ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Central Karon Beach Resort
Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitness Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Soba za sastanke Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Sadržaji Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Pub/salon
Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Predvorje Centara Karon Resort Phuket - Apartman Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Restoran
Područje Karon Broj soba: 335

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 269recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (269)
Razvrstati po:
Lingling J. Obitelji sa malom djecom China, 29. rujna 2014.
good staff. convenient location.pool
9
good staff but duty on SEP 27 front counter miss
Lingling J. Obitelji sa malom djecom China, 25. rujna 2014.
worth to spent your time and money

location breakfast and pool
9,3
All of staff is ok but who duty on front counter September 27. I wanted to borrow a umbrella and a towel take to the beach,she told me i can get umbrella form my room and the shower towel was not allowed to carry outside.rejected me intelligently ,then i had some other thing need to back to the room.and time i cost 20 min at least,because my room number is almost in the farest distant of the RESORT. furthermore ,when i went to the gate of resort saw another family took 3 or 4 yellow shower towels and prepared get out,and! the entrance guard say nothing. - -b What's problem with me? There had some different from guest to guest? Even though, other staff was really friendly and kindly, breakfast was great variety and the pool was clean.Maybe i will come back next time. and hope increase some service staff can speak Chinese
Joseph M. Parovi New Zealand, 16. rujna 2014.
Home away from home

Location, Staff were attentive, Breakfast the best
9,7
Apart from the rain I had an excellent experience, the location was great I enjoyed breakfast a lot. I did find the bed a bit hard but not an issue.. Over all CKR will be my first choice of stay for my wife and I if we should return next year. I know she had a great experience as well. Thank you to the staff very friendly and ready to assist
David M. Solo putnici Australia, 4. rujna 2014.
Good value hotel / resort

Pool bar. Clean modern rooms. Very friendly & helpful staff.
8,3
Heather M. Parovi Australia, 27. kolovoza 2014.
Centara karon

Location, premium deluxe club and happy friendly staff
7,7
Our stay was good but would have been much more enjoyable if the beds weren't like slabs, not good for sore backs. Overall hotel was good but the bed was the big let down - fix the beds and we will come back.
Meagan A. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. kolovoza 2014.
Perfect - would go back there very time!

Location, pools, facilities
9
Perfect! Perfect location, great facilities.... For adults and kids. Had a great treatment in the spa! Kids loved the pool, and we loved the swim up bar! Friendly staff- very accomodating!
Mohamed S. Parovi Maldives, 13. kolovoza 2014.
Good hotel overall. We did not dine at the hotel

Bed was very comfortable
8,3
Paul R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 9. kolovoza 2014.
Pleasant Stay, Would Re-reserve

Beach Proximity, Pool water features, In-town but quiet.
9,3
Pleasant stay; my 8 year-old really liked the pool. Everyone seemed to enjoy the accomodations and they seemd well kept up. Staff was very pleasant. Went off property to eat sometimes, but could find plenty to eat on-site too. Breakfast was varied and enjoyed by all, especially the Ratatouille. In-room refrigerator allowed us to buy drinks off-site as we wished. Would stay again. Negative: hamburgers had an off-flavor.
Andrew B. Parovi United Kingdom, 6. kolovoza 2014.
My experience

Food, outside area of the hotel and the hotel service
10
It was a dream.Perfect.
Gareth L. Parovi United Kingdom, 6. kolovoza 2014.
Nice Vacation Hotel

Swimming Pools, Pool Bar and swimming pools
7,7
Nice hotel, check in was nice and easy, room was k faulty fridge was replaced after a couple of reminders . 3 pools to choose from . Breakfast was a pain in main restaurant however poolside was opened up forover flow for brakfast and that eased the issue. All in all a nice place , a little quiet and away from the hustle of patong but taxi service was available. Would go back

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Dvorana za fitnessCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Soba za sastankeCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - SadržajiCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Pub/salonCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - PredvorjeCentara Karon Resort Phuket - ApartmanCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05