Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Central Karon Beach Resort

Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Dječji klub Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotela Centara Karon Resort Phuket - Pub/salon Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnosti Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Soba za sastanke Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba
Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Bazen Centara Karon Resort Phuket - Predvorje Centara Karon Resort Phuket - Restoran Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Pogled Centara Karon Resort Phuket - Spa centar Centara Karon Resort Phuket - Pogled Centara Karon Resort Phuket - Gostinjska soba Centara Karon Resort Phuket - Bazen
Mjesto: Karon Broj soba: 335

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 199recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (199)
Cinzia B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. travnja 2014.
Great family resort, very close to beach!

buffet breakfast, three pools, location
9,7
We were pleasantly surprised with our stay at Centara Karon Resort. We chose Karon beach because it is quieter than Patong beach, but has all the same amenities. Everything you need is right there, beach is a 5 minute walk, shopping, restaurants, and three great pools at the resort. Wifi is only free in a common area, however if you sign up for the Centara Hotels membership card (free), you can get wifi in your room at no charge. Breakfast buffet was perfect and abundant. The whole family loved the weekly pool party at the hotel.
Supak A. Parovi Thailand, 1. travnja 2014.
Nice location

have a good swimming pool,
6,7
Some front staff haven't got service mind.
Kelly B. Parovi United Kingdom, 25. ožujka 2014.
nice hotel, package holiday type of place

pools, location
8
this is a nice hotel in the area and for the price. about 5 minute walk to the beach. For me Karon isn't a great resort, lots of package holiday guests and nothing authentic about here but the hotel is spacious, rooms are nice, staff are all friendly and polite and the breakfast is very good
Kersten J. Obitelji sa malom djecom Estonia, 23. ožujka 2014.
The best hotel for family stay

the best breakfast, swimming-pool and staff
10
The best hotel for family stay we experienced in Phuket (we had 7-years old daughter with us). Large variety and very tasty breakfast, large room (we had delux-room) and bed (enough space even for 3 persons), great swimming-pool, very clean. Only at first evening we had a war with mosquitos (there were really hudreds of those, don`t know where they came)but after informing reception they organized a kind of proofing and after that none of them was seen and heard.
Jennifer C. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 14. veljače 2014.
Excellent family resort with great staff&amenities

Pool, dining, gardens
8,7
Excellent, relaxing. We travelled with our 7 month old daughter and the staff couldn't have been any more helpful. Superb - will definitely be back!
Kirsten C. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 6. veljače 2014.
Excellent!!

Staff, location, buffet breakfast
9
Excellent stay at Centara Karon, will definately return
Tracy F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. siječnja 2014.
Relaxing. Walking distance to centre of town

Pool nice. Friendly staff. Close proximity to everything.
6,7
Pool towels need to be more easily accessible. We often didn't get one until after lunch. Shower recess flooded regularly. Having said that we had a very enjoyable 6 nights.
Elena A. Obitelji sa malom djecom Russia, 13. siječnja 2014.
Nice stay in budget hotel

Well menage of the hotel, kids friendly, nice and clean territory.
6
We spend there 7 days, with two little kids. We loved the garden, nice territory, good water slides. We stayed in Pool Cabana, it was our first time stay in bungalow and we like it a lot , the only bed think about it , that they was not clean it on time, and toilet didn't work well, but they fixed it right after I called to housekeeping .
Jianfeng Z. Obitelji sa malom djecom China, 10. siječnja 2014.
resort beautiful,but sound isolation is horrible

room big, resort beautiful, stuff nice
7,7
I like the resort, it's swimming pool is excellent, and my boy likes it very much. But I didn't sleep well that night because it seemed that there was a party in the next room at midnight. The sound isolation between rooms is horrible.
Christopher C. Solo putnici Canada, 4. siječnja 2014.
Good value and location

Multiple pools, close to restaurants and amenities, clean.
7,7
No complaints - solid 4-star property close to the beach, restaurants and amenities. Breakast was OK. One pool was adults only (nice) and one was more kid-friendly. Room was good size and clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Dječji klubCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - Eksterijer hotelaCentara Karon Resort Phuket - Pub/salonCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Sport i aktivnostiCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Soba za sastankeCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - PredvorjeCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - PogledCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - PogledCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - RestoranCentara Karon Resort Phuket - Spa centarCentara Karon Resort Phuket - BazenCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - Gostinjska sobaCentara Karon Resort Phuket - PogledCentara Karon Resort Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3B01