
8
It was nice and the family had fun. Kids were sad to leave. They had the most fun time at the club. Hotel is situated in a nice area close to eatery n shops. About 5 mins walk to the beach. Perfect place n lovely friendly staff. No free Wifi got to pay though. Overall we were happy with the place. Rooms big enough to accommodate 2 adults n 2 kids
Prijavi ovu recenziju
Jonathan R. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 6. ožujka 2015.
I would not pay full price for the hotel

*The food and the pool
7,3
Prijavi ovu recenziju
Michael T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. ožujka 2015.
Great hotel for Families with Kids

Great Pool for Kids, lovely rooms, excellent breakfast
9
Great hotel overall, brilliant pool for kids, rooms of a nice standard, can't believe in this day and age there are still hotels that charge for wifi though...
Prijavi ovu recenziju
Michael S. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. veljače 2015.
Great hotel , Rooms are a little dated

Read review
7,7
The centara resort overall was great - there are 3 pools , restaurant AZZURI was very good. The rooms inside the reception Building are ok , however I found the pool deluxe rooms old and dated. There is no free wifi in the rooms and in the wifi are they are very slow - good location and overall quiet happy with this place
Prijavi ovu recenziju
Jason M. Parovi United Kingdom, 16. veljače 2015.
Overrated!

Not applicable
6,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitnessCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Soba za sastankeCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - SadržajiCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Pub/salonCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - PredvorjeCentara Karon Resort Phuket - ApartmanCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01