Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

567 Ratchaprarop Road, Makkasan, Pratunam, Bangkok, Tajland 10400 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitness Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji
Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitness Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Područje Pratunam Broj soba: 281
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2715recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2715)
Razvrstati po:
Porntipa K. Parovi Thailand, 30. lipnja 2015.
excellent

1 Area 2. Room 3 breakfast
8
Good
Lew P. Grupe Malaysia, 29. lipnja 2015.
good

clean
9
Goid
Wing F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. lipnja 2015.
Inconvenience

Great staffings, clean, neat
6,3
Charmaine L. Parovi Singapore, 27. lipnja 2015.
Fantastic!

Service, cleanliness, housekeeping
7,7
Overall a great experience. Though I was very disappointed with the bouquet of flowers at 2500baht. My girl friend didn't look excited nor happy with the bouquet. I requested for 30 BIG & FRESH roses in a hand bouquet. Your staff got me 30 really small roses that looked like they were bought off some wet market. FYI, Novotel Impact Bangkok managed to get me beautiful big and fresh roses within an hour's notice. That was the only big let down. Other than that I was pretty happy with the cleanliness of the room and service of your staff in general. Housekeeping was on the ball each time I called. In-room dinning was a little slow but I must commend your in-room dinning manager who came personally to my room (1108) after I spoke to him about some mixed up with my order. I don't know his name but it was on 26 June afternoon. And that was quality service.
Chiu J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Good experience at Centara Watergate Pavillion

Friendly staff. Efficient service. Fast wifi.
7,7
Taxi drivers and tutuk drivers do not seem to know the location of this hotel. They thought it is Centara Grand near Central World. I suggest the hotel may consider to increase its image and advertisements to create more awareness.
Tan H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Money for value n Gd Location...

Price, location and big clean room.
7,7
All were fine except that the dining is a bit too expensive. Overall, is a hotel worth staying the next time we visit BKK.
Shannon K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Good location

a good place to stay. Most shopping malls are within walking distance
7,3
pleasant stay. The room is clean
William T. Parovi Singapore, 24. lipnja 2015.
Hotel service very good

hotel near every eatery and shopping area
9
It was great will come back again.
Siew G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. lipnja 2015.
Value for money

Short walking distance to Platinum Fashion Mall.
8,7
Room is clean. Beds are large and comfortable as we got 2 super single beds.
Jessie C. Parovi Singapore, 23. lipnja 2015.
good location, nice staff n clean

nearby platinum shopping mall
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok BangkokCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RecepcijaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - TrgovineCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - TrgovineCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - RestoranCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiCentara Watergate Pavillion Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01